Щурите и Новите съседи

• 101 623
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Еегати, не е честно по това време да го дават..... Tired

# 496
Ние сме с цифрова тв на Виваком и там може да връщам назад до 36 часа, тъй че това е супер новина  Grinning Grinning

# 497
  • София
Ние сме с цифрова тв на Виваком и там може да връщам назад до 36 часа, тъй че това е супер новина  Grinning Grinning

Вярно, аз забравих за тази опция  Party

# 498
От 01.06 започват да повтарят Новите съседи от първи сезон. Но от 01,00 ч.  ooooh!
Преди половин час тъкмо казах, че ми липсва Антонио. Но по това време няма как да седя да ги гледам.
Значи ще ги гледам от 7 сутринта....    Laughing   
Но не ми се вярва да няма повторение, в друг час....

# 499
  • София
Пише, че няма да има повторение.

# 500
  • Бургас
И аз мога да връщам назад и ще се възползвам  Laughing

# 501
Не виждам логика да го пуснат в такъв час. Кой ще го гледа тогава ? А това е сериал, който генерира голям рейтинг. Глупаво е да сложиш най-хубавото нещо от програмата ти, в такъв час.

# 502
  • Бургас
Не виждам логика да го пуснат в такъв час. Кой ще го гледа тогава ? А това е сериал, който генерира голям рейтинг. Глупаво е да сложиш най-хубавото нещо от програмата ти, в такъв час.
Съгласна съм. Не може такъв страхотен сериал да се излъчва по такова време, а през целия ден да пускат сериали за умствено изостанали като тия тъпи индийски сериали, в които само въртят и пулят очи

# 503
  • София
То не са само индийските и турските сериали за малоумни. И по БТВ Комеди през деня дават супер тъпи сериали. Модерно семейство, Кучката от незнамсикойетаж, Кое е това момиче, пълни простотии. Един хубав филм да има, и те да го пуснат от 01,00 ч. Възмутена съм  Crossing Arms

# 504
Не видях да е уточнено, че ще го дават по БТВ, а не по БТВ Комеди. А там не пускат повторения за съжаление.

# 505
  • Бургас
То не са само индийските и турските сериали за малоумни. И по БТВ Комеди през деня дават супер тъпи сериали. Модерно семейство, Кучката от незнамсикойетаж, Кое е това момиче, пълни простотии. Един хубав филм да има, и те да го пуснат от 01,00 ч. Възмутена съм  Crossing Arms
Всъщност Модерно семейство е много готин сериал. Да не се бъркаш с английския Моето семейство, защото този вече наистина е тъп

# 506
  • София
Да, за английския говоря. Сега в твоя пост видях какво съм написала, била съм много възмутена значи   Laughing

# 507
А защо в рекламните блокове няма анонси, че ще го дават?    newsm78
Или аз съм пропуснала?

# 508
То за реклама ли си е, че ще го дават по нощите  Mr. Green

# 509
  • София
Върнах да гледам първата серия вместо добро утро. Е, обичам ги тези хора  Heart Eyes Колко по-млади са, и колко по-нормални са в началото  Joy

Общи условия

Активация на акаунт