СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 291
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, някой знае ли за миналата година на кое място в класирането по успех в София е било последното момиче, прието в 91 НЕГ на 1-во класиране? Има ли такава информация изобщо?
Благодаря!
На първо класиране най-ниският бал за момичета миналата година е бил 34,684. За второ - 34,574.

Благодаря. Имам предвид пореден № в класиранто от статистиките на РИО.

# 1 021
Здравейте, някой знае ли за миналата година на кое място в класирането по успех в София е било последното момиче, прието в 91 НЕГ на 1-во класиране? Има ли такава информация изобщо?
Благодаря!
На първо класиране най-ниският бал за момичета миналата година е бил 34,684. За второ - 34,574.

То няма такова общо класиране по бал. Най-малкото защото баловете за различните профили са различни.
Но можете да изчислите къде е било в общата статистика по БЕЛ и математика миналата година.

# 1 022
  • България, София
Благодаря!

Позиция около 200 на второ класиране.

# 1 023
  • София, Младост 3
Момичета, как смятате, за коя от езиковите гимназии би имало шанс момиче с бал 34.110?

# 1 024
Момичета, как смятате, за коя от езиковите гимназии би имало шанс момиче с бал 34.110?
За всички, без може би 91НЕГ.  Simple Smile

# 1 025
  • Пловдив

Ако НЕГ ви е сред желанията все пак, задължително си го пишете на първо място. Човек никога не знае какво може да се случи с този бал.

# 1 026
Здравейте, с бал 31, 214 за момче мислите ли, че има шанс за  2 английска, френска или испанска?

Ако НЕГ ви е сред желанията все пак, задължително си го пишете на първо място. Човек никога не знае какво може да се случи с този бал.

# 1 027
  • София, Младост 3
Благодаря за бързите отговори!  Grinning

# 1 028

2 въпроса: 1 АЕГ или 2-ра?
                   и ние сме около този бал- до колко желания тр да се напишат, за да не изпаднем от класациите?

# 1 029
                   и ние сме около този бал- до колко желания тр да се напишат, за да не изпаднем от класациите?

Тук има за всяка паралелка момичета и момчета, но вземете предвид и тези, за които няма квоти. Допускате най-лошия вариант, т.е. че всички имат точно вашите желания и шестици по БЕЛ и математика в бележника, гледате от тук броя на децата преди вас и смятате колко желания да напишете.

# 1 030
  • София за сега

2 въпроса: 1 АЕГ или 2-ра?

1АЕГ. Прочетете и съответните теми в ”Училища”

# 1 031
  • София
emilio94, не виждам как ще изпаднете от класациите с такъв бал. Според мен около 20-25 желания са достатъчно, но за всеки случай напишете 30, за да сте спокоен.

# 1 032
emilio94, не виждам как ще изпаднете от класациите с такъв бал. Според мен около 20-25 желания са достатъчно, но за всеки случай напишете 30, за да сте спокоен.

И аз съм на това мнение. Peace

# 1 033
Здравейте! В заявлението за класиране вписва ли се оценката от приемния изпит в НПМГ (в случай, че ученикът се е явил)? И един глупав въпрос - как се изписва словом оценката, например 5.100 ... пет цяло и сто, пет и сто, пет точка сто.... или?

# 1 034
Здравейте! В заявлението за класиране вписва ли се оценката от приемния изпит в НПМГ (в случай, че ученикът се е явил)? И един глупав въпрос - как се изписва словом оценката, например 5.100 ... пет цяло и сто, пет и сто, пет точка сто.... или?
По повод това питане, няма ли някой добронамерен да постне миналогодишно заявление, за да видим точно как се изписват нещата, защото бланките на Регалия/ по които са обяснявали/ от мин година са се разминавали с официалните.

Общи условия

Активация на акаунт