Лакове за нокти -105

• 99 900
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia

Да, в София Simple Smile

# 481
Виждала съм холограмни на КА в едно козметично магазинче на Петте кьошета, точно до цветарския магазин, на един от ъглите. Също май имаше и при Руснака, на Пиротска, но не съм съвсем сигурна.

# 482
  • Стара Загора
Момичета, прочетох в темата, че ползвате аргановото масло на Евелин и днес си купих/ноктите ми са проблемни по принцип, чупят се, разслояват се, спасявам положението с Микросел 2000,миналото лято и есен редовно правих гелиш, но като че ли той повлия много зле на нокътя на палеца ми, който по принцип от години си расте резцепен на две. От Нова година не съм слагала гелиш, закрепих положението с изключение на проблемния нокът./ Та на въпроса - в момента ползвам заздравителя на Евелин 8 в 1 - мога ли едновременно с него да прилагам и аргановото масло? В инструкцията пише "върху чис и сух нокът" - значи трябва да не съм слагала заздравител, така ли Rolling Eyes?

Ами 8 в 1 си е заздравител, защо ти е да слагаш друго под него? Той сам по себе си прави ноктите много здрави. Peace Аргановия еликсир можеш да го нанасяш около кожичките преди лягане - за подхранване и хидратиране. Той също оказва влияние върху плочката, но пое мое мнение в доста по-малък процент от Total Action-a. Аз си мажа вечерно време, също слагам и на педикюра, че там са ми сухички. Laughing

Снощи сложих това прекрасно розово пясъчно Кико. Heart Eyes Определено вече харесвам тези цветове. Преди върху себе си не ги възприемах особено. Сега обаче много ми харесва как стои. Heart Eyes
Пъпешовия Флормар 477 е на 2 слоя, но с леко потупване и прозира леко на места, така че има нужда от 3.

Скрит текст:

# 483
  • ГОре на черешата...

Ами 8 в 1 си е заздравител, защо ти е да слагаш друго под него? Той сам по себе си прави ноктите много здрави. Peace Аргановия еликсир можеш да го нанасяш около кожичките преди лягане - за подхранване и хидратиране. Той също оказва влияние върху плочката, но пое мое мнение в доста по-малък процент от Total Action-a. Аз си мажа вечерно време, също слагам и на педикюра, че там са ми сухички. Laughing

Значи засега ще мажа само кожичките, а като свърша заздравителя - целите нокти.
А такива лепенки, като показаните от теб, къде мога да намеря? При нас в обикновените козметични магазини няма. Лили или ДМ Rolling Eyes?

# 484
  • Стара Загора
Няма в Лили и ДМ. Търси в китайските магазини или обикновени малки парфюмерийки. Моите са от bornprettystore.

# 485
  • ГОре на черешата...
 bouquet
Има при нас един такъв по-голям, още утре ще ида. А срам не срам да питам - как се слагат - изрязваш по нокътя и отгоре с топ ли се минава Rolling Eyes?

# 486
  • Sofia
Виждала съм холограмни на КА в едно козметично магазинче на Петте кьошета, точно до цветарския магазин, на един от ъглите. Също май имаше и при Руснака, на Пиротска, но не съм съвсем сигурна.

Еха, супер! Това магазинче ми е на 5 мин от нас  Grinning Ще проверя и ще докладвам, ако още някой се интересува от тях. Благодаря много!

# 487
  • Стара Загора
bouquet
Има при нас един такъв по-голям, още утре ще ида. А срам не срам да питам - как се слагат - изрязваш по нокътя и отгоре с топ ли се минава Rolling Eyes?

Да, изрязваш долу горе в твоята форма, останалото можеш да изчистиш с клечка, напоена в лакочистител и отдолу да скриеш под нокътя останалото. Запечатваш с топ лак.

https://www.youtube.com/watch?v=xD16glJAUek

Аз лично не почиствам нищо около кожичките, защото си махам ръбчетата от единия край, за да ми пасне на овала и само оставям да са леко по-дълги, за да мога да скрия под израстналото и така по-лесно да запечатам. И по-дълго издържат така. Peace Но обикновените китайски, които ги продават по 40-50 картончета за 5 долара не ми траят по 10-12 дни като тези от Борн и по-специално на тяхната марка.

# 488
  • Бургас
Ив,този Флормар така да ми хареса,чудно ти стои! Heart Eyes Blush

# 489
  • ГОре на черешата...
 bouquet

# 490
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ивче, Кикото е разкошно Heart Eyes

# 491
Класически червен при мен

# 492
  • Пловдив
Момичета, да ви питам...  Маникюрът и педикюрът винаги ли са ви еднакви? Аз уж гледам да са поне сходни, за да няма голяма разлика, но не винаги имам нерви да сменя лака на 20 нокъта... ooooh!
Абсолютно винаги, различния лак на педикюр и маникюр ми избожда очите.

# 493

Аз лично не почиствам нищо около кожичките, защото си махам ръбчетата от единия край, за да ми пасне на овала...

Даже и това не правя  Laughing Пльоствам всичкото и махам с лакочистител после, моите поне много лесно се разтварят.

Та сега по темата "моряшки маникюр"... Оказа се, че в целия ми куп с лакове (близо 110 вече) няма нито едно подходящо синьо. В крана сметка сътворих нещо от онези снимки, които бях постнала. Струва ми се обаче, че трябваше да се огранича с по-малко цветове... Следващия път ще е по-добро  Laughing

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13592764_102098697 … c&oe=57E881BB

# 494
аз изобщо не почиствам с нищо след като съм сложила ваденка, минавам с топ лак, излишното мушвам под нокътя,а това което остава по пръста , след като изсъхне топ лака, се отлепва само, похващам го и то се "изрязва" от нокътя, няма какво да го задържи на пръста Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт