Лакове за нокти -105

• 99 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Пак ми се размаза леко единия пръст  Confused Нов топ и пак така,чаках да изсъхне поне 30мин.

# 361
А тази четка, с която трие излишния лак специална ли е за тази цел или е от тези за грим?

Става с всякаква, даже и с тампонче за уши, но с четка е по-прецизно  Wink

# 362
  • При децата ми
А тази четка, с която трие излишния лак специална ли е за тази цел или е от тези за грим?

Става с всякаква, даже и с тампонче за уши, но с четка е по-прецизно  Wink

Интересно! Четката напоена ли е с някакъв разтвор, че така добре маха изцапаното с лак или просто трябва много бързо да се действа преди да е засъхнал лака?

# 363
Е, без нищо няма как да се изчисти лак  Grinning Аз слагам лакочистител малко в някаква капачка, топвам вътре и после минавам с четката.

# 364
Само трябва да се внимава, защото веднъж намокрих дръжката на четката с лакочистителя, без да искам, и боята ми остана по ръцете. Иначе аз по съвет тук, от темата, започнах да ползвам разредител за почистване, наистина маха много бързо всичко.

# 365
  • Gotham City
Аз също процедирам с лакочистител, в капачка, топвам четката и почиствам после. Намерих си четка за сенки, с по-твърд косъм, плоска и ми е много удобно с нея.

# 366
Ивче, да вземе са падне още паунда и да нападаме Моделсите  Sunglasses   Laughing
Скоро обаче като, че ли не са пускали нищо интересно ново, намаления също.  Crossing Arms

# 367
  • София...........
Ивче, да вземе са падне още паунда и да нападаме Моделсите  Sunglasses   Laughing
Скоро обаче като, че ли не са пускали нищо интересно ново, намаления също.  Crossing Arms

Lemy
, ако нещо измислите пишете ми на ЛС или във групата да се включа  Embarassed
Те виждам нямат доставка до БГ? , с превозвач ли ги поръчвате?

# 368
# 369
  • Gotham City
А момичета вие от къде и как ги поръчвате? Колко струват? Харесах си два цвята, но нямам идея как да поръчам  Sad

# 370
Models Own:
- продават се в техния сайт, с доставка само до UK, и после с превозвач;
- в Superdrug- същото като горепосочното;
- в ebay.co.uk- същото като горепосочното;
-разни американски сайтове- някои имат доставка до БГ.

Цена- 5 GBP официална. По други сайтове- според зависи.

# 371
  • Gotham City
Ех колко изчерпателно, много благодаря за което  bouquet bouquet bouquet

# 372
Нещо интересно -разходка във фабриката на Dance Legend:

http://ginger-fyyf.blogspot.bg/2016/06/blog-post_29.html

# 373
Аз по скоро се шегувах, и без това е най- изгодно като пуснат някое намаление.  Но ако падне още паунда, ще взема да помисля Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 16:56 от Lemy

# 374
  • Den Haag
И аз с розички да се запиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт