Лидл 85 Полу-лятна

• 121 562
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Може ли линк към тази шунка или снимка? Аз купувам една деликатесна, ама малко скъпо ми идва. Тази на каква цена е?

# 601
  • София
Може ли линк към тази шунка или снимка? Аз купувам една деликатесна, ама малко скъпо ми идва. Тази на каква цена е?

Не можах да намеря линк или снимка. Едно цяло калъпче е, 500 гр за 4,90. Пражка шука варена на Baroni.

# 602
  • София
Ще я потърся, мерси.  bouquet

# 603
  • оттам, откъдето започва България
http://www.boniholding.com/ Само за сведение.  Peace
Явно не се вижда, това, което исках. Отиваш на продукти - собствени марки.

# 604
Да похваля бикините със стягащ ефект 2 чифта за 11 лв. Много са хубави , леки и за лятото са чудесни.  bouquet

# 605
  • София

Не можах да намеря линк или снимка. Едно цяло калъпче е, 500 гр за 4,90. Пражка шука варена на Baroni.
Само обърни внимание на съставките, написани на етикета! Sunglasses

# 606
Моля за отзиви за контактния грил  bouquet.
ММ си наумил, че го харесва, а аз така исках гофретник  тип 3в1 (нали имаше лидълски такива, или съм в грешка  newsm78).
Ударете едно рамо, убедете го колко е калпав грила, а гофретника - колко Убав  Mr. Green, че като пуснат да си вземем един  Laughing.

# 607
  • София
Пък аз да се оплача... малката, която вече не е чак толкова малка, загуби пълна торбичка със стикита в Сердика мол в събота....
От най-редовна в магазина (аз съм от ония дето ги плашат мъжете, че снимките им на входа ще сложат, за да не влизат) вече ходя по веднъж седмично, че даже ми се случва и да пропусна седмица....
Четки за лесно разресване съм купила за приятелка 2 броя, но още не ги е взела. Ако не ги вземе, ще ми останат, тъй като имам оригинална.

# 608
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Ееее, това че пропускаш седмица сигурно не ти е проблем. На мен само в началото ми беше интересно в Лидл, сега вече много рядко го посещавам.  Peace Ама ви чета и ми е интересно.  Laughing

# 609
На мен ми се бута в разпродажба, не е ли ред на Надежда ?

# 610
Моля, ако има разпродажба в някой ЛИДЛ в Бургас-споменете тук  Praynig
Миналото лято уцелих без да искам такова в Меден рудник, и ми се иска ако има и сега-да отскоча до там..

Този в МР се води аутлет и по тази причина там се намират останали бройки от предишни акции на разпродажба.

То не беше в самия магазин, а до него-отделно хале, за определени дни..предполагам, както сега в другите градове, в които се прави разпродажба..
Rolling Eyes

# 611
Поли, тостер 3 в 1 (3 сменящи се плочи тостер, грил и гофрети) пускаха в Лидъл около октомври. Peace
Слънцезащитното спрей-олио (май така се водеше newsm78 ) е много хубаво. Аз от поне 2 години само него използвам, не е мазно, има приятна миризма, нанася се лесно....
Скрит текст:
Аз ужасно мразя да се цапам и мажа с каквото и да е, но това го търпя. Със слънчева алергия съм. За малката бях взела спрей-млякото с фактор 50- и от него сме доволни и двете. Peace
Тета75, не си само ти, не сииии.... Laughing Каничката със сметана ми е от любимите сметани- просто от тази стрелка на каничката не става ясно натиска ли се, повдига ли се, дърпа ли се..... Crazy Клипчето и според мен трябва да отиде на 1-ва страница! Grinning
Някой изпробва ли формичките за равиоли (червените, зелените пластмасови)?

# 612
Само да кажа, че намерих машината за сладолед в Дружба. Имаше поне три. Това около 1-2часа след като говорих с хотлайна и ми казаха, че никъде в София вече ги нямало. Явно на момчето не му се проверяваше и ме прати да паса  Crazy

# 613
Шунка мога да похваля и аз от ЛИдл (но незнам фирмата) , цели парченца по 500 гр. за 12 лв. - много вкусна.
Отказах се от сутиените - много подплънки  Crazy
Сл. седмица ще има кецове и дълги рокли Simple Smile явно пак ще има мода Simple Smile (чакам четвъртък сутрин, за да ми отвори офертите приложението им ) Simple Smile

# 614
Някъде, в сф лидъли да са останали от по- дългите дънкови панталонки?
И да похваля доматите на клонка от снощи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт