Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 690
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Кошът е трансформиращ или са 2 отделни?

# 361
Кошът е трансформиращ или са 2 отделни?

Ако питаш за Бебетто - 2 отделни са.

# 362
Благодаря!

# 363
Lady Ice, благодаря за отговора. Доста е изчерпателен и не се сещам какво друго като информация ще ми трябва, като ми се наложи да я ползвам тогава ще се сетя за куп неща, но сега... Аз съм се спряла на тази за нашия малък мъж  Laughing
 http://shop.bebetto.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B … ew?product_id=432
Вече се замислям дали да не спирам да гледам, защото колкото повече гледам, толкова повече се обърквам...

Много е свежо това, аз като купувах нямаше такъв голям избор  Peace ако все пак има допълнително въпросче съм насреща Simple Smile 

# 364
Ох, един ден се надъхам за S-line,  на другия се откажа. Малко противоречиви мнения гледам и за Zippy sport, въпреки, че доста добре ми изглежда.Доста малко отзиви за Bebetto. Някой, нещо от личен опит... 
Молим те не взимай Tutis Zippy sport! писала съм назад

Има хубава оферта на Mutsy Evo  в Дундьо.
Хм, не намирам офертата на сайта им, може ли да споделиш каква е, че нямам възможност да отида до магазина?

# 365
  • Варна
На началната страница на сайта при рекламите на промоциите излиза. Mutsy evo special edition спестявате 301лв за единия цвят и 322лв за другия цвят. Светло и тъмно сиво мисля са. В сайта обаче като търся M..E.. S..E.. не ми излиза нищо. Промоцията е до 24.07

Nexo иначе изглежда супер. Малко по-малки задни гуми, но по-голям багажник и пак голяма и комфортна седалка. Доста по прибрана и компактна количка от  iGO и за по-ниски мами сигурно ще е супер избор.

П.с. Его и във ФБ промоцията
https://m.facebook.com/dundiocom/photos/a.659855410695015.107374 … ref=page_internal

# 366
Здравейте, предстои ми закупуване на нова количка. Старата я продадох защото се изместихме в дрега държава и нямаше как да я пренеса. Искам да помоля за мнение на мами, които имат ADBOR ZARRA.
Има ли проблем с гумите, пукат ли се, изкривяват ли се? И имат ли проблеми с амортисьорите? Всякаква информация като плюсове и минуси ще ми е от полза. Бих искала мнения и за NEMO STYLE  ADBOR.
Благодаря предварително!

# 367
Ами нещо за Лятна количка MINI - BABY DESIGN 2015.Доволни или не?И какво значи "мини"?Дали е много малка?Има размери само в сгънато положение и не мога да преценя.

# 368
Здравейте дами, колкото и да чета назад главата ми е каша. Очаквам зимно бебе и очаквам препоръки за изпробвани колички. И мнения за триколка с малки колела отпред и големи отзад. Ще б да благодарна

# 369
Моля някой с отзиви за Concord GUIX
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … c56a4699b088a9d7d
Дали е маневрена и облегалката дали играе, заради каишката за отпускане в легнало положение( малко съм предубедена)Simple Smile
Ако дадете мнение и за  RECARO Easylife, ще съм благодарна, вижда ми се малко висока, аз съм 162 см. и дали е стабилна конструкцията с  това сгъване http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 94038c1ffabcef3b2

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 22:17 от prolet_1

# 370
  • София
Здравейте,

Да ви питам дали има тема тук (или някаква фейсбук-група,сайт), където хората си продават бебешките колички? Изключвам олх и базар.бг, тъй като тях следя ежедневно, а търся определен модел количка  Grinning и вече няколко ми отмъкнаха под носа, така да се каже, докато се натутам да пиша или да идем да гледаме... а и досега не ми се избързваше с покупките (чакаме бебка през октомври).
Въпросната количка, на която съм се спряла след прочетени мнения тук и оглед на живо в магазин е Baby Design Lupo, и по-точно Lupo Comfort и Lupo Dotty (тюркоазената ако намеря ще е върха  Heart Eyes) Разполагаме с ограничен бюджет, така че не бих имала нищо против тази и няколко други вещи да са използвани, затова изключвам сайтовете, където се продават тези колички нови.

Ще се радвам да помогнете с инфо! Simple Smile))

# 371
  • Варна
Някой има ли мнение за лятна количка Hauck Sport?Ще бъда много благодарна ако споделите мнение.
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/let … ngo-caviar-171226

# 372
  • София
Здравейте,

Да ви питам дали има тема тук (или някаква фейсбук-група,сайт), където хората си продават бебешките колички? Изключвам олх и базар.бг, тъй като тях следя ежедневно, а търся определен модел количка  Grinning и вече няколко ми отмъкнаха под носа, така да се каже, докато се натутам да пиша или да идем да гледаме... а и досега не ми се избързваше с покупките (чакаме бебка през октомври).
Въпросната количка, на която съм се спряла след прочетени мнения тук и оглед на живо в магазин е Baby Design Lupo, и по-точно Lupo Comfort и Lupo Dotty (тюркоазената ако намеря ще е върха  Heart Eyes) Разполагаме с ограничен бюджет, така че не бих имала нищо против тази и няколко други вещи да са използвани, затова изключвам сайтовете, където се продават тези колички нови.

Ще се радвам да помогнете с инфо! Simple Smile))
Във фейсбук има една Бебето, детето и мама  Peace

# 373
koikoii, количка се избира с много умуване, чудене и най-вече тестване на място.

Ако имаш време и възможност за това.

Нямах възможност да обикалям, защото трябваше да лежа за задържане. В 32-ра седмица отидох в сравнително голям магазин за колички, поогледах какво има, махнах най-скъпите и най-евтините, харесах си 2-3 модела от среднките на цена, от които се оказа, че само един имат на склад и това взех. Това ми отне около 30 минути, още толкова за креватче и повивалник и времето за стоене права ми беше изтекло. Честно казано, количката никога не ми е била особена тема за размисъл и чудене, вероятно защото бях заета с мисълта как да предотвратя загубата и на това бебе.

В крайна сметка изборът ми се оказа много добър и с носталгия си спомням за прекрасната количка, която имах. В момента с нея се гледа трето бебе във фамилията.

# 374
И количката е?

Общи условия

Активация на акаунт