"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 831
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Нина, те останаха само двамата с Хатидже! Лошо ще ми стане, ако спечели тя, защото тя освен красота, няма други качества! Пълна нула е като актриса, а тази вечер започна събира на гласове за двамата от НУЛАТА!!! Това много ме притеснява и аз сега започвам да мисля от къде още да гласувам! Само от печката и хладилника не съм гласувала! Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
Здравейте,момичета.От тел. се гласува като прелистите до края писанията и кликнете върху Преглед на уеб версията.Тогава излизат имената на агата и Хатидже.Действайте и успех.

# 107
  • София
             О Хорти, много си права за Хатидже. Гледам рядко сериала, защото е една боза, а тя наистина е само една фасада. Дано се активират нашите момичета и не ме разочароват, защото напоследък  малко пишат и то повечето негативи, а болшинството даже замълчаха. Нека си спомнят колко красиви преживявания имахме с МАА, какъв талантлив и пленителен артист е и нищо, че сега някой не харесват визията му. За мен той е № 1 от турските артисти.

# 108
  • Пловдив
Здравейте,момичета.От тел. се гласува като прелистите до края писанията и кликнете върху Преглед на уеб версията.Тогава излизат имената на агата и Хатидже.Действайте и успех.
Ооооо, Чики, благодаря, сега ще гласувам и от там!
Нина, Хатидже я гледах и в "Черни планини" - същата работа, пълна нула е милата, не може да станеш "актриса" само, защото си била "Мис Европа" и "Мис Турция"!
Готово, гласувах и от телефона!

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 22:52 от Hortensia1

# 109
  • София
                 Хорти, много си права. Таланта е даден от Бог, а красотата е преходна, пък било то и с пластични операции /скоро разбрах, че Хатидже е се е подлагала на такава/. Наистина и театралното образование е важно, но както виждам много от турските артисти са били манекени. Нищо лошо в това, но едни са талантливи, други по малко. Прави ми впечатление, че много от тях се хващат и играят каквото им предложат. Смятам, че МАА и в това отношение е на ниво. За да се откаже за сега да играе, явно има преценка за себе си и за другите. Приветствам позицията му и все някак си се надявам решението му да не е последно.

# 110
  • Пловдив
                 Хорти, много си права. Таланта е даден от Бог, а красотата е преходна, пък било то и с пластични операции /скоро разбрах, че Хатидже е се е подлагала на такава/. Наистина и театралното образование е важно, но както виждам много от турските артисти са били манекени. Нищо лошо в това, но едни са талантливи, други по малко. Прави ми впечатление, че много от тях се хващат и играят каквото им предложат. Смятам, че МАА и в това отношение е на ниво. За да се откаже за сега да играе, явно има преценка за себе си и за другите. Приветствам позицията му и все някак си се надявам решението му да не е последно.
Да, така е за манекените, но при МАА случаят е друг. Той от начинаещ манекен и актьор много бързо доказва, че има и талант, независимо колко голям, но го има, докато други си остават на ниво "случайно попаднали"! Той се отказа окончателно от актьорската професия, според мен, защото го заяви неколкократно и категорично! Причината за това са и интригите, свързани с последните му неудачни филми, за които той няма вина, но това е и въпрос на чест, защото това са филми, в които той игра главната роля. Освен това, доколкото четох, хонорарите му също не са били високи, а на всичкото отгоре е бил и прецакван допълнително, т.е. подписвал е предварителен договор за един хонорар, а е получавал по-малко след това! Тези фактори са изиграли роля във вземането на това решение и мисля, че той е прав!

# 111
  • София
                   Благодаря ти Хорти.
                   При всички тези обстоятелства аз също смятам, че е прав и се издига над другите артисти "всеядци на роли". Вярвам, че е заявил категорично отказа си от тази професия, но нали знаеш колко преходно е всичко и какви ли не неща стават в живота на всички ни. Желая му успех !
                   Лека нощ, мила и дано утре сме още по радостни.

# 112
  • Пловдив
Лека нощ, Нина!

# 113
Чикиии Hug Hug
Гласувах и от телефона!
Утре, пак newsm10

# 114
Оффф, ще падна от смях с Joy тази анкета. Mr. Green
И много моля, това, че не ахкам по господина, и не съм припадаща ултраска не значи, че постовете ми са негативни, а и за него нищо ново, и интересно за споделяне.  
Аз винаги съм за истината пред ох и ах по дифолт.
Пиша от тела, иначе нямаше да са съм кратка и лаконична.

# 115
  • София
Привет, харем Мехметов! Едни гласуват и харема разжужават, а други хортуват и бистрят Патрона на по питие  Wink
Скрит текст:

# 116
Добра ви нощ ,момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Гласувайте ... или... Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И...аз гласувах... bowuu Peace

# 117
Ха да ни е честито.Нашето момче е любимата турска звезда за 2016г. в БГ.Интересно ми е на кого дължи този успех.Дали някой извън харема все още се сеща за него и гласува или ние верните му ханъми дето гласуваме от де що има нет го издигнахме на този пиедестал.Сега мисля,че е редно да го уведомим и затова смятам да му пусна едно съобщение във ФБ.

# 118
  • София
       Привет на всички!
       Знаех си, знаех си че нашето момче е №1.
       Чики, радостна съм и съм уверена, че не само ние, нашите близките, но и много, които са гледали "Завръщане " го харесват като талантлив и красив артист.   Отлична идея имаш да му изпратиш съобщение по ФБ, нека знае, че е много обичан и харесван и в България.  Хубава вечер ти желая, както и на всички, които ще споделят радостта ни.

# 119
  • Пловдив
Чики, как ще му пуснеш съобщение като не си в приятелите му? Той е затворил опцията за контакти с него във фейса! По-скоро можеш да му пишеш в ИГ новината!

Общи условия

Активация на акаунт