Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 140
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря момичета  bouquet Ние вече го купихме,така че не е опция за местене отново.Нов квартал,ориентирам се още,ще се прибирам малко по късно от Сливница и се минава през едно две празни пространства,все още нямам приятели в квартала,настройвам се един вид  Hug Иначе съм живяла в Хаджи Димитър,Овча купел и последно в Гео Милев,засега тук е най голямо разнообразието от магазини наоколо,а и има доста удобен транспорт наблизо.За децата от 7 месеца сме заедно,затова още обмисляме,но и двамата сме големи хора такива решения не се вземат импулсивно  Hug

# 301
Живяла съм на квартира в доста части на София и чистосърдечно си казвам, че двата пъти, в които това беше в Люлин - съответно в Люлин център и Люлин седем, са най-хубавите места. В седма пък свикнах от раз, сякаш цял живот съм живяла тук Peace Ако някога се местим, пак ще е в района.

# 302
  • София
И аз харесвам Люлин и не бих се преместила, ако не се налага. Тук има всичко, може да се живее без да се налага да се излиза от квартала. Широко е, зелено е, няма задръствания, паркира се спокойно. Не съм виждала бандитски сцени или нещо притеснително, тук съм от 9 години.

Аз търся плуване и гимнастика за моето чудо. Важно ми е да е наблизо и да е съботно-неделно. За плуване 56 СОУ, а за гимнастика Сиконко става ли? За и против?
Щастлив ден, момичета  Heart Eyes

# 303
Гимнастика художествена ли? В Сиконко, доколкото знам, клуб има Петя Монева. Тя беше треньор на националната състезателка Мария Матева и съм чувала само хубави неща за нея. Тренировки по гимнастика има и във фитнес център Нео, над Хепи, но аз бих предпочела при Петя.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 09:43 от Анн–

# 304
  • София
Благодаря ти  bouquet И аз натам клоня  Simple Smile

# 305
И аз освен народни танци, търся за моето момиче художествена гимнастика. Тази година вече трябва да започне някаква активност извън градината, намерих едно клубче за класически балет, но не знам до колко ще й е интересно, по принцип много се захласва по народните танци.

# 306
Народни танци има в 40-то и в 90-то.

# 307
И аз да питам за спорт Simple Smile
Дъщеря ми иска да тренира волейбол, бяха я харесали от един отбор в Люлин 2, но ни е далече, зимата не си представям как ще ходи сама.
Търся нещо от района на Билата до Люлин 10  Simple Smile

...За плуване 56 СОУ, а за гимнастика Сиконко става ли? За и против?
Хубав е басейнът, ремонтиран, нормални са условията и треньорите. Струва ми се обаче, че след ремонта слагат повече препарати във водата, банският й се развлече са отрицателно време, а преди, пак с такъв караше поне 1 учебна година Rolling Eyes

# 308
  • София
Дъщеря ми иска да тренира волейбол, бяха я харесали от един отбор в Люлин 2, но ни е далече, зимата не си представям как ще ходи сама.
Ще я прибираш и ще пием кафе  Laughing

Моята няма никакво желание за спорт  Sick

# 309
Какъв друг спорт освен художествена гимнастика има в Сиконко? Щерка ми е на 6г и ходеше на балет в Нео, но ми е много рано и не мога да смогвам да я водя. В Сиконко знаете ли от колко са тренировките?

# 310
Ще я прибираш и ще пием кафе  Laughing
Лоша майка съм аз, не водя и не прибирам  Blush
Иначе и при нас е голям мързел. Обожава плуването, но ако може да се избегне момента с къпането после и сушенето на косата  Mr. Green

# 311
  • 1st floor
НСЧ, за кой отбор по волейбол става въпрос? Знам, че в 90-то има. Ако е този, не ви ли устройва пътуването с шестицата?

# 312
Доколкото я познавам има ли пътуване след 3-тия път се е отказала...
Затова търся нещо по-близо  Confused

# 313
В Сиконко мисля има волейбол, баскетбол и бойни изкуства.

# 314
Благодаря! Ще проверя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт