"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 98 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Женито много неадекватно почна да се държи. Имам чувството, че е на ръба на лудостта.

Аха. И сега ще го раздава положителна и как се живее веднъж, няма да се прибира, ще се прегръща с други мъже, ще спи при сина си без да му каже и накрая вместо да й бъде неудобно, ще го побутне закачаливо с репликата: Изкара ми акъла!  Crazy

Историята с двамата дядовци е ясно, че е само пълнеж. Но такъв един не на място, изсмукан сякаш, поне за мен.

# 526
Историята с дядовците беше супер скучна и глупава. Определено не им се получи.

# 527
  • София
На Жени и направиха впечатление очите на Василев, ама не видя прилика в Калин и истинските му родители,
Евгения позагледа снимката на истинската майка на Калин, на живо няма как да я види, Mr. Green, а бащата се предполага, че е променен до неузнаваемост от пиенето и възрастта.

Кой артист играе следователя, който разпитва за починалата Мила?

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 16:32 от Cuckoo

# 528
https://www.facebook.com/radinadumanian/photos/a.480451568813346 … ype=3&theater
Скоро и клип към песента на Авеню - "Лъжи" - официалният саундтрак на Откраднат живот

# 529
https://www.facebook.com/radinadumanian/photos/a.480451568813346 … ype=3&theater
Скоро и клип към песента на Авеню - "Лъжи" - официалният саундтрак на Откраднат живот
Първо помислих, че се шегуваш, защото в този сериал не правят друго освен да лъжат и да мажат, а то наистина имало такава песен.  Joy

# 530
# 531
  • София
Слабо начало на този сезон.
Радвам се, че Галя е жива, но по много идиотски начин ще го изкарат, поне от това което видях в трейлъра.
Тия хора за нищо ги нямат изминалите часове време. Всичко се разиграва в някакъв организиран хаос...

# 532
А така удобно можеше да я изкарат виновна за родилката. Не че не беше, но й се размина покрай „ величията”

# 533
Мисля, че точно така може да стане.
Ако решат да опандизят Сашето, Генадиев може да каже какво е станало, въпреки че по този начин ще компрометира себе си, но ще спаси сина си. Laughing

# 534
А дали ще са пострадали очите й? Натъртиха на това че са били отворени 3 часа
Или пък мозъка й е пострадал?

# 535
Уфффф, точно се зарадвах, че още с първата серия раздвижиха най-после дъвканото в 1 сезон и пак задъвкаха.. сега 20 серии няма да кажат на Генадиева, че освен на Генадиев Сашко е и неин син...мъкааааааа.. няма ли кой да застреля сценаристите... ooooh!

# 536
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че точно така може да стане.
Ако решат да опандизят Сашето, Генадиев може да каже какво е станало, въпреки че по този начин ще компрометира себе си, но ще спаси сина си. Laughing

Той поначало си е виновен. Трябваше да стои там.

# 537
А дали ще са пострадали очите й? Натъртиха на това че са били отворени 3 часа
Или пък мозъка й е пострадал?
Натъртването беше, защото всички забелязахме отворените очи. И трябва да ни се обяснява като на първолаци. Сякаш може да са абсолютно сигурни, че са били през цялото време отворени и то точно толкова време, как ги разбраха с точност тези 3 часа?!?

# 538
Биляна предлага на  Сашето в следващия епизод Grinning

# 539
  • В две мънички очи...
И какво ако е била 3 часа с отворени очи в безсъзнание?

Общи условия

Активация на акаунт