Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 072
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ще проверя. Мерси много.

# 241
Мисля, че има и в мола.

# 242
  • София
Здравейте, има ли жени, които са следили бременността си при доктор Гановска в Люлин мед?
Аз живея в Изток, но родителите и семейството на сестра ми са в Люлин и ще мога да им оставям по-голямото дете, когато ходя на прегледи.Затова и се чудя дали да се запиша при нея.Миналият пък пак бях в медицинския център, но при друга лекарка, от която не съм съвсем доволна.

# 243
Здравейте, има ли жени, които са следили бременността си при доктор Гановска в Люлин мед?
Миналият пък пак бях в медицинския център, но при друга лекарка, от която не съм съвсем доволна.

Ще се радвам да отговори някой на този въпрос. Аз бях по други причини при нея и бях много доволна. Единствено , което не ми хареса е, че когато се лекувам, искам подробно описание на проведеното до момента и резултата. Еми нямаше, даже и за биопсията, която ми струва 90 лв май, че не се поема от касата ми се мръщеха за касова бележка. Това са причините поради, които си мисля следващия път да търся друг лекар. Ама колко са по здравна каса...

# 244
Химическо има и в 8 част. Намира се в блока в дясно от била и технополис.

# 245
  • София
Има ли някой отзиви за Кинди Ру Люлин? bouquet

# 246
  • София
Аз водих детето там за 2 срока( по 3м. са) Имам по-близко, сега го водя там, но ходех в Люлин, за да се виждам и с нашите.
Много харесвам учителките, децата се забавляват също.Синът ми беше в Уомбат и двата срока.За тази група бебето трябва да може да седи и преминават в Пингвин, като проходят.

# 247
  • София
Благодаря ти!

# 248
Някой да знаем в коя част перат юргани. Автомивка или някоя фирма. Става въпрос за юрган от онези от едно време, много големите и дебели.

# 249
  • София
Някой да знаем в коя част перат юргани. Автомивка или някоя фирма. Става въпрос за юрган от онези от едно време, много големите и дебели.

Скрит текст:

# 250
  • София
Извеждането в яслите и градините, ах... мога да напиша роман... Накратко? Занижете очакванията си двойно. После ги занижете двойно на вече заниженото и така още няколко пъти. С повече късмет може и да не се гръмнете от отчаяние.
П.С. Винаги има шанс да ви се случи читава учителка, която предпочита децата да са навън, вместо да дивеят заключени в стаята, полагайки усилия "да слушат"... просто е много малък по мои наблюдения...

# 251
  • София
Аз имам опит с 41 СДЯ и после с 68 ОДЗ. И на двете места в подходящо време децата са навън и играят.
Използвам случая пак да похваля яслата!

# 252
  • София
Племенникът ми ходеше в 64-а, сестра ми беше доволна.Но страшно много боледуват и е спрян от Април. Сега е на 4, тръгна на ясла на година и 4-5м. За това време му се събират 2 месеца ходене. От всичкото боледуване получи големи проблеми с ушите и в момента е пред операция. Та тя от тази гледна точка е недоволна, от всички вируси и приемане на болни деца.
Нашето май няма да го пускаме на ясла, ще си остане вкъщи до 3. Иска ми се да е укрепнал малко повече, да се е очовечил. А и сега с бременността не ми се иска да носи вируси вкъщи или някоя шарка.
Но ако нямах възможност, вероятно щях да преглътна недоволството си.Там където е приет не ги извеждат абсолютно никога.Отсреща има ОДЗ и са все навън, в яслата му седят целогодишно вътре. В група са по 10-12деца.

# 253
  • София
Детски магазин отвориха и срещу Кауфланд, но не съм влизала.
Аз бих препоръчала за подарък нещо от бебешката линия на h&m. Много по-доволна съм от качеството спрямо българските или каквито и да са дрешките по другите магазинчета.
В мола има и Хиполенд.

# 254
  • София
Аз харесвам бебешките и на Reserved, Зара, Hm са ми любими.
Като качество не виждам особена разлика, но моделите са коренно различни. Не съм фен на твърде бебешки дрехи в пастелни цветове с разни мишки и мечки по тях. Но всеки има различни изисквания, други хора си обичат типично бебешките неща.

Общи условия

Активация на акаунт