СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 476
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 765
agne, останалото се учи във всички училища. Няма как да избегне математика, физика, химия ...  Peace

Така е ,но нивото и изискванията няма да са толкова високи. Все пак ще съм благодарна за информация за 12 СОУ.

# 766
Здравейте, а може ли някой да даде статистика какъв е бил минималния бал миналата година в МГ Варна? Интересуват ме паралелките с програмиране, по-точно?
Впечатления за ПГ по Електротехника специалност информатика също ако може някой да даде?

за МГ
Информатика с АЕ мин.бал 33.806

# 767
  • Варна
Здравейте, а може ли някой да даде статистика какъв е бил минималния бал миналата година в МГ Варна? Интересуват ме паралелките с програмиране, по-точно?
Впечатления за ПГ по Електротехника специалност информатика също ако може някой да даде?
Заповядай, *Elesta*
http://rio-varna.bg/images/files/MR6_1klasirane.pdf
http://rio-varna.bg/images/files/MR6_2klasirane.pdf

# 768
  • Пловдив
agne, останалото се учи във всички училища. Няма как да избегне математика, физика, химия ...  Peace

Така е ,но нивото и изискванията няма да са толкова високи. Все пак ще съм благодарна за информация за 12 СОУ.

Щом изискванията по останалите предмети според теб ще са по-ниски, какви очакваш да бъдат тези по езика? Значи правейки компромис с изискванията по другото, си готова и на по-слаба подготовка по езика.  Peace

# 769
  • София
agne, ако предпочитате 32, пробвайте! Така или иначе в 8 клас ще учат основно езика. А после - не се знае, нещата се променят.
Не мога да помогна с информация за 12-то, но може да отидете в училището и да се опитате да се видите с учители. Училището не е много голямо и има шанс да ви обърнат внимание.

# 770
agne, ако предпочитате 32, пробвайте! Така или иначе в 8 клас ще учат основно езика. А после - не се знае, нещата се променят.
Не мога да помогна с информация за 12-то, но може да отидете в училището и да се опитате да се видите с учители. Училището не е много голямо и има шанс да ви обърнат внимание.

Благодаря за отговора, но предпочитам информациата да не е от учителите. Те със сигурност ще ми кажат, че всичко е чудесно. Иначе видях ,че първата година имат 18 часа език седмично.

DUNDI73, просто проучвам. Не искам да стане като в класа на G..D..

# 771
  • виртуално
Някой има ли информация за 22-ро, 7-мо и 32-ро, защото се чудя как да ги подредя накрая.
Благодаря!

Дъщеря ми е в 9кл в 22-ра с основен испански.
Езикът се учи на много високо ниво през първата година. Сега имат и преподаватели с матерен испански. БЕЛ и МАТ също са добре преподавателите

# 772
Благодаря за отговора ,за 22-ро, питам, защото чух по-добри отзиви за него,отколкото за 32-ро.Все пак личните впечатления са най-точни.

# 773
  • Бургас
Alba-1, разговаряй с класния, ако може да помогне....
при нас също госпожата по БЕЛ нещо се прави на важна, щяла да изпитва   тази седмица децата, да си затвърдели оценките....съответно след всеки изпитан казвала, че не била доволна, не се знае какви оценки ще пише, почти целият клас е с над 5.50 на матурите, какво повече иска не знам, то е ясно, че в МГ не са някакви гении-литератори, моят син не го вълнува 5 или 6, защото е с висок бал, макар че го виждам, че ще се радва, ако има 6-ца, защото досега три години все 5-ци му пишеше тази госпожа, но има 5-6 деца, за които тази 1 единица може да е съществена, та  класният ни взе присърце  нещата и ще говори с нея, изобщо е много тъпо с тези балообразуващи, във всяко училище критерият за 6-ца е различен,  а де не говорим по принцип, че границата между 5 и 6 е много тънка

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 12:48 от asya02

# 774
Благодаря за отговора ,за 22-ро, питам, защото чух по-добри отзиви за него,отколкото за 32-ро.Все пак личните впечатления са най-точни.

В 22-ро имам впечатления само от учител по география - познавам го лично - млад, нахъсен и влюбен в учителската професия. Успява да накара и най-мързеливите да заобичат географията. Но не знам дали предава на гимназиален или прогимназиален курс. Името му е Даниел Христов.

http://www.cie-bg.eu/cgi-bin/index.pl?_state=CMSPage&Table=a … p;Field=Advantage

# 775
Той даже беше направил сайт с хубава информация по география.

# 776
Хубаво интервю, дано има повече такива учители,явно подхода е изключително важен, независимо от възрастта на учениците.

# 777
 Това е от мин тема:
Въпреки, че се приемат по 26/28 деца, паралелките набъбват до 30-32 още на първия учебен ден в 8 клас във всички така наречени "елитни гимназии".
 Много жалко! Това са при всяко положение над 100 деца, които изяждат местата на други, положили мн труд и старание! Ето това, тр да се пресече!

# 778
  • Пловдив
emilio94, пак си в грешка. Тези деца са т.нар. "парашутисти". Те не заемат ничие място, за тях се създава такова.  Peace

# 779
  • София
Това е от мин тема:
Въпреки, че се приемат по 26/28 деца, паралелките набъбват до 30-32 още на първия учебен ден в 8 клас във всички така наречени "елитни гимназии".
 Много жалко! Това са при всяко положение над 100 деца, които изяждат местата на други, положили мн труд и старание! Ето това, тр да се пресече!

Не във всички елитни гимназии е така. В Испанската няма подобно раздуване на местата.

Общи условия

Активация на акаунт