Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 990
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В момента има варицела Grinning Освен другарчета, да знаете, че по детските кътове ще си обмените и бацили. Ама рано или късно трябва да се влезе в живия живот Grinning

# 541
  • София
Нямам нищо против варицелата, по-добре по-рано да я минем Simple Smile той вече е на 10-11 месеца, започва да си става момченце Simple Smile

# 542
  • София
В Люлин 8 има КиндиРу - до Технополис. Чувала съм добри отзиви.

# 543
  • София
Frozy, много е мъничък още за да се завира по кубчета. А и за да не си мислиш че пропуска кой знае какво, от личен опит да ти кажа, че на тази възраст децата още не играят едно с друго, а просто едно до друго, като периодично се карат/бият за някоя играчка  Laughing, играта заедно се случва чак след 2-2.5г., при някои и по-късно даже. Щом не целиш да останеш поне за едно кафе сама със себе си  Mr. Green, наистина по-добре виж за разни такива занимания, за каквито е писала зелено човече, йога или гимнастика за майки с деца, бебешко плуване  Peace От скоро и в Щерев има плуване за бебета  и деца, пиша го защото е сравнително близо до Люлин. Има и някакъв английски за бебета в Хелен Дорон (на Константин Величков е, удобно е с метрото), не знам доколко има смисъл, ама сигурно поне им е интересно.

# 544
  • София
На плуване ходим, Хелен Дерон му е планиран за след годинката. Виждам го, че проявява интерес към другите деца и ми е притеснено да не го ограничавам само с мен
Ясно ми е, че няма да е игра игра, но поне ще е някакво разнообразие.
Киндиру-то така и не ни е удобно часово. Или спим, или закусваме и не успяхме да стигнем до него.
За това и търся подходащо място да се събира с други деца на сходна възраст.

# 545
Същия този Хелен Дорон посещават двамата от както станаха на година и половина. Каката вече е за четвърта година. Малкия за втора. Преди бяха на Стамболийски.
Там могат да почнат от 3 месечна възраст

# 546
  • София
в 56то са обявили плуване за мъници. на фб страницата си  ама адски смърди на хлор там...

# 547
  • София
в 56то са обявили плуване за мъници. на фб страницата си  ама адски смърди на хлор там...
Бебешко има ли? Нещо не мога да намеря на страницата, само за деца намирам. Не е за мен, разни познати се интересуват, с моето дете си плуваме вече двете на Спартак. Еми ще смърди на хлор я, като голяма част от народа не благоволяват да си изплакнат потта и другите телесни флуиди преди да влязат в басейна  Sick, гледам на Спартак на детските тренировки на дъщеря ми, май съм единствената, която си къпе детето преди да влезе. Свободният хлор (този, който мирише) от дезинфекциращите препарати се отделя при досег с нечистотии  Peace
Редактирам се, намерих го, то било сложено като снимка, а не като пост, ето, за който се интересува:

# 548
  • Varna, Bulgaria
някой да е посещавал скоро Радостина/Тити - маникюристка е, салона й е в Люлин 1, бл.001.

загубих й визитката, а търся тел. за връзка с нея?

# 549
питай във фейсбук в групата на люлин

# 550
Здравейте момичета,

Да попитам за детската кухня в Люлин. Колко време се чака за записване? Доволни ли сте от нея? Благодаря

# 551
Искам да попитам, къде в Люлин се продават бурканчета с капачки за държавната детска кухня?

# 552
Мисля,че на пазара продават.Поне аз като търсих там ми казаха.
Чух добри отзиви за храната,но цялата процедура по записване,буркани,разкарване ме отказа.Ако пропусна два или три дни и пак да ходя да се записвам,то човек не може да мръдне от София,без фа го чака бумащина после  Tired
В крайна сметка избрах частна,разликата в цените не ми се видя толкова голяма.И по-добре,че моят звяр спря да яде и занимавката с държавната кухня щеше да е излишна  Mr. Green

# 553
  • София
Здравейте момичета,

Да попитам за детската кухня в Люлин. Колко време се чака за записване? Доволни ли сте от нея? Благодаря

Бурканчета от кооперативния пазар. Записваш се днес, утре взимаш храна, не се чака. Доволна съм, детето яде, храната е вкусна и разнообразна. Десертът не се одобрява, но пък за 1.30 на ден не може да се чакат чудеса.

# 554
  • София
Freya, дали има още диетично меню, случайно дали сте забелязала (обикновено лепяха две менюта за седмицата)?
Аз от държавната кухня бях много доволна (преди три години де). После в яслата ядяха от същата кухня.

Общи условия

Активация на акаунт