Цветята в нашия дом-Тема 72

• 75 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
снимай го да го видим.
ако е било засушено и после преполято някои от дръжките на листата стават като попарени. прозрачни и воднисти, не знам как по-добре да го обясня.
не го разнасяй насам-натам, остави го да си поеме въздух, след няколко дена ще си проличи кое листо ще го бъде и кое - не.

ако пък всички са заминали го остави да засъхне съвсем. след седмица-две провери луковицата изгнила ли е и ако  не е, започни да го "събуждаш" Peace

Blush на моите колкото по-малко внимание им обръщам, толкова по-добре се развиват Blush

# 226
Мисля, че намерих виновника - гол охлюв. Като взех да снимам и го видях в сърцевината. Tired

Иначе ето:

Дали са видими снимките, не знам. Ако не са, кажете да оправя линковете. И понеже отдавна не бях ползвала този сайт, сега видях съобщение, че ще бъде затворен на 1 август. ooooh! Какво ще се случи със снимките, които имам там?

# 227
не знам какво да кажа Confused

не са само едно-две листа и цвят, а цялото растение Confused

можеш ли да пипнеш луковицата? обикновено не е засадена изцяло, а се вижда  отгоре. мека ли е?

# 228
Добри, съмнява ме, че точно луковицата е нападната. По листата няма наядено, а едва сега забелязах, че има прозрачни следи от охлюва по тях. Пфу, че ме е яд значи. Имам един препарат, разтворен, утре ще напръскам самата пръст, а може преди това да разровя луковицата. Но мисля, че няма спасение.

# 229
охлювът не може да иззяде луковицата. може да е изгнила от преполиване и ако е така, няма спасение. Confused
ако луковицата е здрава винаги има надежда. ще изгуби листата, ще заспи и след това да я събудиш  Peace

# 230
Мислиш ли? Сега като го видях тоя охлюв ми се връзва всичко. Не може за тези дни да загине от преполиване. Имаше няколко цвята, в момента е само с два, които са се развили у дома, останалите изчистих вчера. Охлювът е направил белята. Точно в сърцевината на растението беше, но луковичка там не виждам. Зарината е. Утре ще разровя и ще я видя в какво състояние е. Много ти благодаря за включването, наистина! Hug

# 231
  • на острова на мечтите
Мисля, че намерих виновника - гол охлюв. Като взех да снимам и го видях в сърцевината. Tired

Иначе ето:

Дали са видими снимките, не знам. Ако не са, кажете да оправя линковете. И понеже отдавна не бях ползвала този сайт, сега видях съобщение, че ще бъде затворен на 1 август. ooooh! Какво ще се случи със снимките, които имам там?
на мен ми изглежда преполято. Остави го на мира и изчакай да видиш дали ще се промени.

# 232
  • SHOOT ME 10 $

и фунийките ми цъфнаха

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 17:45 от midkoo

# 233
  • София
Много красиви! Имах тежък ден вчера и е приятно да се събудиш с такава красота. Благодаря!
Много харесвам фунийки. В саксия ли са? От рода на латинките ли са?

# 234
  • SHOOT ME 10 $
Не бе мила, те растат край оградите,в земята

# 235
  • на острова на мечтите
Ипомея се казват фунийките.
Веж,тези от последната снимка ,не помня как се казваха  newsm78А и при мен така и не им хареса Sad Не ги купувам вече #Cussing out

# 236
Веж,тези от последната снимка ,не помня как се казваха  newsm78А и при мен така и не им хареса Sad Не ги купувам вече #Cussing out

последното е дипладения  Peace в баумакс имаше жълти. много исках  Blush

# 237
  • SHOOT ME 10 $
Имам само червени и розови,а исками бяла и жълта

# 238
Имам само червени и розови,а исками бяла и жълта

провери в Баумакс, баухаус и мосю бриколаж Peace в два от трите имаше жълти миналата седмица  Hug

Blush ние ги обиколихме и трите в търсене на барбекю Blush

следващата седмица в ЛИДЛ ще има еустома
 Blush чудя им се и на тях. място в къщи няма... за двора май е късничко...

# 239
  • на острова на мечтите

последното е дипладения  Peace в баумакс имаше жълти. много исках  Blush
този път ще си го запиша името на цветето! Дано така успея да го убедя да не умира Peace Praynig
Благодаря,Добри  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт