Лакове за нокти -105

• 99 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, бъдете внимателни с този Евелин. Има доста случаи на отрицателно влияние от него- гъбясали нокти, повдигнати, и т.н. Дори преди време някой тук в темата беше пуснал и линкове от форуми/снимки с оплаквания.

Така е, из разни сайтове (мисля, че бяха руски блогове) прочетох страшни неща, буквално. Но до този момент, почуквам на дърво, няма такива признаци  newsm12

# 331
Може пък да е един вид "обратна реакция", щом казваш, че са ти били здрави ноктите преди употребата. Rolling Eyes Много е индивидуално, аз го използвам вече 2 години приблизително и никога не съм имала проблем. Просто човек трябва да пробва и да прецени. Но със сигурност не и да се слага върху друг лак Wink

# 332
Голдън Роуз новите им неща имат ли заздравители

# 333
  • Ст Загора
Голдън Роуз новите им неща имат ли заздравители
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=73 … mp;product_id=543 имат 2 заздравителя без вредни съставки , не съм ги пробвала , но смятам да си купя нещо

# 334
# 335
Ще ги пробвам , че от Евелин ефект 0 .Вече Есенса не ми действа  Confused така , че ГР ще е следващия

Сега съм така...и пак с къси нокти Crossing Arms порастнат и хоп някой ще се счупе

Zazi за тези твои нокти умирам  Heart Eyes Mr. Green

# 336
zazzzi, и късите ти нокти ми харесват много  Peace
Chrissie, акварелните нокти хубаво са се получили  Heart Eyes

От мен Chanel June & Lavanda:

# 337
  • Бургас
Красота!

# 338
  • София
Благодаря, но нямам търпение да ми пораснат пак. Обожавам дълги нокти. Ето ме пак

https://www.facebook.com/1668845593401239/photos/a.1682430042042 … ype=3&theater

# 339
Чудесни маникюри Simple Smile

Да кажа за китайските лакове - има ги в Чайна мол-а в Люлин, тези малките, които показахте в темата за по 2 лв., има и едни по-големи по 3 лв., но не им запомних името, имат този знак на тях.

# 340
  • Стара Загора
От мен един морски маникюр Grinning

http://www.bornprettystore.com/patternssheet-anchor-stripe-nail- … etty-p-20598.html

# 341
iv4enceto_91, страхотна комбинация Heart Eyes

Като говорихме за основи си купих  евелин 8 в 1 и нашите пак са превеждали , гледайки тавана.
Писали, че се ползва 4 дни по ред, като всеки ден слагаш по един пласт и на 4-тия ги махаш. Може да повториш. А на самата кутийка на английски пише, че се ползва два дни по ред, на третия се маха и почваш отначало. Може да се прави 2,3 седмици, като след това може да се ползва като основа веднъж на седмица  Laughing
Писах вчера на вносителите, сега получих мейл, че ще го коригират Simple Smile

# 342
  • Вестерос
Което е страхотно  bouquet

# 343
Розово при мен:

Скрит текст:

# 344
  • София...........
Lemy, Красота!!!
Кой е този Моделс ? Не е ли като цвета на старата джапанка?
Розичките предполагам са печати, как сътвори цветните?
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт