"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 833
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Оффф само като го гледам в какъв неугледен вид е и ми призлява, ега ти и мъжа. Sick doh smile3555

# 91
Тена на нозете му тираджийски  hahaha
Неуютна ми е кухнята  Rolling Eyes . Ама за ерген е добре. Поне е новичко.

# 92
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет дружина  Hug Hug Hug

Ето го Алакурт на портрет! Обърнете внимание на босите крачета с отбелязани джапанки, като селскостопански труженик с отбелязан потник!

Хорти  Hug
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
ей го на и бати Алакурт  Laughing Laughing Laughing по домашно му  Mr. Green

Оффф само като го гледам в какъв неугледен вид е и ми призлява, ега ти и мъжа. Sick doh smile3555

Наде
  Hug Heart Eyes в последно време се е слял с образа си на Фатих  doh нали му беше за кратко  ooooh!

Сезонче   Hug Heart Eyes
честно ми кажи в този му вид още ли имаш желание да му готвиш в кухнята  Thinking Rolling Eyes

Мама Нурса от кипрене пред огледалото  не няма време да види батко си в какъв вид се показва пред хората

# 93
  • София
        Привет мили дами!
        Аз съм доволна, че МАА ни се представи в настоящата си визия на лъмбър сексуален мъж. Харесвам излъчването му, очите му. Защо да е неугледен вида му? В къщи си е, облечен по домашно му, чисто е, какво по вече искате. Хубав мъж е, с хубава фигура и с тен от престоя край морето. Да брадата му е малко по обемна, но през лятото може да я намали. Нурсели също ми харесва. Красиво младо момиче с амбиция за бъдещ модерен дизайн. Дано има успехи и бъде оценена от модните среди. Вероятно няма да ви се хареса позитивната ми преценка за двамата, но това е моето мнение и никой не задължавам да го споделя. Желая на двамата да са дълго време заедно и да се обичат. Уверена съм, че на повечето момичета  от форума също им харесва предишната, както и  сегашната му визия, но избягват да пишат, затова ги призовавам  по молбата на Силистра да гласуват в анкетата за любима турска звезда. Хубав ден желая на всички ви.

# 94
         Вероятно няма да ви се хареса позитивната ми преценка за двамата, но това е моето мнение и никой не задължавам да го споделя.

Здравей Нина  Hug
защо да не ми хареса преценката ти  Thinking, все пак това си е твоето мнение  Peace
всеки има право да си изразява мнението  Flutter
аз също не задължавам останалите с моето  Naughty
когато нещо не ми харесва - си го казвам, и обратното. Така съм си  - директна  Whistling

# 95
       Привет мили дами!
        Аз съм доволна, че МАА ни се представи в настоящата си визия на лъмбър сексуален мъж. Харесвам излъчването му, очите му. Защо да е неугледен вида му? В къщи си е, облечен по домашно му, чисто е, какво по вече искате. Хубав мъж е, с хубава фигура и с тен от престоя край морето. Да брадата му е малко по обемна, но през лятото може да я намали. Нурсели също ми харесва. Красиво младо момиче с амбиция за бъдещ модерен дизайн. Дано има успехи и бъде оценена от модните среди. Вероятно няма да ви се хареса позитивната ми преценка за двамата, но това е моето мнение и никой не задължавам да го споделя. Желая на двамата да са дълго време заедно и да се обичат. Уверена съм, че на повечето момичета  от форума също им харесва предишната, както и  сегашната му визия, но избягват да пишат, затова ги призовавам  по молбата на Силистра да гласуват в анкетата за любима турска звезда. Хубав ден желая на всички ви.
Защото само като го гледам на какво прилича иииииии......  Sick въобще не мога да си задържа погледа дълго  Stop за да видя хубавите му очи.
Аз по принцип не вярвам в анкети, но дефакто в тази гласувам редовно, но не за него предвид другите, които са му в пряка конкуренция в случая.
Защо да не ми харесва например позитивната ти преценка, различни хора сме със своите виждания и усещания?!
Коте, Simple Smile Heart Eyes момичета, Hug.......Hug мераба.

# 96
  • София
Selam, kızlar Hug Heart Eyes Hug дружки-добродушки  Hug Heart Eyes Hug
Да, Агата изглежда като Робинзон Крузо на пуст остров - неподдържан и прекалено неглиже, но приемам всеки негов вид, защото въпреки всичко изглежда чист. И аз вкъщи не ходя с прическа, грим и тоалет за червения килим, а и така да съм пак може да не изглеждам добре  Wink
Хубав петъчен ден и вечер! Тази вечер Европа е само футбол! Да се насладим както на Мехмет Акиф, така и на една приятна и хубава игра. Не съм запалянко, но Европейско, Световно или Олимпиада могат да ми доставят голямо удоволствие. 

# 97
Привет,
Коте, що пък да не се завъртя в тази кухня. Всъщност е важна компанията, а не толкова обстановката.
И на полеви условия мога да му завъртя агнешката плешка , ли беше newsm78
Навсякъде обичам да готвя - у дома, у мамини, у свеки, у приятели. Grinning

# 98
  • Пловдив
Здравейте, Гиздавелки! Хубав ден на всички!
След като видяхме кухнята на Бате, сега да ви го покажа и като главен готвач!
Joy Joy Joy Joy

# 99
Привет  Hug
Сезони мастър шеф си ти  Laughing подозирам те  Naughty
права си - важна е компанията и хубавото вино в комбинация с вкусната храна  Peace
какво повече му трябва на човек  Rolling Eyes
Ха сега грабвай престилката, запретвай ръкави и ......  running бегом при шеф готвач Алакурт  Mr. Green
и да не се разсейвате с глупости  Naughty
гледате само в храната Crazy
че да не загорите тенджерите  Mr. Green

# 100
Добра петъчна вечер, девойки прекрасни Hugмоята със сигурност, ще е!
С Маргото имаме среща Wink
Иначе, наш Мехмет с нищо не ме изненадва! Бих се шокирала Shocked ако се появи обръснат, с панталон и риза bowuu Аз си го харесвам всякак Heart Eyes  Само да ви питам; виждали ли сте Бергюзел, как изглежда в ежедневието си???  Но, всички сме съгласни, че е хубава и поддържана жена!
Прекрасна вечер Wink

# 101
  • Пловдив
Добра петъчна вечер, девойки прекрасни Hugмоята със сигурност, ще е!
С Маргото имаме среща Wink
Иначе, наш Мехмет с нищо не ме изненадва! Бих се шокирала Shocked ако се появи обръснат, с панталон и риза bowuu Аз си го харесвам всякак Heart Eyes  Само да ви питам; виждали ли сте Бергюзел, как изглежда в ежедневието си???  Но, всички сме съгласни, че е хубава и поддържана жена!
Прекрасна вечер Wink

По желание на Диди показвам как изглеждат Бергюзар Корел и Халит Ергенч в ежедневието! Тук са на уроци по танци, които посещават от януари тази година!
Скрит текст:
Бергюзар Корел и Халит Ергенч криха в дълбока тайна увеличаването на семейството си и не спряха забавленията

Бергюзар Корел и Халит Ергенч са в трепетно очакване на новото попълнение на семейството си, научи kliuki.ws.

Всеобщите любимци най-после разкриха мистерията около дългата ваканция, която обещаха да си подарят. След края на успешните си суперпродукции и двамата решиха да си починат – „искаме да имаме повече време за семейството си”. Халит щеше да подбира проекти, жена му – отвори сладкарница и заедно попътуваха малко по света.

Докато се забавляваха със сина си, изглежда са намерили време за новия си успешен „проект”. Шехерезада и Онур си останаха в „1001 нощ” и актьорите не планират нов съвместен сериал. Техният Али обаче най-после ще стане батко!

Звездните родители на момченцето отрекоха информацията в края на лятото. Халит благо се измъкна с пожелание за щастие. Семейството обаче просто е запазило плановете си за себе си.

Едва тези дни публикуваха в мрежата показателна снимка „+1” и от всички точки по света ги бомбардираха с благопожелания. Бергюзар Корел и Халит Ергенч, естествено, отказаха всеки допълнителен коментар. Радват се на очакването и се забавляват.

Преди близо два месеца бъдещите родители се записаха на уроци по танго. Халит Ергенч има сериозен опит в мюзикъли и танци на сцената, но изглежда не е изучил най-изкусителния танц.

Той и Берюзар сложиха интересно начало на седмата година от брака си – в обятията на други. Това, разбира се, бяха техните учители в тангото. Със сигурност са се справили с изпитанието и видимо – много са се забавлявали. Двамата поискаха индивидуални уроци, но това далеч не е единственото забавление за двамата.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 19:07 от Hortensia1

# 102
Подкрепете Мехмет Акиф Алакурт за последно, за да спечели онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" утре, събота (11 юни): http://turskazvezda2016.blogspot.bg/
Негова основна конкурентка за победата е Хатидже Шендил.

# 103
  • Пловдив
Силистра, гласувах за теб от таблета си, а след това отидох в апартамента отсреща на сина ми и гласувах още веднъж, защото вече са останали само МАА и Хатидже Шендил! Тази вечер са нулирали броя гласували за тях и започва наново събиране на точки, което ще е до утре вечер 19.30 ч., а в 20.00 ч. ще обявят кой е победителят!!! Хайде, моля  гласувайте от всички възможни таблети, лаптопи, компютри, които имате в къщи! Аз по телефона не можах да гласувам, защото нещо не ми излиза менюто с имената на двамата за гласуване, но изредих всички други уреди!

# 104
  • София
           Здравей Хорти и всички други момичета. Аз също вече гласувах. Обадих се на внучката ми, която е в движение и ми каза също, че от телефона не става, а като се прибере в тях ще гласува от лаптопа. Обаждам се и на дъщеря ми и на няколко приятелки. Знам, че много е харесван МАА, но в момента върви "Част от мен" с Хатидже и това е притеснително, но все пак Алакурт е на първо място при мъжете и аз много се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт