Цветята в нашия дом-Тема 72

• 75 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз не искам питие,искам да гледам изгреви и залези в Бургас.  Heart Eyes Тази година за сефте го посетих и останах възхитена от града.   Heart Eyes Направо с мм сме влюбени в него.
Гладиолите са много красиви!  Peace
А лавандула сях два пъти,и в градината,и в саксии,и не ми се показа ни едно стръкче.  Tired Пролетта ще се пробвам с такава от саксия,да видим дали ще се получат нещата.  Blush
Вече прибрах всички саксии,че по моя край нощните температури падат под 10 градуса. Rolling Eyes Идва зима.  Rolling Eyes Сега ще търся инфо с какво да напръскам мушкатото,че някакви бели мушици са ми го нападнали.  Crossing Arms
Хубав уикенд на всички!  Hug

# 421
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Хей, цял ден съм за риба, а вие сигурно чакате да отговоря.
Neli M*, как да не съм го усетила, ама коментирах в друга тема още рано сутриннта. От мърдането на спалнята се събудих и после трудно заспах. Най-интересното е, че тази вечер в новините въобще не съобщиха, че в нашия град се е усетило.
Ееееееее, Midkoo коняк не съм пила от младостта ми, ама как няма да го позная.  Laughing
ToXiC, а моите мушката са решили да цъфтят. Бях решила да ги режа, че доста са израснали, ама като видях пъпките и се отказах. Ще чакам цветовете.

# 422
Днес купих на жена ми още една магнолия,само че от тия вечно зелените с три бели цвята от изложбата базар на  флората в Бургас. Е да де ,нали си пише че съм от Бургас. Страхотна е! А зад нея се вижда широколистната ми лавандула

Честита магнолия грандифлора  Heart Eyes Разкошни са. Имам един експеримент с такава в саксия от резник, една година докато пусне корени  Flutter

# 423
  • на острова на мечтите

Вече прибрах всички саксии,че по моя край нощните температури падат под 10 градуса. Rolling Eyes Идва зима.  Rolling Eyes Сега ще търся инфо с какво да напръскам мушкатото,че някакви бели мушици са ми го нападнали.  Crossing Arms
Ако намериш лек, сподели моля TiredАз изкарах китката навън. Иначе листата изгарят от пръскането,  но не и афидите  Crossing Arms Изобщо не се повлияха от моите акции да ги унищожа.  Листата са покрити с въшки от долната страна и стават лепкави, а мушичките се намират и в почвата.  Единственото спасение са калинки, ама не съм виждала отдавна  двора.
Добро утро!
Дидка, от гладиоли е букетът. А ти усети ли земетресението? Доста силно беше в нашия град май. Още ме свива стомахът като се сетя.
Цветя имам нацъфтяли, но ги показвам във фейса, тук не ми се получава, а и не ми се занимава да се тормозя, а то да не става.
и на мен не ми се занимава с преработването на стимки ooooh! голяма врътня . Трябва да видя групата във фейса. Благодаря за напомнянето  bouquet
Обичам го Бургас. Прекарах чудесни три години там. А и маминка  е от този край,така че имам и пъпна връзка Mr. Green

# 424
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пак да предложа http://ifotki.info/ Blush

избирате снимка от компютъра, после копирате целия трети линк и го лепвате тук. в поста снимката е малка, а който иска може да я отвори голяма с един клик Peace

пример: една от Коледните ни елхи  Whistling

# 425
  • на острова на мечтите
  http://i-fotki.info/20/d37ac1514d63f1139b558ea87af8ebac5f … 57651150.jpg.html
Проба. Става бързо,но не ми копира картинка а адрес Crossing Arms Naughty

пак да предложа http://ifotki.info/ Blush

избирате снимка от компютъра, после копирате целия трети линк и го лепвате тук. в поста снимката е малка, а който иска може да я отвори голяма с един клик Peace

пример: една от Коледните ни елхи  Whistling

newsm78

# 426
Данилу, копирай текста под BBCode, lower case: Picture in Text

# 427
  • Euskal Herria
Аз пък от фейса качвам тук снимките. Давам с десен бутон върху избраната снимка "Отваряне на изображението в нов раздел и после копирам тук адреса, поставен между иконата за снимка:

# 428
  • на острова на мечтите
Ох,миличко, много ви благодаря Heart Eyes bouquet
Аз от фейса не можах да се справя все още,но сега ще пробвам отново.
С компютъра се справях, но таблета е малко по-различен и ми трябва малко повече опит Embarassed
Днес си купих една нежна кичеста бегония. Утре ще я снимам. А уж се бях зарекла, да не купувам повече,че не мога да ги обгради всички с нужното внимание, ама на Embarassed

# 429
данилу, с целия третия линк става така  Wink

Peace хубав жасмин  Hug нямам такъв, чувала съм, че ухае страхотно. вярно ли е? Blush

# 430
Ехеее, това жасмин ли е? Ароматът на жасмин ми харесва, ама дали и самото цвете ухае така?

# 431
  • SHOOT ME 10 $
Това е Стефанотис - Мадагаскарски жасмин мили дами., Доби - Дидка Имам го и страхотно ухае.
показвал съм го ,да
Имам и звездовиден жасмин . Той е по-скоро храстовиден ,също ухае прекрасно ,но по-слабо.
Тя Бубанка знае  какво да ви покаже...

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 22:32 от midkoo

# 432
здравейте! да си покажа едната китайска роза  Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 433
Скрит текст:
Това е Стефанотис - Мадагаскарски жасмин мили дами., Доби - Дидка Имам го и страхотно ухае.
показвал съм го ,да
Имам и звездовиден жасмин . Той е по-скоро храстовиден ,също ухае прекрасно ,но по-слабо.
Тя Бубанка знае  какво да ви покаже...

Mr. Green не си насилвай късмета! Mr. Green

жасминът е на Данилу Peace ние само помагаме  Hug

# 434
 bouquet Благодаря за красивите цветя, които показвате. Денят ми ще бъде прекрасен след такова начало!

Общи условия

Активация на акаунт