Лакове за нокти -105

• 99 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • В полите на Пирин планина
Не се сърди, човече, много сладко.  Heart Eyes

Наде, страхотно!

# 466
Момичета, знам, че сте енциклопедии направо и затова да ви питам нещо  Mr. Green
Почивам от печения лак в момента и трябва да се справям сама, та нося лакове, като този например:
Essence - The gel - 004 - our sweetest day

Хем има лак, хем, ако се развали в някое ръбче не си личи (малко съм Монк в това отношение Embarassed)
Тъй като този има леко розови нюанси, много ми се иска да намеря такъв лак, но в бежовата гама. Прерових цялото Лили и не намерих. Можете ли да подскажете нещо? Не държа да е 2 лева, но да е такова хем прозрачно, хем леко брокатено, а не перлено.

Много благодаря за идеите предварително! Hug
Купих го днес  Peace И един прасковен от по-нагоре. Покрай тях още един  #Crazy. Много сте ми приятни, но май ще трябва да напусна темата...

# 467
# 468
Арабеск, страхотни са морските, ако направиш някой , непременно да ни покажеш. Hug Hug

# 469
Обикновено не си лакирам ноктите на краката. Но, ако го правя, задължително в същия лак, като на ръцете. Да са различни, не го възприемам.

Една любима цветова комбинация от мен Blush

# 470
И аз много обичам такива на пръв поглед невъзможни комбинации, които изглеждат страхотно! Simple Smile

Момичета, искам да ви попитам за въпросните Picture Polish лакове. Видях в сайта, че са австралийски, а 40 лева ми идват доста само за доставка... Имате ли информация дали се правят комбинирани поръчки? Благодаря Ви!

# 471
  • Бургас
Ръмжел,много красива комбинация. Heart Eyes

# 472
  • При децата ми
Скрит текст:
Любимият ми лак това лято, Picture Polish Salt Water- тюркоазено, небесно синьо, с холо частици:

nadia23, от къде е лака? И това печати ли са? Simple Smile

# 473
Едни китайски ваденки на доста дни вече - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13592692_102098607 … 0&oe=5801CA3F (кожичките ми отново са за ремонт... )

Открих двойник на силно търсения от мен пясък на Перфект  Mr. Green Mr. Green - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13592564_102098607 … 8&oe=58002597

# 474
  • София

Момичета, знам, че сте енциклопедии направо и затова да ви питам нещо  Mr. Green
Скрит текст:
Почивам от печения лак в момента и трябва да се справям сама, та нося лакове, като този например:
Essence - The gel - 004 - our sweetest day

Хем има лак, хем, ако се развали в някое ръбче не си личи (малко съм Монк в това отношение Embarassed)
Тъй като този има леко розови нюанси, много ми се иска да намеря такъв лак, но в бежовата гама. Прерових цялото Лили и не намерих. Можете ли да подскажете нещо? Не държа да е 2 лева, но да е такова хем прозрачно, хем леко брокатено, а не перлено.

Много благодаря за идеите предварително! Hug

Преди време точно по тая причина много харесвах catherine arley 669, но не е точно брокатено, по-скоро е с холо-частици, по-розови са 670, 672.

# 475
  • ГОре на черешата...
Момичета, прочетох в темата, че ползвате аргановото масло на Евелин и днес си купих/ноктите ми са проблемни по принцип, чупят се, разслояват се, спасявам положението с Микросел 2000,миналото лято и есен редовно правих гелиш, но като че ли той повлия много зле на нокътя на палеца ми, който по принцип от години си расте резцепен на две. От Нова година не съм слагала гелиш, закрепих положението с изключение на проблемния нокът./ Та на въпроса - в момента ползвам заздравителя на Евелин 8 в 1 - мога ли едновременно с него да прилагам и аргановото масло? В инструкцията пише "върху чис и сух нокът" - значи трябва да не съм слагала заздравител, така ли Rolling Eyes?

# 476
  • Sofia

AraBesqUe,  Ivanichka, благодаря ви, момичета!
Елитис ми е малко далече... Но много ми харесаха предложенията от Catherine Arley  Heart Eyes В Лили имаше някои цветове, но тези не ги видях сякаш, къде да ги търся на друго място?  newsm78

# 477
Благодаря,момичета! bouquet

Ще се самоцитирим за Picture Polish:

Цитат
Аз ги поръчвам от различни сайтове -color4nails, thenailistashop.com, rainbow-connection.co.uk- някои с директна доставка до Бг, или където се намираш по света; други с превозвач до УК.

Hrispa76- да, печати са.

# 478

AraBesqUe,  Ivanichka, благодаря ви, момичета!
Елитис ми е малко далече... Но много ми харесаха предложенията от Catherine Arley  Heart Eyes В Лили имаше някои цветове, но тези не ги видях сякаш, къде да ги търся на друго място?  newsm78
В София ли си?

# 479
  • София
Аз съм ги вземала от квартални магазинчета и аптеки  Peace
И нещо вчерашно от мен Simple Smile
(клик върху снимката за по-голяма)

Общи условия

Активация на акаунт