Лакове за нокти -105

• 99 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

Та сега по темата "моряшки маникюр"... Оказа се, че в целия ми куп с лакове (близо 110 вече) няма нито едно подходящо синьо. В крана сметка сътворих нещо от онези снимки, които бях постнала. Струва ми се обаче, че трябваше да се огранича с по-малко цветове... Следващия път ще е по-добро  Laughing

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13592764_102098697 … c&oe=57E881BB
Супер е, много готина снимка.  Simple Smile

# 496
Арабеск, страхотно е станало Heart Eyes

# 497
Да ви задам един въпрос  - когато правя преливащи цветове с лак върху гъбичка, основата отдолу трябва ли да е напълно изсъхнала?

# 498
Мерси, момичета, следващото ще е скоро  Laughing

Да ви задам един въпрос  - когато правя преливащи цветове с лак върху гъбичка, основата отдолу трябва ли да е напълно изсъхнала?

Не съм добър съветник за преливки, защото не ми се получават особено добре, но аз лично чакам да изсъхне.

# 499
  • виртуално
Виждала съм холограмни на КА в едно козметично магазинче на Петте кьошета, точно до цветарския магазин, на един от ъглите. Също май имаше и при Руснака, на Пиротска, но не съм съвсем сигурна.

Еха, супер! Това магазинче ми е на 5 мин от нас  Grinning Ще проверя и ще докладвам, ако още някой се интересува от тях. Благодаря много!

ще чакам да пишеш, че дъщерята в момента е луднала по холо лакове  Hug

# 500

Аз понякога слагам и бял лак над основата, чакам го да изсъхне добре, защото иначе се е случвало да залепне по гъбичката.

# 501
Момичета, знам, че сте енциклопедии направо и затова да ви питам нещо  Mr. Green
Почивам от печения лак в момента и трябва да се справям сама, та нося лакове, като този например:
Essence - The gel - 004 - our sweetest day

Хем има лак, хем, ако се развали в някое ръбче не си личи (малко съм Монк в това отношение Embarassed)
Тъй като този има леко розови нюанси, много ми се иска да намеря такъв лак, но в бежовата гама. Прерових цялото Лили и не намерих. Можете ли да подскажете нещо? Не държа да е 2 лева, но да е такова хем прозрачно, хем леко брокатено, а не перлено.

Много благодаря за идеите предварително! Hug

Точно такъв, какъвто описваш има на Flormar, но довечера мога да напиша номера. Много е красив и наистина въобще не личи, като се обели.

# 502
  • into the blue
 AraBesqUe много свежо  Sunglasses

Аз се включвам със стикери  Heart Eyes

# 503
  • Стара Загора
Арабеск, страхотен маникюр и снимка. Crazy Crazy
На морето ли си? Laughing
И много по-естествено и готино стои твоят вариант, от онези перфектните. Heart Eyes

Петра е пуснала ревю на един нов топ със скейл частици на Катрис. Нямам представа обаче дали ще дойде тук.

http://adjustingbeauty.blogspot.bg/2016/07/review-catrice-millio … tyles-effect.html

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 18:59 от iv4enceto_91

# 504
Стихия, голям фен съм на глухарчетата  Heart Eyes

Ивче, не съм. Подредих си го на кухненската маса за снимката  Laughing Laughing Laughing

А този топ на Катрис изглежда много красив!

# 505
  • София
Здравейте Момичета.Преди доста време намерих тук един сайт за лакове Color4Nails,поръчах доста.Поръчката ми е от 11.06 виждам движение до 18 06 и край.Може ли да ми помогнете,за колко време пристигат тези пратки,че започвам да се притеснявам,лошото е че имаше опция да се поръча без регистрация и аз така поръчах и сега незнам какво да правя.Това ми е тр.номера LK004601907US.Благодаря ви предварително.

# 506
  • Gotham City
Ето тук можеш да се свържеш с тях, пиши им и обясни проблема, това, че нямаш регистрация, не би трябвало да представлява какъвто  и да било проблем, все пак си клиент
http://color4nails.com/index.php?route=information/contact

# 507
  • София...........
Ето тук можеш да се свържеш с тях, пиши им и обясни проблема, това, че нямаш регистрация, не би трябвало да представлява какъвто  и да било проблем, все пак си клиент
http://color4nails.com/index.php?route=information/contact

Deadpoool, момичета, този сайт color4nails правят ли доставки до БГ директно?

# 508
Стихия, голям фен съм на глухарчетата  Heart Eyes

Ивче, не съм. Подредих си го на кухненската маса за снимката  Laughing Laughing Laughing

А този топ на Катрис изглежда много красив!
Е как успя да я подредиш така,браво,а пясъка от къде намери толкова много

# 509
Момичета, знам, че сте енциклопедии направо и затова да ви питам нещо  Mr. Green
Почивам от печения лак в момента и трябва да се справям сама, та нося лакове, като този например:
Essence - The gel - 004 - our sweetest day

Хем има лак, хем, ако се развали в някое ръбче не си личи (малко съм Монк в това отношение Embarassed)
Тъй като този има леко розови нюанси, много ми се иска да намеря такъв лак, но в бежовата гама. Прерових цялото Лили и не намерих. Можете ли да подскажете нещо? Не държа да е 2 лева, но да е такова хем прозрачно, хем леко брокатено, а не перлено.

Много благодаря за идеите предварително! Hug

Точно такъв, какъвто описваш има на Flormar, но довечера мога да напиша номера. Много е красив и наистина въобще не личи, като се обели.

Лакът е Flormar 375. Ето така, изглежда бутилката, но на ноктите е доста по-светло и изобщо не е кафяво, а по-скоро блестящо бежово, без златиста нотка.
http://shop.boyacioglukozmetik.com.tr/tr/urun/toptan-kozmetik-ma … r-nail-enamel-375

Общи условия

Активация на акаунт