Лидл 85 Полу-лятна

• 121 527
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • 1st floor
Аз нещо не го виждам въпросния контактен грил...но имах един от предишна промоция и бях много доволна Simple Smile Ако е същия бих си взела пак Wink
ето виж на тази страница:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42147
Имам този от миналото лято. Сега тичах до кухнята да ги сравня - различни са. Там отпред на мястото на дупките моят е черен, плътен и пластмасов. Иначе излеждат почти еднакво. Аз съм много доволна. Но правим на него само сандвичи, за друго не съм го ползвала. Animal, ти за какво го ползваш?

# 721
Снощи си купих кутия от любимите амарети..защо ли, изядох ги до една  Embarassed

# 722
взех кафемашината и тавите за пица
кафемашината я пробвах снощи-прави хубаво кафе с огромен каймак
тавите по-нататък  Grinning

# 723
  • Варна
HAPPY, и аз така с американските бисквити с парченза шоколад. Добре, са само по 8 в пакет, а следващ още не съм разбутала.

# 724

Много благодаря  bouquet, мъжлето само това чакаше, веднага се изстреля към Лидл  Laughing. Но при нас май не са носили, няма налични бройки....дори не знаели, че въобще има такъв в брошурата  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 17:07 от polly

# 725
  • България
Тортичка, ще споделиш ли (пак) рецептата? аз днес купих корите и мисля довечера да я направя Wink
Веднага споделям вкусната "Лидълска лазаня".
Минах през тигана, без мазнина, нарязани на тънки филийки тиквички и шунка.
Покрих дъното на правоъгълна тавичка със сос бешамел (готовия от тази седмица), сложих кора, после пак сос, шунка, рикота, настъргана моцарела. След това кора, сос, рикота, тиквички, моцарела. И така докрая. Отгоре сос и моцарела. На няколко места сложих и топено сирене от триъгълници.
Използвах 1 пакет от пресните кори, 1 рикота, 1 сос бешамел, 1 пакет настъргана моцарела.
Двамата с мъжа ми вечеряхме два пъти с нея.

Между другото купих и от готовата лазаня, но от тази седмица. Още не сме я пробвали.

# 726
  • София
Здравейте,
Сигурно е обсъждан 100 пъти,но доволни ли сте от този пасатор? Харесва ми че е с няколко приставки, а цената е повече от идеална. След някой и друг месец ще почна да пасирам пюрета на бебка и ми се иска да си взема някакъв по-мултифункционален уред.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42353 - за този иде реч Peace
Благодаря за отзивите предварително bouquet

# 727
И аз се чудя този контактен грил за какво го ползвате? newsm78
Имам тостиера /така ли се води/ - сплесквам сандвичи на него Mr. Green Веднъж пробвах пилешка пърложа да пека на него, по препоръка на близка, но станах пишман после да го изчистя..пипкаво е.

# 728
И аз се чудя този контактен грил за какво го ползвате? newsm78
Имам тостиера /така ли се води/ - сплесквам сандвичи на него Mr. Green Веднъж пробвах пилешка пърложа да пека на него, по препоръка на близка, но станах пишман после да го изчистя..пипкаво е.

Добреее, не съм единствена значи  Party и аз имам преса за сандвичи, която изглежда много подобно на това, пробвах да направя пилещко филе на нея...... #Crazy станах крива докато я изчистя после и отне 5 пъти повече време. Не го правя отново  Naughty

П.С. teta75 , "пилешка пърложа" това е нещо ново Grinning Grinning Grinning Grinning

# 729
Абе нещо пилешко беше...ама бягай, бягай...голямо чегъркане после. Crazy Моят сандвич-мейкър, да употребя тази модерна дума Mr. Green, е на черти/ребра вътре и месото беше полепнало навред....

# 730
Тортичка, мерси за рецептата Simple Smile Само един (тъп) въпрос - корите варят ли се предварително? На много места чета, че трябвало 5мин да се сложат във вряща вода...  newsm78

Контактният грил съм го ползвала за риба, скара (пържоли, наденички), зеленчуци, сандвичи. Чистенето е много лесно - само с вода и мека гъба или кърпа  Peace

# 731
  • България
Тези пресните от италианската седмица не се варят. Така разбрах от тук.
Иначе съм купувала други в кутия, сухи, които варих.
Пресните повече ми харесаха.
animal, ти за кой грил говориш?

# 732
Абе с вода, ама си има ел.части, трябва внимателно с водата..Друго си е тигана да измиеш под течаща вода, друго е да жулиш и бършиш по-малко, на сухо почти...
Аз така повредих парти грила /скаричката й казвам аз/...реших да я измия с водица, ама тц...влязла е нейде вода и дотам беше...

Но щом ви е удобен, дерзайте Grinning

# 733
Ами ние нямащите тостиери щяхме да го ползваме за тостове  Laughing. Сега, че от Лидл са го кръстили контактен грил си е техен проблем  Laughing..... Наш е, че го няма в наличност.
Днес "горещата им линия" е до 15.00  Crossing Arms. Събота и неделя - почиват. Тъкмо се навих на акъла на мъжО и му направих място в кухнята... Идеи, моля  bouquet.

# 734
Мерси за инфото за корите Wink

Аз имах този грил https://www.youtube.com/watch?v=1yHzGa5Of2k - плочите се свалят и се мият на чешмата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт