Лакове за нокти -105

• 99 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Mалко неони отново- ORLY Beach Cruiser, Push the Limit & Glowstick :

# 706
  • София, Лагера
О, Надя, жълтото е страхотно! Може ли още да се намери по магазините Glowstick ? А ако не, можете ли да ми препоръчате друго такова!  Praynig

# 707
  • Бургас
Много готино жълто. Crazy

# 708
Здравейте, След Микросел най-после имам нокти, обаче използвах почти 2 опаковки вече и ме е страх за формалдехида. Пропоръчайте моля хубава база. Сега слагам Микросел веднъж в седмицата, преди ноктите ми се цепеха и чупеха през средата на плочката при удар. Моля препоръчайте нещо.

# 709
  • София, Лагера
Аз съм доволна от базата на Месауда  Peace Ползвам лилавата, но има и по-силна, такава за много изтормозени нокти.

# 710
Eто това сътворих днес

Не съм изчистила добре лака около ноктите  Blush

# 711
И аз от 1 ден насам съм така:
Скрит текст:

Ехи, аз около ноктите си ги чистя на другия ден. Дори сами падат. Peace

# 712
Жълти неони /без шимър/:

- Orly Glowstick
- Models Own Bikini
- Essie Funky Limelight
- China Glaze Yellow Polka Dot Bikini

Aз Glowstick го имам от няколко години, онлайн предполагам може да се купи все още, той бие леко на зелено. Мodels Own Bikini е по-млечен, докато Essie Funky Limelight е най-ярък и наситен, а China Glaze Yellow Polka Dot Bikini има явна жълта нишка. На снимка изглеждат почти еднакви, но е доста трудно да се снимат неони  Tired

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 13:01 от nadia23

# 713
много сте красиви момичета, свежи летни, и аз се вдъхновявам от вас и снощи в 11 вечерта се правих Simple Smile

# 714
https://mobile.facebook.com/photo.php?fbid=10204946050771296& … 304&source=43
Идеята ми беше друга,но пък този цвят много го харесвам

# 715
Eто това сътворих днес

Не съм изчистила добре лака около ноктите  Blush

Много нежно и красиво! Кое е розовото? Много ми хареса и много добре стои на лек тен.

# 716
# 717
  • София, Лагера
Жълти неони /без шимър/:

- Orly Glowstick
- Models Own Bikini
- Essie Funky Limelight
- China Glaze Yellow Polka Dot Bikini

Aз Glowstick го имам от няколко години, онлайн предполагам може да се купи все още, той бие леко на зелено. Мodels Own Bikini е по-млечен, докато Essie Funky Limelight е най-ярък и наситен, а China Glaze Yellow Polka Dot Bikini има явна жълта нишка. На снимка изглеждат почти еднакви, но е доста трудно да се снимат неони  Tired

Благодаря ти, Надя Hug! Аз ги видях в нета тези, но по магазините в БГ не съм ги засичала  Confused

# 718
Eто това сътворих днес

Не съм изчистила добре лака около ноктите  Blush

Много нежно и красиво! Кое е розовото? Много ми хареса и много добре стои на лек тен.

Розовото си го направих сама  Laughing

Имах два стари лака и ги смесих. Оригиналното розово беше малко по-светло, едно плоско шише на Импала, но пак казвам, лакът е на поне 4 години. Розовото май е такова
Скрит текст:

Съвалявам, че не мога да съм по-конкретна  Confused

# 719
Ноеми, сложих и снимка на тях, моя, но не знам защо изчезна. Ето пак:

Не мисля, че в БГ по магазини може да се намерят. Еси-то е от много стара колекция, Моделс не продават тук. Най-много Чайна-та може би  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт