"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 902
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
От трите бих заложила на Яна Маринова, то български сериал, без нейно участие има ли?! Не че не я харесвам, като се има в предвид, че не е завършила за актриса, си е направо чудесна.

# 211
  • София
Тя май винаги играе кучката в сериала. Та може да вкарат нова сюжетна линия  Laughing

# 212
  • Разпиляна във въображението
Да влязат и останалите от Стъклен дом.

# 213
Хич не я искам Яна Маринова!  ooooh!

# 214
  • Русе
И аз. Много ми е неприятна с този груб глас.
Радина и Луиза ги харесвам.  Peace

# 215
Да влязат и останалите от Стъклен дом.

Joy Joy

# 216
И аз. Много ми е неприятна с този груб глас.

като някаква пияница ми е с този глас...и все еднакво играе - все кучката.. Тя няма друг образ.

# 217
Хич не я искам Яна Маринова!  ooooh!
И аз. Много ми е противна. Ама то има ли сериал, в който да не са ни я пробутали.

# 218
Радина е заявила, че мисли от октомври да се връща отново към киното и театъра (поне това писаха по медиите). Ако е истина, може и да я включат с някоя второстепенна роля или пък да стане новата любов на Калин.
Би било интересно ако включат Яна Маринова в сериала, особено ако влиза в конфронтации с героинята на Буковска. Хаха, представям си ги как се хващат за косите заради Пепи.  Laughing
Луиза не ми се вписва по никакъв начин.

# 219
  • Там,където се събуждам щастлива.
Луиза Григорова е слаба актриса, според мен.

# 220
# 221
Благодаря за хубавата снимка.Ще се радвам на още.Абе нямам  търпение аз за новия сезон,не знам как ще го дочакам.

# 222
Видях докторчето наживо. Не го харесвам хич, но е една милимунда по-хубав в реалността.

# 223
Кое докторче Mr. Green Калин или Алекс

# 224
Алекс. Малко по-висок и по-свеж е наживо.

Общи условия

Активация на акаунт