Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 122
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, търся в района или в близък квартал частна занималня, полудневна или за целия ден, за дете на 4.8 години. Опитах се да потърся в нета, но не успявам да открия нещо подходящо. Трябва ми за следващата седмица, 5 работни дни и вариантите с частна градина отпадат.
има една в Люлин 6, срещу болница Люлин: http://www.torbalanche.com/

# 361
Срещу болница Люлин има и тенискортове.

# 362
А хубав козметичен магазин,в който да има ампули за подхранване,Лили и ДМ не ми вършат работа  bouquet

# 363
  • София
В Силвър център има едно магазинче, от което съм вземала ампули. В Медея дали няма да има?

# 364
Конкретно търся тези ампули,много съм доволна от тях,но и за друга козметика си търся близък магазин,от фантастико хич не съм доволна-липса на разнообразие и надути цени.В Медея не съм гледала,утре ще мина,в Силвъра няма от тях,май ще трябва да си търся нови Sad В предния магазин от който си купувах,ми казаха че са спрени от производство  Tired
Скрит текст:

# 365
Конкретно търся тези ампули,много съм доволна от тях,но и за друга козметика си търся близък магазин,от фантастико хич не съм доволна-липса на разнообразие и надути цени.В Медея не съм гледала,утре ще мина,в Силвъра няма от тях,май ще трябва да си търся нови Sad В предния магазин от който си купувах,ми казаха че са спрени от производство  Tired
Скрит текст:
Продават се и онлайн.

# 366
  • София
Продуктите на Линеа Био могат да се намерят и в една "парфюмерия" на бул.Янко Сакъзов. Далечко е от Люлин, но аз от там съм си ги купувала. На десния тротоар на Янко Сакъзов, като тръгваш от паметника Левски. Мисля, че номера беше 30, до бившето кино Левски(сега май е галерия).

# 367
Ирайн ##Bvlgari## bouquet
Скрит текст:
Хич ме няма в онлайн пазаруването,предпочитам да си ги видя,да усетя материята и да пробвам.Това за дрехи и обувки,а за козметика си залагам и държа на едни и същи, с години си ползвам едни продукти.Затова и с тези ампули е така.Ще видя този магазин до паметника Левски,утре след работа,близко ми е,ако не ще ги поръчам онлайн  Tired  Hug

# 368
  • София
Къде е това заведение Гофрети? На мястото на ресторанта до месарницата ли е?

# 369
А хубав козметичен магазин,в който да има ампули за подхранване,Лили и ДМ не ми вършат работа  bouquet
Аптеката на Билата е доста заредена с козметика, но ампули точно не съм търсила, мини и огледай. Цените са доста изгодни (и на козметиката, и на лекарствата).

# 370
  • София
Здравейте  Simple Smile
Моля ви за препоръка на JP в района, може  и в Полимед.

# 371
  • София
Това личен лекар ли е? За дете ли търсите? Ние цялото семейство сме при Горанова в Св. София. Погледнете малко назад в темата; личните ги изреждаме често-често.

# 372
  • София
Това личен лекар ли е? За дете ли търсите? Ние цялото семейство сме при Горанова в Св. София. Погледнете малко назад в темата; личните ги изреждаме често-често.
За семейството Simple Smile  А Св. София къде се намира?

# 373
  • София
До Фешън Галерията; на изхода на метростанция Люлин от обратната на Била страна.

# 374
  • София
До Фешън Галерията; на изхода на метростанция Люлин от обратната на Била страна.
Сетих се Simple Smile Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт