Лакове за нокти -105

• 99 944
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Gotham City
Благодаря  Heart Eyes
И на мен замисъла ми допада, но изпълнението не си харесвам  Blush Mr. Green

# 391
зИлена съм , тази камера на телефона нещо ми прави номера , снима кофти.зИленото е пясък , но хииич не си личи на снимките

Дедпул е как го направи това.яко е  Peace

# 392
  • Gotham City
Благодаря  bouquet
Рисувах си го.
Слагам бяла основа и с черен лак за рисуване правя очертанията, после всяка дупчица я запълвам с цвят който искам  и накрая повтарям леко черните линии, защото искам да са по-откорени.

# 393
и колко време го прави това, звучи сложно

# 394
  • Gotham City
нямам идея честно казано, но не е толкова сложно  Hug

# 395
Евито, а черното нокътче как го нашари ?

# 396
От мен едни шарени нокти- поиграх си с печати:

# 397
  • София/Дружба
Търся ли такъв или подобен лак - златния. Може ли помощ  Hug

# 398
solley Мисля, че лакът е Golden Rose Jolly Jewels #103 Peace Ето моя снимка с него:

# 399
Евито, а черното нокътче как го нашари ?
С хита на лятото -ваденки Mr. Green
Направо ви завиждам за печатите,аз не мога.

# 400
Аз вчера за пръв пробвах печати, първите се поразмазаха, но им хванах цаката в крайна сметка.

# 401
  • Germany
Търся ли такъв или подобен лак - златния. Може ли помощ  Hug

Вече са ти отговорили, но и аз да си кажа - GR Jolly Jewels 103 е, но на снимката е върху един пласт от Джесика. Идва ми твърде непокривен и винаги го слагам или върху нюд или върху златен.

# 402
  • Стара Загора
Джесиките на Денси и Криси са много хубави. Така и не успях да си купя от тази марка нищо, когато имаше онова голямо намаление. Blush Беше грешка, но се надявам пак да има в бъдеще. Laughing
И шарките на Deadpool са интересни и са страхотно направени. Направо приличат на стикери. Laughing

Аз бях намислила да правя маникюр с онези лентички, но пак не ми се получи. Хем нанесох един слой от белия крем и чаках поне 30 минути да съхне, но накрая като взех да разлепям и отново на места лака се оказа мек. Освен това цвета на лентичките се беше отпечатал леко. Пробвах на единия нокът да поскрия оцветеното и стана кошмар. Изтрих го и направих точки. Joy Лака е ясен - Джапанката. Laughing

Скрит текст:

# 403
  • София...........
Лака е ясен - Джапанката. Laughing

Скрит текст:

Много хубаво е станало Heart Eyes имам същия бански  Embarassed

# 404
Ивче, много красив маникюр с любим лак  Heart Eyes Между другото все още има  в сайта и намалени лакове- Джесика, Опи по 6лв,8лв.....

Общи условия

Активация на акаунт