Лакове за нокти -105

• 99 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Благодаря ви. Hug

Няма да влизам, защото трябва да се ограничавам. Прекалих с 3те бройки на Флормар, а тоалетката вече е пълна. Едва им намирам място. Няма да купувам нищо. Stop Crossing Arms Само малко пясъчни Зои от новата лятна колекция, ако ги намери изгодно. Joy ooooh!

# 406
Жестоки маникюри правиш Ивче! Възхищавам се! Искам ти да ме лакираш постоянно! bouquet

# 407
  • Ст Загора
Ивче , супер . А кой е третия Флормар , аз покраи тебе че приисках и лилавия . Ама ти два показа пъпешов и лилав .

Денси много хубаво .

# 408
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви. Hug

Няма да влизам, защото трябва да се ограничавам. Прекалих с 3те бройки на Флормар, а тоалетката вече е пълна. Едва им намирам място. Няма да купувам нищо. Stop Crossing Arms Само малко пясъчни Зои от новата лятна колекция, ако ги намери изгодно. Joy ooooh!

Ивче, ако намериш пясъчните Зои, "свиркай".  Hug

# 409
  • Стара Загора
Благодаря Денси. bouquet
Джесиката е обикновен лак, нали?
Не помня да сме коментирали - колко от Вас посещават салон и забелязват ли отлив от тези лакове? Почти всички колежки са с гел и казват, че нямат от обикновените маникюристките им или са стари и никой не иска да им слагат такъв. Нямат и нерви повечето да чакат. Затова и предпочитат веднъж на 20 дни да ходят.
Много хубаво изглеждат и им ги свалят само израстнали, но не смея да сложа гел. Whistling

Скрит текст:

Последният е термолак и страхотно зелено. Crazy

Следя и красотите на Ради, които са все по-готини, но дотам. Blush
Много ме кефи тази нова техника с отливки, която имитира пясък и грапавото на мидичките. Heart Eyes Blush

Скрит текст:

Любим ми е този нейн маникюр с диня и киви Heart Eyes Heart Eyes

Ох, момичета.... пясъчните Зои ги има в 2-3 английски сайта, но излизат по 25 лв бройката. Аз ако взема, то поне 3 ще са, а иначе искам 5 от 6. Не ми се дават на куп толкова пари. И други ми писаха да питат, но не съм намерила по-изгоден вариант. Ще кажа, ако изскочи нещо.

Наси, показах 2 да. Но в неделя си купих още един. Отидох за едни ножчета в Кауфланд и като видях, че съм изпуснала промоцията, се ядосах и се утеших с още един цвят. Взех 082 light beige, който е много нежен цвят слонова кост. Блед нюд с лек розов подтон. На 2 слоя прозира малко, но и аз това търсех.

http://nikkibergmans.com/beauty/best-low-budget-nail-polish-ever/

А с лавандуловосиния обрах много комплименти. Оказа се, че тези Флормари са нови цветове. От ~450  до 490 са пуснати есента и мисля сега пролетта. Нямат почти никакви снимки обаче (реални).
Пъпешовия 477 е сходен с Рапсоди 196, Alessandro Lollipop а и с Nubar Orange Creme, като дори е по-свеж и хубав.

Скрит текст:

Този също не е лош http://megun4i.blogspot.bg/2016/04/flormar-479-troll.html

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 22:37 от iv4enceto_91

# 410
Гел и аз не смея да сложа, а и бързо ми омръзва всичко и 20 дни ми е много за един маникюр Simple Smile А на Ради нещата и аз ги следя и ако ми беше наблизо, само при нея бих се прежалила за гел Heart Eyes

# 411
Обикновен лак е да.
Аз не съм си слагала и не бих си сложила гел лак. Абсурд е да стоя 20 дни с един и същи лак. При такава колекция, да вися с корал няма нужда.
Не ходя и на маникюр защото ме е страх от лоша хигиена и хепатит, а и нямам време. Правя си всичко сама.
Онзи ден случайно попитах в мола, в много реномиран салон, с отлична хигиена, дали случайно имат час да си поглезя и дамата ме покани да седна. Разреших и да ми промени формата на ноктите и да ми ги скъси и тя се постара много за да ме зарадва.

# 412
Гелът  е булшит или поне за хора, на които не им се занимава с честа смяна на лак. Или такива с много увредени нокти, които се цепят и чупят. Била съм с гел, била съм с удължители гел, и добре направен, и недобре направен. Ангажимент и досада. Така бих го определила. И като започне да израства нокът отдолу ...meh.

# 413
Споделям мнението на Денси и за гел-лака, и за ходенето на маникюр.

# 414
# 415
  • При децата ми
Лака е ясен - Джапанката. Laughing
Скрит текст:

Скрит текст:
Кой лак е "Джапанката"? Simple Smile На "Перфект" ли беше?

# 416
China Glaze Flip Flop Fantasy

# 417
  • При децата ми

Ясно. Нещо съм се объркАла! Laughing

# 418

Меко казано : страааахотноооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Следя ви момичета , страхотни маникюри показвате.

# 419

Ясно. Нещо съм се объркАла! Laughing

на Парфект има подобен цвят, но оригиналът е горният

Общи условия

Активация на акаунт