Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 730
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Няма смисъл да купуваш втора лятна количка според мен. Поне досега с две деца не ми се е налагало. Така или иначе повече от година и половина не са стояли в количките, в момента, в който проходят, вече не желаят да стоят вътре. Simple Smile
По-добре си избери просто някоя, която в летния вариант е по-лека.

# 421
  • Варна
И моят кош е толкова.
За мен също купуването на втора/лятна количка изобщо не е задължително.  Аз моята не я сменям за нищо на света.  Mr. Green
Избор на втора или следваща количка се прави когато предходната вече не е удобна за нещо и има друга, която би била. Следователно сменяш количката.

Моя приятелка смени 4 колички за една година като двете бяха докато ползваше кош за новородено. Нещо не и харесва, продава, купува нова и на нея нещо не и харесва и така с всяка следваща.

# 422
Здравейте,бих искала да попитам къде в София на живо мога да видя следните марки колички-Jane ,Recaro,PegPerego

# 423
isapisa, в Дундьо.

# 424
  • София
Можете ли да ми кажете друго.. Ако така или иначе ще купувам следваща 'лятна количка', необходимо ли е сега да взимам лятна + кош за новородено. Т.е. има ли възможност за закупуване от някои марки (Peg Perego напр.) само на шаси + кош за новородено, а на пролет (когато бебка ще бъде на 6+) да купя направо 'лятна' количка, която ще ползвам по-дълго? Или просто 2-те 'летни' колички са си за различен период от възрастта?  
Mutsy може да се купи така на части, затова са и с отделни цени, шаси, кош, седалка. Peg Perego не знам дали може. Обаждах им се за Booklet, т.к. още не го бяха получили, ми направиха оферта за Book Completo и ги питах може ли без зимния чувал, не можело. Но пък имат модел само с лежащ кош, Young мисля беше, шасито е тип ретро количка.

За мен най-удачният вариант е от началото с 2 колички. Основната ми е голяма, проходима, с всички екстри, втората компактна, стои в колата, съвместима с кошницата за кола. С ван сме и всички колички ми се побират в багажника без да сгъвам, просто така с втора количка ми е по-удобно. Втората количка я сменях няколко пъти, все нещо не ми харесваше, но повече от мерак и мания (Гракото ми идваше тромаво, Запа сложен за сгъване, а за Макларъна ей така ми щукна да го сменя). Сега новата я ползвам и на морето като лятна, защото тук няма асансьор.

Естествено има майки, които си изкарват цялото майчинство с голямата количка, други пък с тип бъги от новородено. Въпрос на предпочитания и начин на живот, място за съхранение и т.н.

# 425
Днес ходих да гледам  Camarelo i Da Da Paradiso. Естествено беше затворен магазина, но на витрината имаше доста симпатични модели. Някой отзиви за тях?

# 426
  • София
Camarelo го бях харесала като бременна, гледала съм я в магазина, но лични отзиви нямам. Обемна (което за мен не беше минус) и маневрена, това ми бяха впечатленията.

# 427
Някой има ли представ магазин Кикиморско царство в Ловеч колко е голям и дали има голям избор на колички

# 428
Здравейте,ще помоля за мнение за една количка и съм сигурна,че все някъде назад ще се е коментирало,но нямам много време да чета всички теми.Ако не затруднявам някой ще се радвам на отзиви за Quinny zapp xtra  Simple Smile

# 429
  • София
Здравейте Simple Smile И аз карам второ висше за количка hahaha и сега съм се спряла на този модел на Zippy.

Mоже ли някой да сподели мнение?

http://zippy.bg/index.php?id_product=35&controller=product#/ … oshche_za_kola-da

# 430
  • София
Здравейте Simple Smile И аз карам второ висше за количка hahaha и сега съм се спряла на този модел на Zippy.

Mоже ли някой да сподели мнение?

http://zippy.bg/index.php?id_product=35&controller=product#/ … oshche_za_kola-da

за пореден път , не си купувайте количка на Тутис, имат дефекти с колелата и се чупят. Нашата беше 2 пъти на ремонт ( Тутис Зипи Спорт), на една приятелка (Тутис Зипи Натурал) се счупи тотално и не и се занимаваше да я праща и си купи нова. Newviva вносителите на бебемания ми признаха че си имат фабричен дефект. Buba  са същите като Тутис, правят се в един завод, само че са с друго име.

# 431
  • София
Благодаря много Мацето! Peace

Тогава ще се насоча отново към полските Роан и по-конкретно този модел:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebesh … -cognac-roan-2016

# 432
  • София
Благодаря много Мацето! Peace

Тогава ще се насоча отново към полските Роан и по-конкретно този модел:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebesh … -cognac-roan-2016

това изглежда доста добре, за първи път да ми хареса и седалката за 6+, имитира доста Муци Ево

# 433
Момичета, а някоя от вас ползвала ли е Hauck Shopper или City? Трябва ми лятна количка с пълно легнало положение, цяла дръжка и цена до 200 лева.Малкият е на 6 месеца, но не може да спи сгънат, както са повечето летни колички и затова ми се струва,че в тези ще му е добре. Не знам обаче колко са здрави, маневрени и т.н.Давайте акъл Praynig

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 22:48 от Принцеса Тиквичка

# 434
  • София
Момичета, а някоя от вас ползвала ли е Hauck Shopper или City? Трябва ми лятна количка с пълно легнало положение, цяла дръжка и цена до 200 лева.Малкият е на 6 месеца, но не може да спи сгънат, както са повечето летни колички и затова ми се струва,че в тези ще му е добре. Не знам обаче колко са здрави, маневрени и т.н.Давайте акъл Praynig

Тази не съм ползвала но имам две Грако, едната е до 200лв ,виж в emag Graco Mirage Solo. Супер си е и е маневрена. На живо в магазини Дундьо я има и Kidoo май.

Общи условия

Активация на акаунт