Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 685
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз точно в Kiddo се бях хвърлила на Гракото, но като я побутах из магазина и се отказах. Не се регулира дръжката на височина ( аз съм 1.60, но ММ е 1.90), не се сгъва заедно със седалките и наистина ми се стори тежка когато се опитах да я повдигна на задните колела. Полските се повдигнаха много по-лесно. Това е, което ме отказа от нея, иди, виж, побутай и ще видиш дали на теб ще е удобна  Peace

# 721
  • София
Да, задължително трябва да се отиде и да се види Simple Smile Просто модела, който гледам аз този - http://rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA% … o-Trio-Sand-13680

Дръжката се регулира, и 6.5 кг. със седалката ми е се струват супер  newsm78

# 722
  • София
Ще се убедиш, че 6.5 кг. е само рамата. Дръжката на този модел не се регулира, бутона на дръжката е за сгъването. http://m.pushchairexpert.com/en/pushchair-reviews/graco-evo/ . Много лъжат по нашите сайтовете.

# 723
Graco тежки!? Shocked Нали ги водят една от най-леките колички. Rolling Eyes
Ами преди 10 години в сравнение с Chicco Trio SPRINT 3in1, ми се стори тежка. Купих си Грако Сафари ли беше, не помня модела точно, но беше доста по-тромава от чикото. Сегашните модели не знам. Предполагам, че са доста по-олекотени от тогава. Тук вие ще кажете. Peace newsm12

# 724
  • София
Ще се ходи на място и ще се преценява.  ooooh! То дори и 9 кг. с коша не е нищо, като гледам масовите колички са + 10-12 кг. Но това, че не се регулира дръжката си е кофти.

# 725
  • София
Аз само казвам какво ме отказа от нея. На теб ако не ти е проблем, не виждам причина да не я вземеш. Аз се спрях на изцяло летен вариант, защото мисля да изкарам два-три месеца зимата с порт бебе. Спрях се на лека количка с непомпещи се гуми, чупеща дръжка и да се сгъва със седалката. Всяка мама си има различни нужди  Laughing

# 726
  • София
аз съм с Graco mini Evo и няма такава лека количка, 6,2 кг. Имам позната с Graco Evo и е много доволна. В емаг ги пускат на промоция често

# 727
  • София
E, аз мисля, че за всяка мама е важно да се регулира дръжката...на височина все пак.  newsm78 Какъв е шансът да ти пасне?  Crossing Arms Ами ако таткото я бута? Моят както е висок.., за мен е важно това.

Иначе като цяло от няколко места чувам, че са адски леки колички и ми харесва Graco Evo. Ще отида да я видя на живо.  Peace

# 728
  • София
Вземи най-добре и ТМ, за да я пробвате и двамата. ММ как се изкриви като я хвана  Laughing, но ако е до 1.80 висок може и да му е добре  Peace. В Кидо бяха на добра цена - около 800 лв за 3в1 и консултантите са много печени. Имат голям избор на колички и ще можеш да я сравниш с други. Успех с избора  Hug

# 729
  • София
Вземи най-добре и ТМ, за да я пробвате и двамата. ММ как се изкриви като я хвана  Laughing, но ако е до 1.80 висок може и да му е добре  Peace. В Кидо бяха на добра цена - около 800 лв за 3в1 и консултантите са много печени. Имат голям избор на колички и ще можеш да я сравниш с други. Успех с избора  Hug
Хм, 800 лв. за Greco Evo 3in1, гледам ги на повечето места по 1000 лв. newsm78
Мерси за инфото.

# 730
  • София
Цените там са по-ниски, в сравнение с други магазини, естествено не на абсолютно всички стоки, но имат добри попадения

# 731
tanya06, благодаря за изчерпателния отговор Hug

# 732
Ако си ползвала някоя от двете, ще се съглася безусловно Simple Smile Аз изхождам от позицията на лаик и четеното като резюмета.
Ползвах и от двете марки - не конкретните модели. Преди 10-на години, на толкова е баткото. Купих си Чико за един куфар с пари и не съжалявах грам (струваще около 600 евро през 2006). Дадох я назаем на зълва ми за един месец- налагаше и се да пътува, понеже е супер удобна и лека и я забравиха на едно летище. От там ми я върнаха със смачкано колело. Купих си Грако и си изядох ушите - трудна за управление, изключително неманеврена, тежка, материала, от който са изработени кошовете - ужасен, след две пранета изглежда като валян от котка в прахоляка. Чикото няма мърдане. Още имам столчето за кола и зимния кош и ги давах на заем на две приятелки. Не са мръднали изобщо, като нови са, а са ползвани дефакто от три деца. Но пак казвам, това си е мое мнение от опита, който имам с двете марки и то не с конкретните модели. Сега за второто, въпреки че ми е рано още ( чак за началото на април се очаква) съм се спряла на Chicco Urban без изобщо да се замислям.  Peace
Аз също се бях спряла на Chicco urban, но когато изгледах клипчетата за количката ми се стори, че летния вариант няма пълно легнало положение. Доколкото успях да видя се накланя цялата рамка и чупката в кръста остава. Не съм я виждала на живо, но това е основната причина да се откажа.

# 733
Аз също се бях спряла на Chicco urban, но когато изгледах клипчетата за количката ми се стори, че летния вариант няма пълно легнало положение. Доколкото успях да видя се накланя цялата рамка и чупката в кръста остава. Не съм я виждала на живо, но това е основната причина да се откажа.
Ами има, но наистина в клипчетата не е показано много ясно, изглежда все едно си седи чупката в кръста, но не е така. Аз я разгледах на живо и останах очарована честно да си кажа. А цената й е значително добре в сравнение с други, които също ми харесват. ABC desighn не знам как са, на външен вид добре, но като качество, возия, някакви мнения? newsm12

# 734
  • София
Здравейте, нашата количка не е с регулираща се дръжка, спрямо височината. Аз съм 162см, а мъжа ми е 180см и не мисля че ще ни трябва такава функция. Взехме полска на Абдор , по-нагоре съм дала и линк в предишен коментар Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт