СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 308
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте! Искам да ви запитам дали деца от провинцията, кандидатстващи в София, трябва да носят някакви допълнителни документи, освен тези, които са упоменати в наредбата. Позната ми каза, че трябвало някаква бележка, от инспектората в града, в който живее детето. Наясно ли е някой?
Не, не е необходимо нищо различно. Няма такова нещо, като бележка от РИО в града по местоживене. Вероятно вашата позната е имала предвид служебната бележка с оценките от изпитите, но нея детето ще получи в училище.

# 1 006
Много благодаря!  bouquet

# 1 007
Бърз въпрос, извинявам се ако е дъвкано вече

НЕГ има ли униформи?

# 1 008
  • София

НЕГ има ли униформи?
Не. Peace

Има си между другото теми по училища и може би е по-удачно конкретни въпроси за едно или друго училище да се задават в тях.

# 1 009

НЕГ има ли униформи?
Не. Peace

Има си между другото теми по училища и може би е по-удачно конкретни въпроси за едно или друго училище да се задават в тях.

Благодаря, извинявам се за офтопа bouquet

# 1 010
  • София
Чефо, написаното не беше отправено лично към Вас, още по-малко пък беше упрек някакъв Peace Просто се присетих покрай питането Ви да го напиша, защото може пък да има и потребители, които не знаят за съществуването на тези теми. А ако се пише в тях, хем няма да се разводнява седмокласната тема с инфо за училища, които не представляват интерес за всички потребители, хем и шансът за отговор ще е по-голям Simple Smile Тук въпросът сред многото постове може да се изгуби. Тоест нищо лично, само идея Simple Smile.

# 1 011
Здравейте, аз имам въпрос: в списъка с кодовете на паралелките за Езикова гимназия 157 "Сесар Вайехо" излиза код само на една паралелка, а на сайта им пише, че ежегодно се приемат по 5 паралелки с по 29 деца без квоти. Как става класирането в този случай? Този код важи за всичките 145 места, които след запълването се разпределят в паралелки или как?
Местата са 130 или поне така пише в план-приема. Бройката е дадена общо, така че кодът е един. Разпределението по паралелки явно се осъществява след приема.

Благодаря за отговора, и аз така предположих само че трябваше да проверя план-приема, а не сайта на училището, който май не е обновяван от доста време. Знаете ли нещо за това училище? Заслужава ли си да се включва като алтернатива на 164-та, защото за там явно няма да ни стигне бала след злополучната петица по БЕЛ от училище.

# 1 012

[/quote]
Благодаря за отговора, и аз така предположих само че трябваше да проверя план-приема, а не сайта на училището, който май не е обновяван от доста време. Знаете ли нещо за това училище? Заслужава ли си да се включва като алтернатива на 164-та, защото за там явно няма да ни стигне бала след злополучната петица по БЕЛ от училище.
[/quote]

Може би 31-во и 22-ро са по-добри алтернативи.

# 1 013
  • София

Какъв ще е балът на детето? Момче или момиче?

# 1 014
  • София
Според мен 22-ро, 32-ро и 31-во са доста по-добри алтернативи  с испански език спрямо 157-мо (особено ако гледаме резултатите от ДЗИ в 12 клас)

# 1 015
  • София
Аз лично бих препоръчала 22 СОУ пред 157 СОУ.

# 1 016
Оффф, хайде пак оффтопик...

Синът ми коментира мача
"Швейцария води с една точка... В първи модул"

# 1 017
Оффф, хайде пак оффтопик...

Синът ми коментира мача
"Швейцария води с една точка... В първи модул"

Wink остава да видим и резултата от втория модул,че той е определящ за класирането  Joy

# 1 018
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, някой знае ли за миналата година на кое място в класирането по успех в София е било последното момиче, прието в 91 НЕГ на 1-во класиране? Има ли такава информация изобщо?
Благодаря!

# 1 019
  • София
Здравейте, някой знае ли за миналата година на кое място в класирането по успех в София е било последното момиче, прието в 91 НЕГ на 1-во класиране? Има ли такава информация изобщо?
Благодаря!
На първо класиране най-ниският бал за момичета миналата година е бил 34,684. За второ - 34,574.

Общи условия

Активация на акаунт