Щурите и Новите съседи

• 101 566
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Сценаристът нещо деградира в любовта щом така си е "подредил" гаджетата... Ми негова си работа, негови са си, но и на мен Йоли ми е далече от другите две... Както казват за Ракел и Нинес - братовчедки, сериозно, сигурно много далечни... Joy

# 601
Сценаристът нещо деградира в любовта щом така си е "подредил" гаджетата... Ми негова си работа, негови са си, но и на мен Йоли ми е далече от другите две... Както казват за Ракел и Нинес - братовчедки, сериозно, сигурно много далечни... Joy
И за мен е така.

# 602
  • In transit
Ами одъртява...търсенето и предлагането се променя Grinning

# 603
Много се смях на епизода с Енрике и хемороида  Joy

# 604
Новият сезон започна силно, нямам търпение и за останалите епизоди Simple Smile
И мен Йоли яко ме дразни, не мисля че като персонаж допринася с нещо, сложена е за пълнеж и дотам. Бях чела някъде, че Менчу и Йоли са предвидени от сценаристите като "заместители" на Естела: колоритни, шумни и експресивни, но според мен не им се получава добре. Менчу все пак ми идва забавна на моменти, докато Йоли - не.
От новите персонажи много ме забавлява Алба Grinning Липсват ми Арасели и Юдит, особено Арасели, надявам се да се появи отново, много е свежа и непринудена.

# 605
  • Бургас
Арасели ми е един от любимите персонажи. Страхотна е героинята, толкова различна и забавна.
Тая Йоли само кря-кря, дано и посмекчат малко образа, съвсем нереален изглежда.
Енрике и Антонио с гей интригата бяха култови.

# 606
  • София

O, и аз. Тази серия даже мисля, че за първи път я гледах сега. Уникална беше.

# 607

O, и аз. Тази серия даже мисля, че за първи път я гледах сега. Уникална беше.
Да,и аз за първи път я гледах.  Mr. Green

# 608
  • Бургас
А на мен новият сезон е скучен и нагласен някакси... Изгубил си от очарованието. Явно са се поизчерпали идеите на сценарния екип. Старите сезони ги гледам с нетърпение и винаги са ми интересни и смешни, но новият... едва изтрайвам сериите... И  с тия, новите персонажи, съвсем изпростява сюжета. Да не говорим, че липсват колоритни образи като Юдит, Арасели, Естела Рейнолдс да не говорим за Макс "Хладния разум" и Лео. Силно са наблегнали на секса, а го излъчват от 20ч., раничко... Ще им дам още шанс, но няма да е за дълго... Пиша това с огромно съжаление. Любим сериал ми беше...Astonished

# 609
  • sf
И на мен ми идва малко в повече сексуалната тема. Не за друго, ами го гледаме с 10г ми син, пък ми се искаше малко да отложа малко дискусиите за вибратор, свирка и т.н. 😂

# 610
Ами то си има предупреждение, че програмата не се препоръчва за лица под 12г. Peace

# 611
  • София
В предишните сезони също имаше серии с доста сексуално съдържание, не е за първи път. Даже сега е по-малко.

# 612
И на мен ми е скучно, някак се е поизгубила харизмата, актьорите като, че ли не влагат толкова от себе си, сценариите се поизтъркаха.....абе, не е същото. Магията я няма, не я усещам вече.

# 613
  • Бургас
И аз имам подобно усещане, но ми се е случвало и други сезони в началото да не са ми харесвали толкова, но послеееее.. Имам надежда, че ще ни завладее отново любимия сериал.

# 614
Сега гледам повторението на трета серия и серията не е както трябва - започва отзад напред.
В началото серията започва с идеята Ресио и Енрике да отворят ресторант, канят съседите да вечерят безплатно, а по-късно в серията, се връщат преди отварянето и преговарят с готвач.
В началото на серията, Фермин вече живее с Манчо, а минути след това, дават как се изнася от Висенте.
В началото, Амадор вече живее с приятелката си, а по-късно в серията, я запознава с брати си.
В началото Бруно иска днк тест от Чуса, а по-късно в серията, научава, че детето е от него.
и т.н.
Бтв-то май здраво са объркали серията. Или не съм видяла надпис - "няколко часа по-рано"

Общи условия

Активация на акаунт