"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Чики, как ще му пуснеш съобщение като не си в приятелите му? Той е затворил опцията за контакти с него във фейса! По-скоро можеш да му пишеш в ИГ новината!
Хорти,не става ли?Виждам,че мога да пиша.Няма ли да го види?В инстаграм между 500 поста едва ли ще го прочете.Абе ще пробвам пък...каквото стане.

# 121
  • Пловдив
Чики, как ще му пуснеш съобщение като не си в приятелите му? Той е затворил опцията за контакти с него във фейса! По-скоро можеш да му пишеш в ИГ новината!
Хорти,не става ли?Виждам,че мога да пиша.Няма ли да го види?В инстаграм между 500 поста едва ли ще го прочете.Абе ще пробвам пък...каквото стане.
Нищо няма да стане! Ще ти каже, че няма връзка с теб! Изчакай да помести нова снимка в ИГ и веднага му пиши, за да види съобщението!

# 122
  • София
Добра ви вечер, верни ханъми на Мехмет Акиф  Hug Heart Eyes Hug
Браво на Патрона! Да му е честито първото място!
Чики, спокойно можеш да му пишеш, нищо че не си му в листа, определено ще го види и прочете, но няма да ти отговори. Аз му пиша поне два пъти в месеца с музикален поздрав  yes
А за тези, които са му пратили покани за приятелство, не може да ви приеме, защото вече е направил 5000 приятеля  Sad

# 123
  • near Sofia, Bulgaria
Привет, момичета!  Hug
Пожелавам ви слънчева неделя с приятни изживявания!  Heart Eyes Поздрав от една лъчезарна и усмихната султанка!  Peace

# 124
Чеки, пустни новината в (Дизайнерския) инстаграм на Нурсъли!!
Турция губи от Харватска с 0-1!!! Остават около 10 Мин.
Как ли се чувства Агата, повечето футболисти са от Бешикташ!!!
Здравйте wavey

# 125
Здравейте момичета кокичета, прекрасен ден ви желая  bouquet

Браво на нашия Ага, спечелил е  newsm44

Хорти, благодаря ти много мила, че си гласувала и заради мен  love001 newsm51
Черпя за хубавата работа.

Скрит текст:

# 126
  • Пловдив
Здравейте момичета кокичета, прекрасен ден ви желая  bouquet

Браво на нашия Ага, спечелил е  newsm44

Хорти, благодаря ти много мила, че си гласувала и заради мен  love001 newsm51

Скрит текст:
Здравейте на всички с пожелание за хубав ден и успешна седмица!
Силистра, благодаря ти за почерпката - прекрасна е! Първо ми нахрани очите, а после другите сетива!  Joy Joy Вълшебница сиииии!
Как няма да гласувам от твое име за Бате, та нали той е нашето момче, което критикуваме, ядосваме се за нежеланието му да продължи да се снима, дразним се, когато няма новини за него и същевременно обожаваме и обичаме!  newsm10 newsm10 newsm03 newsm03
Силистра, това е за теб в замяна на любезната почерпка!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 17:07 от Hortensia1

# 127
Скрит текст:
Здравейте момичета кокичета, прекрасен ден ви желая  bouquet

Браво на нашия Ага, спечелил е  newsm44

Хорти, благодаря ти много мила, че си гласувала и заради мен  love001 newsm51

Скрит текст:
Здравейте на всички с пожелание за хубав ден и успешна седмица!
Силистра, благодаря ти за почерпката - прекрасна е! Първо ми нахрани очите, а после другите сетива!  Joy Joy Вълшебница сиииии!
Как няма да гласувам от твое име за Бате, та нали той е нашето момче, което критикуваме, ядосваме се за нежеланието му да продължи да се снима, дразним се, когато няма новини за него и същевременно обожаваме и обичаме!  newsm10 newsm10 newsm03 newsm03
Силистра, това е за теб в замяна на любезната почерпка!

Хорти, благодаря ти много, екстра е какво. Еее, брадата трябва да се намали, ама то сега много мъже са полудели по брада, мислят си че така са красиви. А пък като се има в предвид, че нашия Ага по принцип си се харесва с брада, ще ни трябва търпение. Ти пиши на Нурселинка, тя явно може да му влияе.

# 128
  • Пловдив
Силистра, аз също го намирам добре изглеждащ тук, но мисля, че снимката не е от тези дни, а от пътуванията им преди 1-2 месеца, защото по съседните била в далечина има сняг, а в Турция няма толкова високи планини, че до сега да се задържа сняг! Сега ми се струва, че е с по-дълга брада, но така пък кучетата го приемат за свой с това буйно окосмяване, а той май държи преди всичко да се хареса на тях! Тук мисля, че Нурсели няма думата, защото до сега щяхме да станем свидетели на промяна в тази насока. Освен това виж, че и ръцете му не са ощавени, което се случи в последствие! Не е съвсем нова снимката, но е хубава. Той сега е зает да гледа мачовете от европейското по футбол и мисля, че не пътува. Нурсели върти едни и същи рокля и блузи с клош панталона, които е откопирала от моделите на Zara и не й пука сега за Бате, защото явно не гледа мачовете!  Joy Joy Joy Joy

# 129
Хорти, Агата на кой клубен турски отбор е фен, знаеш ли newsm78 newsm78 newsm78

# 130
  • Пловдив
Хорти, Агата на кой клубен турски отбор е фен, знаеш ли newsm78 newsm78 newsm78
На Бешикташ и то отявлен фен, доколкото знам, а в националния отбор играят футболисти на този отбор!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 22:10 от Hortensia1

# 131
Аха, благодаря ти, искаш да кажеш, че гледа европейското по футбол  newsm78 newsm78 bouquet

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 08:13 от Silistra_SS

# 132
  • Пловдив
Аха, благодаря ти, искаш докажеш, че гледа европейското по футбол  newsm78 newsm78 bouquet
Да, доколкото съм чела за неговите навици, не пропускал футболни мачове на отбора си и гледал много спортни състезания както по телевизията, така и на терен! Той е спортен човек, Силистра! Няма начин да не гледа европейското по футбол! Тя затова Нурсели пуска простотии по "професионалния" си сайт, защото й е скучно, а Бате е зает с хобито си!  newsm48 newsm48 newsm48 newsm48

# 133
Ето, приличаме си с Бати, и аз гледам футбол. Хорти, лека нощ, до утре.

# 134
  • Пловдив
Ето, приличаме си с Бати, и аз гледам футбол. Хорти, лека нощ, до утре.
И аз гледам, Силистра, но много буйствам и мъжът ми ме годи от "стадиона", защото псувам, плюя, викам, но това не ме спира! Като ме изгони от неговия "стадион" отивам в спалнята - там има още по-голям телевизор и продължавам да викам и да дюдюкам! Joy Joy Joy Joy Joy
Лека нощ! До утре!

Общи условия

Активация на акаунт