Лакове за нокти -105

• 99 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
до сега пробваните бели лакове , най -много ми допадна този на Есенс , единствено много бързо се сгъсти,но го разреждах.сега съм с Флормар ФК , но тука не харесват марката,на мен лично ми допада пък

# 571
Мерси за идеите, ще видя какво ще взема. Евито, кой Есенс, дай линк?

Нещо от мен:

Скрит текст:

# 572
# 573
  • София
Много ми харесват всички маникюри, които показахте с бял лак. Аз никога с бял лак не съм се лакирала и ....не се възприемам с такъв цвят.Но на вашите нокти ми харесва!  Peace

# 574
  • Вестерос
Аз лятото от няколко години на краката ходя само с бял лак  Heart Eyes

# 575
Не харесвам и не нося бял- крем лак. Перла- бабешка да.

# 576
Lemy, прекрасно Heart
Всичко, което показвате, е чудесно!  Hug Hug Hug
Eто нещо и от мен и моите ужасно къси в момента нокти. Забравих да си снимам само маникюра и това "клепнатото" на единия пръст е именно Peel Off базата на Rimmel, идеален заместител на течния латекс, за която ще пиша ревю по-нататък в блога.

# 577
Чисто бял маникюр и аз не харесвам, ползвам го само като основа за някоя друга идея. Вече 3-та седмица разносвам Yes Love G1-5, съвсем в духа на дискусията  Simple Smile реших да го покажа днес. Основата е бял лак с множество неонови глитърни частички, които за съжаление на снимка не стоят така контрастно както на живо:

# 578
  • Вестерос
Много красиви.  bouquet

Аз съм така вече трети ден

# 579
  • При децата ми
Много красиви.  bouquet

Аз съм така вече трети ден

Тифани, снимки ли си постнала?

Аз пак по моя въпрос да питам: Ползвала ли е някоя от вас базата на "Catrice", която сега е на промоция с лак?

# 580
  • Вестерос
Да, Хриспе, ама ако нямаш фб не се вижда, други виждат ли я?

# 581
Аз я виждам, да.

# 582
  • Вестерос
 bouquet

# 583
Crystal Noir, Yes Love все още ли могат да се купят от м-н Нико? Много добре ти седи  Peace

Чисто бял маникюр и аз не харесвам, ползвам го само като основа за някоя друга идея. Вече 3-та седмица разносвам Yes Love G1-5, съвсем в духа на дискусията  Simple Smile реших да го покажа днес. Основата е бял лак с множество неонови глитърни частички, които за съжаление на снимка не стоят така контрастно както на живо:

# 584
luxx05 Благодаря! Нямам представа дали са налични все още в НИКО, аз имам само 1 взет оттам и то миналата година, останалите са ми от чужбина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт