Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 757
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте! Счупи ни се количката и сега се чудя дали да купувам нова. Малкият е на година и 4 месеца, още не ходи, но си го носим доста в ергораница. Тази доста ни допада
http://www.hippoland.net/chipolino-ljatna-kolichka-iris-cheren-lkir01603bl
 Има ли някой отзиви за нея ?

Точно такова Чиполино имаме само че сеньо, но не за ежедневна употреба. Ползвана е 2-3 пъти. Мнението ми не знам до колко ще ти помогне, защото сравнявах с Муум-а.
Седалката си е плат, а не твърд кош, но детето се чувства ок в нея. Материята естествено спарва и не е от най-хубавите, но съм сложила памучна подложка. Гумите въпреки, че са двойни добре се справя с неравносте. Багажника въпреки, че е под коша, не е особено голям, но събира доста неща и е лесно достъпен. Неудобството на двете дръжки, е бутането с една ръка, но с повече усилия и това може да се случи. Повече усилие трябва и при натискане на дръжките за вдигане на предните гуми при тритиар примерно. Сенника е среден, но има опция и да го пуснеш доста надолу и да предпазиш детето ако се наложи. Количката сама по себе си не е тежка, но като седне детето се усеща.
Всички особености с бутането може би са въпрос на свикване, а зависи и каква количка си бутала до сега. Мнението ми както писах е сравнение с количка, която върви леко, не се усеща детето в нея и е лека и балансирана доста добре за повдигане или препядствиа. Чиполиното ми прилича на копие на Макларъна. Сгъването е лесно и компактно, ако има значение за теб.
Като бяло мога да кажа, че количката и доста прилично и за тази цена е супер. Като я вземах сравнявах с малко по-скъпата модел Sofia, която вървиши доста по-трядно въпреки по-големите си гуми и още няколко колички от този кклас и ценови диапазон. Този беше най-добри придставилата се и добре изглеждаше. Консултанта в магазина също ми я препоръча при условие, че можеше да се опита да ми продаде просто нещо по-скъпо. Количката има и гаранция 2 години.

# 211
Благодаря много за изчерпателния отговор Simple Smile

# 212
Здравейте! В търсене на лятна количка съм и ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си. Колебая се между Макларън Куест и Easywalker Mini. Влюбих се в Cybex Onyx и Calisto, но ми идват малко високи (160см съм) и малко тежки. Ще пътуваме един месец в чужбина и ми трябва нещо, което хем да е по-леко и лесно за сгъване, хем удобно за спане за беба и да е с голям сенник, а и тя е на 9м, така че по-нататък ще я ползваме по-активно.
Ще се радвам да споделите мнения и благодаря предварително!

# 213
  • София
Те и двете много си приличат според мен Simple Smile

# 214
Привет!Някой да ползва тази количка? https://cdn.bg-mamma.com/Vmyl/33370418_51373731

# 215
  • София
Slinki и с двете няма да сгрешиш, особено за чужбина. Можеби Макларана ще е по-устойчив на самолетни пътувания.

# 216
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой пробвал ли е новия макларън триумф ?
Имат ли Големанов разлика със стария освен сенника ?

# 217
  • София
Момичета, дайте мнения за лятна количка - да е максимално лека!
Аз съм с Chicco urban, много съм доволна и много си Я обичаме, но я мъкна от 4 ЕТ., детето на 1 г. и 2 м. 12 кг. + багаж и е ужас просто  ooooh!

Спряла съм се на Quinny Zapp или Britax vervo. Някакви впечатления!?
Не спим в количката. Важно ми е само да е лека, да се сгъва лесно и да не заема много място.

# 218
  • Варна
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=206621.75

Има цяла тема за сравнение точно между двете. Сигурно ще ти бъде в полза.

# 219
Момичета, дайте мнения за лятна количка - да е максимално лека!
Аз съм с Chicco urban, много съм доволна и много си Я обичаме, но я мъкна от 4 ЕТ., детето на 1 г. и 2 м. 12 кг. + багаж и е ужас просто  ooooh!

Спряла съм се на Quinny Zapp или Britax vervo. Някакви впечатления!?
Не спим в количката. Важно ми е само да е лека, да се сгъва лесно и да не заема много място.

Че и двете са тежки...
Виж макларън марк.

# 220
  • Пловдив
Здравейте! В търсене на лятна количка съм и ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си. Колебая се между Макларън Куест и Easywalker Mini. Влюбих се в Cybex Onyx и Calisto, но ми идват малко високи (160см съм) и малко тежки. Ще пътуваме един месец в чужбина и ми трябва нещо, което хем да е по-леко и лесно за сгъване, хем удобно за спане за беба и да е с голям сенник, а и тя е на 9м, така че по-нататък ще я ползваме по-активно.
Ще се радвам да споделите мнения и благодаря предварително!
Ако взимаш Easywalker mini, гледай само новия модел. На стария му се развалят много закопчалките, в магазина не го скриха като ги разглеждах и ми показаха развалена такава. На новия закопчаването е друг тип . Куест е по-лека и маневрена от Минито , аз избрах нея.

# 221
  • София
Благодаря за отговорите  Hug

# 222
Благодаря за отговорите  Hug
Макларън триумф е най добрата според мен. Но е около 5 кила.

# 223
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз не съм фен на Макларъните и си купих точно Easywalker mini.Доволна съм много.Огромен сенник, не спарва детето, бута се лесно като за лятна количка и изглежда супер.

# 224
Аз не съм фен на Макларъните и си купих точно Easywalker mini.Доволна съм много.Огромен сенник, не спарва детето, бута се лесно като за лятна количка и изглежда супер.
А защо не ви харесва  макларън  ?

Общи условия

Активация на акаунт