Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 723
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Търсим си лятна количка... изчетох толкова много, че вече съвсем се обърках! Бяхме се спрели на MACLAREN GLOBETROTTER и RECARO EASYLIFE, ноо вчера видях и Easywalker MINI buggy....та сега вече наистина не знам  #2gunfire моля ви дайте мнение и за трите...минито ме грабна това, че има напълно легнало, докато другите нямат. Моля ви споделете вашия опит! Благодаряя
Аз смених моя easywalker mini buggy с peg perego pliko mini. Много ми хареса и RECARO EASYLIFE, но нямаше цвят който искам и трябваше да чакам, та нямам отзиви за нея, освен, че когато я пробвах в магазина, ми се видя удобна за детето, само дръжката ми идваше малко висока; отзивите в чуждите сайтове бяха много добри за нея. Между RECARO EASYLIFE и MACLAREN GLOBETROTTER мисля, че Recaro е по-удобна за детето, например поставката за крачетата при MACLAREN е по-висока, т.е. при по-голямо дете няма да е удобно, според мен.

# 391
Момичета, моля ви препоръчайте ми лятна количка. Изискванията ми са да е лека и маневрена и евтина. Не ме интересуват марки. Търся нещо за кратко време, така, че най-вероятно ще купя втора употреба. Преди дни купих от продавалник една, мисля, че е от онези джъмбовските. Ужасна е. Уж е сравнително лека (7кг), а се бута с огромни усилия. Аз съм висока 158см и ми игра ниска, краката ми се удрят в колелата, докато я бутам. Количката е почти нова, няма никакви забележки, но определено не е моята. Ще се радвам да чуя препоръките ви за друга лятна количка! bouquet
Аз бих ти препоръчала една лятна количка на HAUCK. Tежи 7,7 кг. и има много добри екстри за детето и за теб. Облегалката се регулира и бебока ще може да спи. Регулира се и поставката за крачетата. Една приятелка си я беше взела и е много доволна. Пробвах да я бутам, а аз съм 1.55 см. и съм учудена колко леко върви. Ще ти пусна линк от където тя си я е взела  Simple Smile :
http://www.bebeland.net/online-store/bebeshki-kolichki/letni-det … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 392
Пак се включвам с въпрос . Моля Ви да ми препоръчате комбинирана количка (да няма летен и зимен кош, а да е цяла ), да е подходяща за новородено бебче и да е колкото се може по-малка като се сгъне, за да ми се събира в багажника. Харесала съм Cam Portofino,но четох отзиви, че бързо ще умалее на бебче.
Другото ми изискване е да е удачна за закрепяне на седалка за породени децаhttp://www.buggypod.com/wordpress/?product_cat=buggypod-lite. В момента имам Quinny buzz 3- недостатък й е , че ми заема много място в колата

# 393
Аз взех Carra Tesoro, точно поради същите изисквания (без седалка за породени деца, защото ще ми е първо). За съжаление, още не съм я пробвала в действие, но ако искаш, хвърли едно око.

# 394
ani4ka_kn_, много благодаря за мнението! bouquet Ще я погледна тази, макар да ми се искаше нещо още по-леко. Но пък ако е маневрена, ще й преглътна двата кг в повече.  Laughing

# 395
Аз взех Carra Tesoro, точно поради същите изисквания (без седалка за породени деца, защото ще ми е първо). За съжаление, още не съм я пробвала в действие, но ако искаш, хвърли едно око.
Благодаря ти. Много е хубава, но за съжаление не е съвместима със седалката.
Чудя се за Макларън. Засега единствено тя отговаря на всичките ми изисквания. Но не знам дали ще е удачна за зимата

# 396
  • Бургас
Здравейте,може ли мнение за Камарело 2 в 1?

# 397
  • Варна
Някой има ли Jane Muum Koos 2016 модел и пускал ли е за рекламация?

# 398
  • град-държава
Въпрос за летния кош на bugaboo cameleon 3 - дъщеря ми е на 4,5м и вече заема изцяло зимния кош. Също така много се поти в него на разходка, а я извеждем все сле 18-19 часа и вече мисля да сменя коша. Знам, че Стоки имат възглавничка за седалката при такова положение, но за Бъгабу не откривам нищо подобно. Някакви идеи или направо да я пробвам?

# 399
  • София
Въпрос за летния кош на bugaboo cameleon 3 - дъщеря ми е на 4,5м и вече заема изцяло зимния кош. Също така много се поти в него на разходка, а я извеждем все сле 18-19 часа и вече мисля да сменя коша. Знам, че Стоки имат възглавничка за седалката при такова положение, но за Бъгабу не откривам нищо подобно. Някакви идеи или направо да я пробвам?

ми смени го със  летния кош , т.е с този за 6+ месеца. По проветрив е от този "зимния" т.е този за новородено. Аз го смених още на 3 месеца и е преродих.

# 400
  • град-държава
Това смятам да направя, но не съм сигурна дали не е рано, а и предвид, че все още не сяда... Трябва ли да запълня с нещо седалката, или не е необходимо освен пълно легнало положение? Търсих възглавничка като тази, която споменах, но явно нямат нищо подобно.

# 401
  • София
Не знам дали такава универсална облегалка може да ти свърши работа - http://minene.bg/145-облегалка-за-количка-с-протектори-за-колани-8-десена.html

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 11:25 от koikoii

# 402
  • София
Това смятам да направя, но не съм сигурна дали не е рано, а и предвид, че все още не сяда... Трябва ли да запълня с нещо седалката, или не е необходимо освен пълно легнало положение? Търсих възглавничка като тази, която споменах, но явно нямат нищо подобно.

Ми не е вече съвсем новородено, нали си има пълно легнало? Пробвай и с подложка да изравниш, но мен вече на тази възраст не ме притесняваше, повдигах го на второ ниво даже като не спеше.

# 403
  • София
Проблемът с лятната седалка на Бугабу е, че чупката идва доста дълбока. По принцип производителят я дава за след 6 месеца. Може би ако изчакаш до 5 и малко, вече ще е ок, но на сегашната възраст на детенцето ми се струва рано. Освен ако наистина не намериш нещо, което да изравнява чупката. Тези обикновените подложки за колички не стават в слуачая, нещо такова би ви свършило работа: http://kasida.bg/dopylnitelna-vyzglavnichka-za-stolche-za-kola-s … by-339-23126.html

# 404
  • град-държава
DoGma_PrObe, именно.  Tired
Иначе Бъгабу ичат подложка, но тя си е по чупката. Ще пробвам, явно ще се наложи да изчакам още малко...

Общи условия

Активация на акаунт