Лидл 85 Полу-лятна

• 121 583
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Ами ние нямащите тостиери щяхме да го ползваме за тостове  Laughing. Сега, че от Лидл са го кръстили контактен грил си е техен проблем  Laughing..... Наш е, че го няма в наличност.
Днес "горещата им линия" е до 15.00  Crossing Arms. Събота и неделя - почиват. Тъкмо се навих на акъла на мъжО и му направих място в кухнята... Идеи, моля  bouquet.

О, за сандвичи е идеален. За тостове де..Свършил ли е вече...Те от горещата линия не вършат работа, дори да са налични в работно време...освен някой тук да го види някъде и да докладва newsm78

Пък тези имена на уредите...на моята скаричка разбрах, че се викало парти-грил, туй пък контактен грил...изобще.. Crazy имена разни

# 736
  • София/Испания
Моя контактен грил е по-стар модел,купих го преди 3 години,пека на него кебапчета,кюфтета,пържоли,
тиквички,патладжани.Сандвичи не съм правила,защото съм на диета.
За мен е един незаменим уред. bouquet

# 737
Аз тези неща ги пека на скарата...външна, с долните реотани Peace

# 738
  • София/Испания
Аз нямам тераса и пека в кухнята,изобщо няма пушек,като скарата.

# 739
Вярно ли? Rolling Eyes
Аз веднъж на грил тигана се издуших в кухнята и оттогава го пенсионирах, ама това ако не прави пушилка, е добро..

# 740
Снощи си купих кутия от любимите амарети..защо ли, изядох ги до една  Embarassed

Имаш ли снимка, за да ги видя?

# 741
Мортаделата винаги е със сланинка вътре и с шам-фъстък. Поне оригиналната италианска /не диетичен вариант/. Laughing Е, шам-фъстъка понякога го заменят с парченца чушка и др., но класическата мортадела е с него. Peace И аз не съм и фен. Mr. Green
Пинк Флауър, взимай смело от пасатора 3 в 1! Peace Аз го имам, от 3-4 години вече, много съм доволна. Мощен е, добре пасира и кълца, а с приставката-тел разбивам сметана, смес за палачинки и сладкиши.... Heart Eyes Моят е здрав, но ако ти се счупи някоя част- купа примерно, предимство е, че можеш да си я поръчаш от лидълския сервиз. Peace Единствената разлика е, че моят уред го купих за 35 лв., но и сега цената е изгодна. Само 1 недостатък има- малко е тежичък, но все пак не ми се налага да го държа половин час. hahaha
Каква е процедурата, за да си поръчам нов нож на смути мейкър? Малката го бутна на пода и точно приставката с ножа се счупи- 1 малко "зъбче", без него не може да се блокира и да щракне. ooooh!

# 742
  • София/Испания
Вярно ли? Rolling Eyes
Аз веднъж на грил тигана се издуших в кухнята и оттогава го пенсионирах, ама това ако не прави пушилка, е добро..
Да вярно е,аз слагам капака и след известно време обръщам ,за да се запече и от другата страна.

# 743
Тортичка, ще споделиш ли (пак) рецептата? аз днес купих корите и мисля довечера да я направя Wink
Веднага споделям вкусната "Лидълска лазаня".
Минах през тигана, без мазнина, нарязани на тънки филийки тиквички и шунка.
Покрих дъното на правоъгълна тавичка със сос бешамел (готовия от тази седмица), сложих кора, после пак сос, шунка, рикота, настъргана моцарела. След това кора, сос, рикота, тиквички, моцарела. И така докрая. Отгоре сос и моцарела. На няколко места сложих и топено сирене от триъгълници.
Използвах 1 пакет от пресните кори, 1 рикота, 1 сос бешамел, 1 пакет настъргана моцарела.
Двамата с мъжа ми вечеряхме два пъти с нея.

Между другото купих и от готовата лазаня, но от тази седмица. Още не сме я пробвали.

Благодаря ти, много вкусно звучи, никога  не съм правила, а всички в къщи обичаме. Утре ще се опитам да я направя.

# 744
  • на Земята
Вярно ли? Rolling Eyes
Да вярно е,аз слагам капака и след известно време обръщам ,за да се запече и от другата страна.
Колко W е ?

# 745
  • София/Испания
Не знам колко вата е,защото не съм си в къщи,намирам се в провинцията за 1 седмица.

# 746
Здравейте,
Сигурно е обсъждан 100 пъти,но доволни ли сте от този пасатор? Харесва ми че е с няколко приставки, а цената е повече от идеална. След някой и друг месец ще почна да пасирам пюрета на бебка и ми се иска да си взема някакъв по-мултифункционален уред.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42353 - за този иде реч Peace
Благодаря за отзивите предварително bouquet

От две години го имам,ползвам го ежедневно,  здрав е много, много си хо харесвам. Брауна,който имах преди е много по-хубав, но и по-скъп.

# 747
Аз също го имам от 3 години, много съм доволна.

# 748
За танкините- тази сутрин в Дружба, имаше само два пакета/ включват и долнище, останалите насипно и без бикините.

# 749
Влизам да похваля кръглите пъпеши, много сочни и сладки.

Общи условия

Активация на акаунт