Лидл 85 Полу-лятна

• 121 545
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И ние днес ходихме за бански, че девойката си беше харесала тези в няколко цвята /не пъстрите на цветя/. Ми материята им беше като неопрен, изобщо не ги харесахме.

# 676
  • Асеновград
Здравейте, видях, че следващата седмица ще има хамаци. Мисля, че са ги пускали и минали години. Някой има ли впечатления?
На мен банските- половинки не ми харесаха:( Розовите бяха прекалено крещящо розово, а материята на всички ми се стори доста лигава.
Имаме хамака, не съм очарована.Избирах го да е от плат а не мрежа за да не попадат в дупките малки крачета.Но ширина метър за мен е доста малко.Така закачен само на куките се събира и сякаш си в дупка.Аз съм пъхнала две алуминиеви пръчки в двата края за да го държат разтворен така е по удобен.
Вече в последствие видях в Джъмбо по широки на цена около 25лв. дървени пръчки в двата рая и пак от плат, и сега съжалявам ,че не съм ги забелязала по рано.Хамака го ползваме но не толкова колкото очаквах, повече се ползва стола -хамак, децата се люлеят на него.
При нас и двете са на затворена тераса, хванати са с скоби-дюбел за по 120кг.

# 677
  • Варна
Много благодаря на Киса за насоката къде е имало танкини и на всички тук(няма да ви изброявам поименно, че ще пропусна някого). Ходих в Лидл на Владислав и имаше 10тина комплекта. Вземах 38 и 40 и вкъщи се оказа, че 40ката е грешно комплектована(долнище 40 и горнище 44), но 38 ми заспааа. Страхотен е! Много много мерсаж на всички!  bouquet bouquet bouquet

# 678
Ми материята им беше като неопрен, изобщо не ги харесахме.
Неопренът бил модерен сега  Laughing - похвално е, че не са изостанали от тенденциите. Peace Но е въпрос на вкус, не на всеки се харесва.

# 679
  • София

Неопренът бил модерен сега  Laughing - похвално е, че не са изостанали от тенденциите. Peace Но е въпрос на вкус, не на всеки се харесва.

Да, и аз така чух, но ще пропуснем.  Laughing

# 680
Здравейте,
Кой от трите вида сирене - предложение на месеца е най-добро?

# 681
Здравейте,
Кой от трите вида сирене - предложение на месеца е най-добро?

http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/151/%D0%A2 … D0%BD%D0%B5-(2016)

# 682
  • 1st floor
Малки сутиени имало в HM, там ще търся.
Аз съм от тези с най-малките сутиени  Mr. Green и нося само 70 А. Най-добре ми пасват тези в New Yorker. Магазинът като цяло е боклукчив, но сутиените не мърдат. Имам четири и ги експлоатирам нон-стоп. Винаги като има промоция си взимам - стигат цени от 10-13лв.

Мечтая си от черната дълга рокля да има XS и да ми стане. Laughing Носи ми се дълга рокля, а нямам нито една.

# 683
  • София/Испания
Моля за отзиви за контактния грил  bouquet.
ММ си наумил, че го харесва, а аз така исках гофретник  тип 3в1 (нали имаше лидълски такива, или съм в грешка  newsm78).
Ударете едно рамо, убедете го колко е калпав грила, а гофретника - колко Убав  Mr. Green, че като пуснат да си вземем един  Laughing.
Имам контактен грил от Лидл,купен е преди 2 години и много съм доволна,почиства се леко.
Пека си всичко на него и най-важното, не се пълни кухнята с дим. bouquet

# 684
  • София
Аз съм от тези с най-малките сутиени  Mr. Green и нося само 70 А. Най-добре ми пасват тези в New Yorker. Магазинът като цяло е боклукчив, но сутиените не мърдат. Имам четири и ги експлоатирам нон-стоп. Винаги като има промоция си взимам - стигат цени от 10-13лв.

Мечтая си от черната дълга рокля да има XS и да ми стане. Laughing Носи ми се дълга рокля, а нямам нито една.

Снощи взех от ХМ - 70А комплект два броя за 24 лв.

# 685
Все едно себе си слушам. Mr. Green От черната има XS, само се надявам да не стои като парцал. Ще я чакаме. Praynig

# 686
  • Пловдив
Олиото на Нивея в сл.брошура за 14,29 дали е ок като цена newsm78

# 687
Олиото на Нивея в сл.брошура за 14,29 дали е ок като цена newsm78
Според мен си е доста на сметка, мисля че върви около 20-тина лева иначе. Peace Само че аз не знам тези олиота колко предпазват и дали е удачно за хора със светла кожа. newsm78 По скоро ще си остана на лосион.

# 688
Гледам на сайта на лидл, че във Варна ще има м-н с удължено раб. време..бива и в Бургас да направят така  Mr. Green

# 689
Гледам на сайта на лидл, че във Варна ще има м-н с удължено раб. време..бива и в Бургас да направят така  Mr. Green

Еее, ама много се разглезихте  Mr. Green До 22 ч. си е съвсем удължено работно време.

Общи условия

Активация на акаунт