Лакове за нокти -105

• 99 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Розово при мен:

Скрит текст:

Уникални, как ги правите тези неща бе момичета ?
Тези цветя рисувани ли са?

# 346
Дивна, лака е Shades, розичките ги рисувах с четка , радвам се, че ви харесват.  Simple Smile

# 347
Розово при мен:

Скрит текст:

Страхотно!!!  newsm74 newsm74 newsm74

# 348

Lemy,
страхотен е! На ноктите ти има и лек оранжев нюанс, така ли е и на живо? Откъде ги купуваш?

# 349
  • Казанлък
Нещо съм отървала темата този път. Използвам Минерал фикс на Avon за основа. Обаче скоро не съм я мяркала из каталозите.

# 350
Човече, честно да ти кажа, не се наемам да определя цвета, на снимките също не можах да го уловя добре, разгледай го и в нета.
От тук е лака :
https://www.modelsownit.com/

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 10:46 от Lemy

# 351
# 352

супер  Heart Eyes
това може да се направи и с тези водните лепенки нали,който не може да рисува
все се каня да си взема цветета разни
това съчетание и много свежо  Simple Smile

# 353
  • Вестерос
Аз ги правя розите с точкатора

# 354
  • София...........
Аз ги правя розите с точкатора

Как с точкатора?  Embarassed
 bouquet

# 355
# 356
  • София...........

И моите точкатори са същите, но как се правят рози с тях?

# 357
  • Стара Загора
Направо се дразня като го гледам този Моделс, че 2 лета подред не можах да си го взема поради изчерпване. Докато чакаме всички да се натуткат и изберат да пуснем поръчка, всички готини цветове свършваха. #Cussing out Crossing Arms

Преди 2 дни докато бях в Кауфланд, преди касата видях стелаж с лакове на Флормар и бяха на промоция 1,49 лв. Та ми грабнаха окото 2 цвята. Взех 477 и 465. И едни стикери от магазинче след касите. Laughing

Скрит текст:

Като пъпешовия имам 100 % и то 3 тъкмо, но не можах да устоя. Взех и този прекрасен лавандулов морскосин крем, който стои разкошно. И качеството му е един път. Дори на един слой покрива много добре, блясъка му е хубав и днес след много миене и домакинстване, не е мръднал. Прилича ми на China Glaze Secret Peri-Wink-Le (също и Electric Beat, но Флормара е по-свеж цвят и няма толкова сиво в него) и Essie Lapis of Luxury.
Снимах при смрачаване и не знам колко съм успяла да го "хвана", но долу горе е реален цвета.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 23:33 от iv4enceto_91

# 358
Ето така ги правя аз моите - https://www.youtube.com/watch?v=aLmw0w0ORFA Изглежда сложно на пръв поглед, но тук плюсът е, че не търсим правилни форми и лесно  Laughing

# 359
Lemy, благодаря за линка! bouquet

Ето така ги правя аз моите - https://www.youtube.com/watch?v=aLmw0w0ORFA Изглежда сложно на пръв поглед, но тук плюсът е, че не търсим правилни форми и лесно  Laughing
А тази четка, с която трие излишния лак специална ли е за тази цел или е от тези за грим?

Общи условия

Активация на акаунт