Лакове за нокти -105

• 100 021
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Моите нокти са същите, един път го направих и след това като основа го сложих, отгоре от новите лакове на ГР айс шик и отгоре гел топ-а на есенс и ми издържа 6 дни, даже можеше и седми, това е направо световен рекорд за мен  Shocked Преди това като основа ползвах гел основата на есенс и ми издържаха до 4 дни. Без основа -2, а без топ- минути  Grinning

# 316
Именно,защото и аз съм така и на мен много дълго ми издържа.За мен повече от три дни хубав маникюр е мираж.
Като се лакирам безцветно или с лек глитър, или пък френски и слагам от Евлин маслото или заздравителя издържа много повече.

# 317
  • Вестерос
Аз говорех за евелин основата 8 в 1, тя е бяла на цвят и на нокътя избледнява , а маслото 8 в 1 на евелин с арган го слагам върху ноктите си преди да заспя.От време на време обаче. Кое имаш предвид под заздравител?

# 318
Ами този на 8 в едно, то не е ли задравител? Мисля, че се води няколко неща, това бялото, полупрозрачното шишенце.
А маслото и аз го слагам вечер.Като го ползвам ноките ни ми се чупят и стават хубави.

# 319
  • Вестерос
Да те са Simple Smile Май заздравител го водеха, аз му викам основа. Маслото ще взема всяка вечер и аз да го слагам, щом казваш , че също има ефект  Hug

# 320
Да ви попитам как ползвате Евелин 8 в едно? Аз слагам всеки ден по един слой, върху вече налакирани нокти.Може ли така?
Знам,че трябва да няма лак отдолу,но той е безцветен и не мисля, че има проблем.

Ако имаш друг лак отдолу, макар и безцветен, не виждам как Евелин-а би достигнал до нокътната плочка, за да си свърши работата... Rolling Eyes

# 321
  • Germany
p2 gloss goes neon 080 ferris wheel, 060 carousel, 050 loop-di-loop

Такива желета са пуснали и на Есънс и Манхатън (или пък Мейбълин, не съм сигурна  newsm78). Не съм особено доволна как се справих с акварелния маникюр, но по-нататък пак ще пробвам. Може би трябва да си взема и жълт, за да се получи по-добре. Нанесох върху бял лак, но лакирането на останалите нокти си беше кошмар. Ще ги ползвам само за акварелен или за сандвичи.

flormar FULL COLOR FC20 Highlighted Me & gabrini neon N20

По въпроса за Full Color, доволна съм от цветовете, като нанасяне наистина са по-кофти, защото са с по-гъста конститенция, но те и повечето ми на GR Color Expert са сходни. Не съм доволна, обаче, че този жълтият ми оцвети ноктите, въпреки основата. Не ми се беше случвало от години.  Crossing Arms

Jessica 938 Sssh!

Скрит текст:

Страшно съм доволна от Джесика. Издържа една седмица без забележка, има супер блясък, съхне бързо, покрива...  Heart Eyes Благодаря на бубанка, че ме запали.  Hug

OPI Suzi & the lifeguard на една седмица:

Скрит текст:

OPI An affair in red square  Heart Eyes

Скрит текст:

# 322
  • ГОре на черешата...
Скромен запис да ви следя красотите:

# 323
Момичета, много красиви маникюри!  Hug Hug Hug Видях, че малко по-горе се обсъжда прословутият Eveline Total Action 8in1, та ако още някой не е чул за него (ама надали има такъв!!! Simple Smile ) ви предлагам и моето скромно мнение по въпроса за този заздравител Simple Smile  Peace Peace Peace

http://makemeupwhenitisallover.blogspot.bg/2016/06/eveline-cosmetics.html

# 324
Момичета, много красиви маникюри!  Hug Hug Hug Видях, че малко по-горе се обсъжда прословутият Eveline Total Action 8in1, та ако още някой не е чул за него (ама надали има такъв!!! Simple Smile ) ви предлагам и моето скромно мнение по въпроса за този заздравител Simple Smile  Peace Peace Peace

точно този е и моя

# 325

точно този е и моя

Много е хубав, просто трябва продължителна употреба според мен!  Hug

# 326
  • Вестерос
Съгласна съм, чувствам по твърди ноктите Simple Smile

Пробвах ваденки Simple Smile Малко фона за снимката ми куца. Слобих им бял лак отдолу, но според мен нямаше нужда. Другият е ГР айс шик 83 май беше  Rolling Eyes
 Blush

Скрит текст:

# 327
Момичета, бъдете внимателни с този Евелин. Има доста случаи на отрицателно влияние от него- гъбясали нокти, повдигнати, и т.н. Дори преди време някой тук в темата беше пуснал и линкове от форуми/снимки с оплаквания.

# 328
  • Вестерос
 Confused Може би затова пише ЕДИН път като основа в седмицата. Аз на краката не го сложих, там си сложих на есенс основата.

# 329
  • София...........
Момичета, бъдете внимателни с този Евелин. Има доста случаи на отрицателно влияние от него- гъбясали нокти, повдигнати, и т.н. Дори преди време някой тук в темата беше пуснал и линкове от форуми/снимки с оплаквания.

Аз лично си изпатих от него Sad
Имах хубави и здрави нокти, но реших да го ползвам 2-3 седмици да подхраня малко и след това започнаха много да се цепят...

Общи условия

Активация на акаунт