Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 089
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тук http://toplo.bg/remonti-2016 има информация само за Люлин 6.
Надявам се да не спират водата.

# 271
Нямало да имаме топла вода от 7-ми до 30- ти септември....,не знам дали се отнася само за нашия блок, или за Люлин 1
Моля???  #Crazy #Crazy

# 272
  • София
Нямало да имаме топла вода от 7-ми до 30- ти септември....,не знам дали се отнася само за нашия блок, или за Люлин 1

В сайта на топлофикацията е записано, че това се отнася само за блок 623.

# 273
  • София
На вратата на входа е лепната бележка, само за нашия блок се отнася- 015. Извинете за стреса Wink

# 274
На вратата на входа е лепната бележка, само за нашия блок се отнася- 015. Извинете за стреса Wink
Извинена си  Crazy Crazy

# 275
Здравейте и аз живея в Люлин 6-та част, имам детенце на 4 месеца и си търсим компания за разходки, ако някой желае може да се запознаем.

# 276
  • Somewhere far away
БАм и аз при вас!
от няколко дни вече официално си имам нова квартирка в Люлин 4. Да ми е жива и здрава и да не носи големи сметки! Много си я харесвам и съм много доволна.
Още не съм се пренесла даже че бях почивка извън София , но лека полека и това ще стане- голяма мъка е с тези багажи, голямо чудо !

# 277
Здравейте,
Искам да се включа в люлинската тема, за да попитам дали някой има отзиви за добра школа по английски за деца в квартала?
Ходих да видя Британика, но нещо не ми вдъхнаха доверие, а и вече групата, която ни вълнува е запълнена. Проверих също Фарос и Европа, но без конкретни впечатления ми е трудно да избера. Мислех си също и за Астра в Силвър Център... Та ако някой има преки впечатления, ще съм благодарна за отзиви.

Хубав ден  bouquet

# 278
  • София
Дъщеря ми сега ще е 6-ти клас и от 2-ри клас посещава школата в Читалище Константин Величков в Люлин 3. Мисля, че и на други съфорумки децата са там. Моите впечатления са отлични.

# 279
ЕЦ "Алис"- в блока зад пощата, до пазара.

# 280
Дъщеря ми е в Европа. Като цяло съм доволна. Нея си я мързи да учи, така че резултатите не са блестящи, но има ефект от ходенето.

# 281
За тези, които ходят в читалището - от колко часа са ви заниманията?
навсякъде ги правят от 5, което си е голям проблем, защото сме двама работещи родители и няма начин да успеем толкова рано. Единствено в Британика имаше група от 18.30.

# 282
  • София
Има различни групи, вкл и вечерна за деца втора смяна. Но си е различно всяка година. Децата в нашата група с малки изключения са си заедно от втори клас били са и от 18,30ч, понякога при втора смяна са сутрин от рано- 8,30, различно е.

# 283
Мерси Валенцето,
Моето дете е последна група в градината. Още не е ученик, но ми се ще да започнем с езика от по отрано. В градината учат, но не мога да кажа, че са научили кой знае какво.
Ще се обадя директно на читалището и на Алис, за да питам подробности.

# 284
Мислех си също и за Астра в Силвър Център... Та ако някой има преки впечатления, ще съм благодарна за отзиви.
Моето дете ходи от ДГ в групите на Астра, много сме доволни, особено препоръчвам госпожа Микова, страхотен преподавател е, хем успява да ги грабне, хем държи на дисциплината и ученето.

Общи условия

Активация на акаунт