Лакове за нокти -105

• 99 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Имам доста познати, които след 2,3 пъти слагане на гел лак имат големи проблеми с ноктите. Едната с месеци не можа да се оправи, като люспи й станаха.

# 601
За да се получи подобно нещо от гел-лак, значи гел-лакът не е бил качествен (достатъчно китайски боклуци са превзели пазара), маникюристката не знае какво прави, свален е неправилно или има наличен здравословен проблем.

От 2-3 пъти гел-лакът, ако е качествен, поставян и свалян правилно, не може да доведе до такива пагубни последици. Peace

# 602
Ето една нелоша база:
Скрит текст:
Аз лично съм я купувала някколко пъти, мисля, че няма формалдехид. Не прави чудеса, но ми върши работа.

# 603
  • Вестерос
мерси  bouquet

# 604
Аз много не гледам съставки, но мисля, че "стандартните" все пак не би трябвало да имат формалдехид.

# 605
Малко измествам темата от базите, обаче трябва да похваля нещо. Laughing От 3 дена го имам, но е нещо, което видимо сътвори чудеса с кожичките ми  Laughing - http://yourskincare.net/image/cache/data/eveline/paznokcie/eveli … aminy-700x700.jpg

# 606
Maлко палми с Essie Viva Antigua! & Orly Summer Sunset:

Скрит текст:

# 607
  • София
Малко измествам темата от базите, обаче трябва да похваля нещо. Laughing От 3 дена го имам, но е нещо, което видимо сътвори чудеса с кожичките ми  Laughing - http://yourskincare.net/image/cache/data/eveline/paznokcie/eveli … aminy-700x700.jpg

Моля те сподели какви чудеса е сътворило това чудо на Евелин с кожичките ти.  baby_neutral И аз търся нещо, което да сътвори чудо с моите кожички.  Rolling Eyes  От къде го купи и каква е цената? :

# 608
Момичета, аз от днес съм с един любим цвят - OPI Ink. и ваденки от bornprettystore.  Hug Hug Hug

Aко Ви се гледат още снимки, в блога.  newsm51

# 609
  • София
   Размазани точки.....

Последният е опит за воден маникюр, не знам защо, но във водата се получиха някакви мехурчета, които се отбелязаха върху ноктите  Confused  Исках линиите да станах хоризонтални, е, не успях да ги направя.

# 610
Моля те сподели какви чудеса е сътворило това чудо на Евелин с кожичките ти.  baby_neutral И аз търся нещо, което да сътвори чудо с моите кожички.  Rolling Eyes  От къде го купи и каква е цената? :

От Елитис го взех, но сигурно го има и по другите места, където продават неща на Evelin. Беше около 4 лв. и нещо. С няколко намазвания успя да ми омекоти иначе ужасно сухите кожички. Избутаха се и се почистиха много лесно. Следа не остана... Сега трети ден нямам проблеми, а иначе на следващия ден (след такава процедура) са вече отново като неподдържани с месеци...

# 611
  • София

От Елитис го взех, но сигурно го има и по другите места, където продават неща на Evelin. Беше около 4 лв. и нещо. С няколко намазвания успя да ми омекоти иначе ужасно сухите кожички. Избутаха се и се почистиха много лесно. Следа не остана... Сега трети ден нямам проблеми, а иначе на следващия ден (след такава процедура) са вече отново като неподдържани с месеци...

Благодаря за отговора!  bouquet

# 612
Откъде купувате ваденки? Български сайт може ли да ми препоръчате.
Много харесвам рози, винтидж картинки, но нали съм с две леви ръце.
Incroyable твоята мацка на нокътя е страхотна  Heart Eyes

# 613
  • София
Maлко палми с Essie Viva Antigua! & Orly Summer Sunset:

Скрит текст:

Страхотно е! Дали имаш албум с колекцията ти от лакове? Като гледам, може би е най-интересна от на всички, които пишем във форума.

# 614
Amiamo, моля  Simple Smile

Miss_Bingley, аз веднъж съм поръчвала от този - http://www.beautyartstore.com/ .

Палмите на Надя също са страхотни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт