Лакове за нокти -105

• 99 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
В Никото на Витошка, от където взех моите, отдавна няма .

# 586
Бе вдъхнових се и съм бяла   Mr. Green

# 587
Няма ги в НИКО, поне аз преди 1-2 месеца, като търсих, не намерих.

# 588
  • Пловдив
Влизам да похваля серията на Есенс Color and Strengthening. Отдавна си търсех бледо розово, което се нанася добре и си го намерих. Купих всичките от серията и съм много доволна, чудесни са за основа на най-различни декорации, включително и water decals. Много лесно се нанасят, много съм впечатлена.

В блога.

# 589
Момичета,кажете ми много ли е вреден формалдехида в Евелина?
Ноктите ми никога не са били по-хубави и здрави, обаче ако е наистина толкова вреден,колкото четох, че го изкарват, може би ще трябва да намеря друг.
Не ми се иска да се разделя с тези дълги и фубави нокти.
Дайте ми съвет.
Поразена съм от ефекта иначе.За три седмици ноктите ми станаха супер дълги и зрави.

# 590
  • Вестерос
Мисс  Joy и аз съм така.

Свърши ми основата и сега нея ползвам и лака се задържа много на тях  Confused

# 591
Да, де но на мен ми трябва безвреден, задържат ми се безцветни и глитъри, цветните лакове пак на втория ден почват да се лющят. Crossing Arms

# 592
  • Вестерос
Топ слагаш ли, защото  с евелина с основа и топа на есенс ми отиват над седмица, което е рекорд за мен

# 593
сагам на перфект и кара повече ама пак не много
последният ми лак изкара над седица,но беше Евелин, млечно бяло,лек глитъп и отгоре топ  Simple Smile а безименния в черно и глътър  Grinning

# 594
Няма безвреден заздравител. Всичко е химия, която закрепва положението, но проблемите, които пораждат чуепенто (липса на витамини etc) си остават. И аз ползвах този на Есънс с формалдехид - същтата работа е.

# 595
Цитат на: Breedlove link=topic=926103.msg33435070#msg33435070date=1468677945
Няма безвреден заздравител. Всичко е химия, която закрепва положението, но проблемите, които пораждат чуепенто (липса на витамини etc) си остават.
Това е и моето мнение.

# 596
  • Вестерос
И все пак здравословна база?

# 597
Ама каква здравословна база, всички бази и лакове съдържат химикали, които носят потенциален риск за здравето. Най-здравословно е човек да не се лакира изобщо.

# 598
  • Вестерос
Ок, перифразирам, по не вредна база от евелин  Rolling Eyes

# 599
А колко е вреден гел лака.ние пак сме добре,поемаме малко химия,за мен жените ,които си мислят,че ноктите им за здрави благодарение на гел лака са в страшна  заблуда.толкова уврежда нокътната плочка,че сигурно след няколко години вредата ще стане видима

Общи условия

Активация на акаунт