"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Ама как са разбрали, че са точно 3 часа?!? Някой я е видял като катастрофира и после е засякал с часовника като я изнасят към болницата ли?!?

# 541
  • Разпиляна във въображението
Ама как са разбрали, че са точно 3 часа?!? Някой я е видял като катастрофира и после е засякал с часовника като я изнасят към болницата ли?!?

Полицая така заяви, което е тъпо - кой ще подминава катастрофирала кола и жена изхвърлена от колата newsm78 Да не би да са й изсъхнали очите. Искам да кажа - по време на операции нали им слагат някакви капки за овлажняване. Очите трябва да се смазват.

# 542
Не съм от най-претенциозните и критикуващи зрители, но поведението на Евгения беше уникално дебилно  Sick
Не мога да проумея що за сценаристи и режисьори биха допуснали заснемането и излъчването на подобна идиотщина Rolling Eyes

# 543
  • Пловдив
Не съм от най-претенциозните и критикуващи зрители, но поведението на Евгения беше уникално дебилно  Sick
Не мога да проумея що за сценаристи и режисьори биха допуснали заснемането и излъчването на подобна идиотщина Rolling Eyes

+1...а и тя да го беше изиграла както трябва,ами то... ooooh!

# 544
  • густо майна Филибето
Сега се очаква Женя  да види и гърба на снимката и съвсем да се побърка.

# 545

А какво пишеше? Аз не можах да разчета  Embarassed

# 546
  • Пловдив

А какво пишеше? Аз не можах да разчета  Embarassed
Коми `82

# 547
А какво е общото с Коми, защо това да е важно?

# 548
А какво е общото с Коми, защо това да е важно?
И аз това не го схванах  Embarassed

# 549
  • ту тук, ту там
Защото са били в Коми, когато тя е забременяла. А професорът не е ходил в Коми по това време. 

# 550
Защото са били в Коми, когато тя е забременяла. А професорът не е ходил в Коми по това време. 

Явно съм спала? В първи сезон ли са споменали, че професора е бил в Коми?

# 551
Това за Коми го коментирахме преди 2 страници. Нали Янко каза, че когато е правил снимката, жена му е била вече бременна, но съвсем в началото, защото те още не са знаели това. Оттам на Женито трябва да й светне, че не е възможно Генадиев да е бащата, защото той не е бил в Коми.

На мен ми се стори, че Жени видя гърба на снимката.

# 552
  • София
Генадиев ме вбесява - хем е виновен, хем не отговаря и се прави едва ли не на Господ. Жена му задава съществен въпрос, та от него само "Не е така", обаче не казва как е - и това трябва да е достатъчно, тя пък каква му е, та да знае истината.
Доста късно, но прозря, че човек не трябва е кон с капаци и да се посвещава и се съобразява само с един човек

# 553
  • София
Сега очакваме срещата на вечеря между Сашко и Майка му и баща му.Нали Жени специално го покани и той се съгласи. Laughing

# 554
  • ту тук, ту там
Защо реши, че професорът е бил в Коми?! Нали ти пишем, че той не е бил и очевидно няма как да забремени майката Елица , защото тя е забременяла там!

Общи условия

Активация на акаунт