"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 872
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
А ако я изгони, тя няма да се чувства обидена и унизена.

Така ще е, но ще е от раз. И няма да търпи постоянно обиди и унижение.
А тя що ги търпи, а не си тръгва? Е, тръгна си. Ама ако не беше там, Камбуров на кого щеше такива мъдрости да ръси, а? Mr. Green
Абе, и връщането на Биляна при Калин беше пълна тъпня, и това на Наталка у Сашето.

# 136
За снимки на 12 юни за сериала "Откраднат живот" записвам статисти на възраст между 16 и 60 години.
Снимките са целодневни.
Свободни и желаещи да пишат на лично съобщение, като изпратят снимки и телефон на лично събщение.
С одобрените екипа на Crew Casting ще се свърже лично.

Явно вече снимат 2 сезон, дано септември да започне  Praynig Peace

# 137
  • Разпиляна във въображението
Да дебнат за Галя Laughing

# 138
Как не се е натискала ,Сашо колко пъти и каза,че не я иска,а тя само да останеха двамата заедно и почваше -обичаш ли ме ,ма как не,що така... трябва да си много зле да се унизявяш така .

# 139
  • Разпиляна във въображението
Но той я прие, а можеше да не го прави.

# 140
# 141
# 142
  • ES
Скрит текст:
Може би за да подсилят добрите качества на Алекс, че видете ли от нищо и ниакво семейство, станал човек и то за пример.

Точно с кое е за пример Алекс? С това, че се намеси в чужди отношения и отмъкна годеницата на приятел? С това, че унищожи доказателства? С това, че се държа с Наталия като с боклук?  Не че нещо, ама такива хора са достойни за презрение, а не за уважение.  #Cussing out
Пълни глупости. Той сам не е отмъкнал годеницата, а това феноменално приятелство на два месеца беше смешно и нелепо. С Наталия се държа съвсем правилно - не я гони, но не я и лъже. Тя си е виновна, тя се държи като парцал. Камбуров ѝ вкара малко акъл и тя се осъзна. Трябва да ти липсва всякакво себеуважение, та да бъдеш в нейното положение със Сашко.
Унищожи доказателствата Сашо, за да защити колега. Осъден доктор няма, защото "Гарван гарвану око не вади". И като си пазят гърбовете, е много трудно, даже невъзможно да има осъдени. А това, което направи Калин с потуления случай, беше гнусно и противно. Абсолютен боклук е Калинчо.
Един път да сме с Ензимчето на едно мнение.  Peace
Наталка се натискаше от самото начало на Алекс, не приемаше "НЕ" за отговор, макар сама с "обиграния" си нюх да усети, че има друга жена в живота му, ама като не знаеше коя е, помисли, че става за мъртва предишна приятелка. Както бях писала и преди на Дария ѝ отива да го играе продажно момиче, използващо външността си (в "Под прикритие", сега в този сериал не само Алекс я "използва", Виолета също). Явно персонажа ѝ е такъв. Къде е вината на Алекс тук?
И не е отнемал ничия годеница. Прекалено елемнтарно е подобно твърдение. Явно Биляна никога не е била на Калин. Връзката им е била стимулирана от родители те им, най вече от майка ѝ. Влюбват се с Алекс и разбират, че чувствата им са взаимни, силни и истински, а не инициирани от интереси и т.н.
Че е станал нещо е видно, за възрастта си е станал умел хирург, който обича да чете и прилага новостите в медицината на практика. Бори се за пациента до последно.
А защо постъпи така с материалите за хистологията, мисля, че тепърва ще се види. Той потъпка принципите си, но защо. Дали само за да защити колега? Поне за мен не става ясно до сега.

# 143

А защо постъпи така с материалите за хистологията, мисля, че тепърва ще се види. Той потъпка принципите си, но защо. Дали само за да защити колега? Поне за мен не става ясно до сега.

Защото такава е практиката, за това! Няма значение колко си принципен, морален, съвестен. Практиката е да се защити колегата по всякакъв начин, принципите важат ....по принцип.

# 144
# 145
# 146
  • в 1001-та нощ
За снимки на 12 юни за сериала "Откраднат живот" записвам статисти на възраст между 16 и 60 години.
Снимките са целодневни.
Свободни и желаещи да пишат на лично съобщение, като изпратят снимки и телефон на лично събщение.
С одобрените екипа на Crew Casting ще се свърже лично.

Явно вече снимат 2 сезон, дано септември да започне  Praynig Peace

Ей, супер Simple Smile

А щом ще има и статисти - вероятно и бюджетът е по-голям Simple Smile

# 147
  • София
Всяка форумка - статистка.
Специално за Бона - в началото на всяка серия да представя свое римувано резюме на предишната

# 148
  • Ню Йорк
Кой добър кой лош не се знае. То 100% добри и лоши няма Wink  Важното е, че ще гледаме втори сезон  bouquet

# 149

Общи условия

Активация на акаунт