"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро дружки, прекрасен ден ви желая newsm51

Кафе и ШЕКЕР от мен.

Скрит текст:

Скрит текст:
Ето, приличаме си с Бати, и аз гледам футбол. Хорти, лека нощ, до утре.
[/quote] И аз гледам, Силистра, но много буйствам и мъжът ми ме годи от "стадиона", защото псувам, плюя, викам, но това не ме спира! Като ме изгони от неговия "стадион" отивам в спалнята - там има още по-голям телевизор и продължавам да викам и да дюдюкам! Joy Joy Joy Joy Joy
Лека нощ! До утре!
[/quote]

Joy Joy Joy Joy Joy Хорти ти си по зле от мен бе мила, аз не стигам до там, ограничавам се с крясъци  Joy Joy Joy

# 136
  • София
               Добро утро мили момичета!
               Силистра специални адмирации за теб, за закуската и кафето разбира се, които ни предлагаш всеки ден. Прекрасна си!
               Хорти мила, пожелавам ти много красиви преживявания и емоции при гледане на Европейското по футбол и с бати най-вече.
               Чики, Марги, Диди и всички други, които можете да информирате МАА за победата му,направете възможното да узнае, че и ние го обичаме.
               Прекрасен ден желая на всички ви!

# 137
Хубав ден и от мен.Нинче,пратила съм на бати две лични съобщения-във ФБ и в Инстаграм.Дано да прочете поне едното ,та да го зарадваме и окуражим.Пък може и да пробудим ищаха му за снимки и филми.

# 138
Хубав ден и от мен.Нинче,пратила съм на бати две лични съобщения-във ФБ и в Инстаграм.Дано да прочете поне едното ,та да го зарадваме и окуражим.Пък може и да пробудим ищаха му за снимки и филми.

Ще се кръстя и ще се моля  newsm17 newsm17 newsm17

Момичета, едно интервю на Султанката ни, не знам обаче колко е актуално. Вижте какво отговаря на този въпрос.

Изглеждате много по-млада от възрастта си. Как го постигате?

Често ме питат този въпрос. Първо, смятам че всичко зависи от генетиката на човек, при всеки е различна. Второ - мисля, че пропорциите ми са идеални - висока съм и тежа 56 килограма, като няма да отслабвам повече. Трето - водя сравнително здравословен начин на живот - сутрин тичам, вечер плувам, не пия, не пуша... Но не можете да си представите какво прави гримът в това отношение да изгледам по-млада. Без грим съм коренно различна и сигурно не бихте ме разпознали. Като две различни Джансута съм със и без макиаж.

http://www.-spam251-/2016/06/blog-post_9.html#more

# 139
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета!  Hug
Забелязах интересна тенденция във форума, голяма част от дамите, обичащи турски сериали, са отявлени футболни фенки  Grinning Peace
Аз винаги съм гледала футбол, още от малка, но мъжът ми не обича, казва, че под прозореца да му играят, няма да погледне!  Rolling Eyes
Сега ми хрумна, преди време обсъждахме как на любопитството на мъжа си какво толкова обсъждаме в тая тема, една дружка беше отговорила рецепти.  Mr. Green Вече смело може да казваме:"Как какво - мачове!"  Joy

# 140
Здравейте. wavey

Не вярвам на подобни писаници този рекъл, онзи казал. Stop
Гале, аз съм от изключенията. Mr. Green
С вериги да ме оковат за да гледам мачове, Sick ще ги скъсам Laughing и пак няма да ги гледам, Stop мъжът ми е същия като мен.

# 141
  • София
            Браво Чики! Радвам се. Дано прочете добрата вест и пожеланията ти се сбъднат. Ще чакаме и ще се надяваме. Всичко добро желая на теб и на бати.

# 142
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug Hug Hug
Да му е честито признанието на Алакурт  Peace
ама не знам защо си мисля, че него хич не го вълнува  Crossing Arms
Чики добре си му писала, ама да се надяваме поне едно БЛАГОДАРЯ да каже  Thinking
Гале   Hug къде се загуби джанъм  Rolling Eyes
 hahaha hahaha hahaha hahaha то убаво обсъждаме мачове  Mr. Green ама к`во да кажа на мъжо като знае колко обичам футбола  Mr. Green. И двамата сме на принципа " в къщи но масата да играят, събирам покривката"  Joy Joy Joy
Хайде хубав ден  bouquet

# 143
  • Пловдив
Здравейте на всички, които сте тук и които ще посетите дома ни!  Hug Hug Hug
Силистра, предупредих те за хулиганското ми поведение по време на мач така, че не ме кани у вас да гледаме заедно футбол, защото полудявам и ще те изложа!  Joy Joy Joy
Джансу послъгва малко, защото папараци я бяха уловили и снимали как пие някакъв алкохол и беше с цигарка в ръчичка!  Joy Joy Joy Joy А това, че без грим изглежда по друг начин, го видяхме и в "Завръщане". А що се отнася до моралните й задръжки да живее с мъж без брак, пак не  казва истината! Ами нали с онзи палячо, от който забременя приятелката й, живяха няколко години в безбрачие?! Ей, нашата султанка лъже повече и от мене! Какво да се прави, нали има българска жилка - баща й! Въпреки, че в статията пишат, че била дъщеря на гръцки емигранти, това не е истина - баща й е българин! smile3521 smile3521

# 144
Хорти, не ми казвай, че наистина вярваш на подобен род драсканици за Султанката или за който/която и да било.
За мен що годе достоверна анкета би била тази, в която се зачита еднократно гласа на гласуващия, а не многократно всеки ден както тази в случая, едно лице-един глас и точка по въпроса, все пак не сме клонинги, нали!? Mr. Green
Не, че и аз не гласувах в нея, но по принцип гласувам мнооого рядко, а дефакто без никакви емоции, и очаквания от моя страна.

# 145
Здравейте на всички, които сте тук и които ще посетите дома ни!  Hug Hug Hug
Силистра, предупредих те за хулиганското ми поведение по време на мач така, че не ме кани у вас да гледаме заедно футбол, защото полудявам и ще те изложа!  Joy Joy Joy
Джансу послъгва малко, защото папараци я бяха уловили и снимали как пие някакъв алкохол и беше с цигарка в ръчичка!  Joy Joy Joy Joy А това, че без грим изглежда по друг начин, го видяхме и в "Завръщане". А що се отнася до моралните й задръжки да живее с мъж без брак, пак не  казва истината! Ами нали с онзи палячо, от който забременя приятелката й, живяха няколко години в безбрачие?! Ей, нашата султанка лъже повече и от мене! Какво да се прави, нали има българска жилка - баща й! Въпреки, че в статията пишат, че била дъщеря на гръцки емигранти, това не е истина - баща й е българин! smile3521 smile3521

Не беше ли уловена на терасата на едно заведение  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Имаше една снимка от времето на Съла, зад камерите. Мехмет седнал на стол с кръстосани крака пие чай, а Джансу като циганка клекнала с цигара в ръка. Знам, че я имам тази снимка но не можах да я намеря. Като я открия, ще я сложа за доказателство, ако някой я открие преди мен може да я постне.

# 146
  • Пловдив
Хорти, не ми казвай, че наистина вярваш на подобен род драсканици за Султанката или за който/която и да било.
За мен що годе достоверна анкета би била тази, в която се зачита еднократно гласа на гласуващия, а не многократно всеки ден както тази в случая, едно лице-един глас и точка по въпроса, все пак не сме клонинги, нали!? Mr. Green
Не, че и аз не гласувах в нея, но по принцип гласувам мнооого рядко, а дефакто без никакви емоции, и очаквания от моя страна.
Нейджал, здравей! Какво те притеснява, мила, тука? Анкетите са като изборите - гласуват много хора, а накрая печели предварително набелязания!  Joy Joy Joy Joy
Как да видим кой за кого гласува, но от всички, които са представени като претенция за фаворит, не виждам кой друг заслужава да победи, освен нашето момче! newsm10 newsm10 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ами той ни е любимец и си го искаме, а явно и на други фенки и фенове също е любимец! Естествено, че ние сме пристрастни, но то гласуването е това - да подкрепиш любимеца си! Не забравяй, че Алакурт ни трогна не само със "Завръщане" - той беше прекрасен и в "Аданалъ", и във "Fatih", и в "Emanet", и в "Reis", независимо от преждевременното спирането на някои от тези сериали, но това не зависи от него! Това, че сега е избрал да се прави на Тарзан, не бива да ни дава повод да отречем с лека ръка заслугата му да го харесаме и обичаме! Приеми го просто като характеропатия и толкова! Добре знаем също, че той не е и професионален актьор, а даваше далеч от възможностите си в повечето случаи. Е, как ще го дадем курбан на една Хатидже Шендил, която освен хубост, няма ни грам артистичен талант?! Тя просто си е красива, но и тя без изкуствените мигли и гримчето също е измито миловидно личице, да ме прости милата!
Ето защо, не се упреквай толкова, че гласуваш в нещо, което ти се струва глупаво, защото ние все пак сме се събрали и за да се забавляваме, защото в живота ни често липсва дори и забавлението!
Смей се и се весели!
Силистра, така е и аз я знам тази снимка, но има и по-нова на която тя е със шапка и слънчеви очила, седнала в едно заведение-тераса и параците са я ловнали как си кърка сама!!!!!

# 147
Hortensia1, нищо не ме притеснява относно анкетите, изразих мнението си.
На мен ми е лесно, Laughing нямам любимец/ка и съм си ОК каквито, ще и да са резултатите, в която и да е анкета, да му мислят феновете. Mr. Green

# 148
  • Пловдив
Hortensia1, нищо не ме притеснява относно анкетите, изразих мнението си.
На мен ми е лесно, Laughing нямам любимец/ка и съм си ОК каквито, ще и да са резултатите, в която и да е анкета, да му мислят феновете. Mr. Green
Гледай по-широко на тези работи, те са ни бял кахър! Разбирам, че изразяваш мнението си, но това е реалността така, че майната му! Ние сме първи! Joy Joy Joy Joy Joy

# 149
  • София
        Здравейте на всички!
        Хорти, поздрави за изказаната по-горе позиция.
        Наде, разбирам те много добре, но не си криви душицата. Винаги казваш, че си искрена, но относно анкетата на 10 юни в пост 95 пишеш, че редовно гласуваш, но за конкуренцията на нашето момче. Няма нищо лошо, това е твое право и не те упреквам. Смятам, че след като пишем тук имаме любимци и такива, които не харесваме. За мен много е хубаво, когато радостта е споделена, но в живота има и разочарования и тези които са на висота ги приемат такива каквито са.

Общи условия

Активация на акаунт