Отговори
# 675

Много бяха хубави тук  Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама как му даде сърце на Яман да гледа тези разплакани очи и да наговори тези неща на Мира  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ей голямо е магаре  smile3512 smile3512

# 676
Радвам се, че сериала започна отново.

# 677
изпуснах старта, яяяяяя  ooooh! ooooh! Joy
баш на битти-то на Яманчи се включих  Mr. Green

# 678

Много бяха хубави тук  Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама как му даде сърце на Яман да гледа тези разплакани очи и да наговори тези неща на Мира  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И аз нямам обяснение...  ooooh! ooooh!  или поне  не успя да ме убеди, че го прави заради нея...  Naughty  Помня, че когато го гледах за първи път, го връщах няколко пъти този диалог, защото нямаше и нямаше логика... първо помислих, че е СЛЕД ваканцията... сън, или нещо подобно, което тя си представя на люлката...  Cry Cry Cry

# 679
Радвам се, че сериала започна отново.
Party Party Party Party Party Party

Красив и твърдоглав  Whistling Whistling Whistling

Много ми е хубава тук Мира. И точно както му каза, така и стана.

# 680

Ама как му даде сърце на Яман да гледа тези разплакани очи и да наговори тези неща на Мира  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

дууууур беее, не те ли заболяха ръцете да махаш  Joy Joy Joy Joy

# 681

Ама как му даде сърце на Яман да гледа тези разплакани очи и да наговори тези неща на Мира  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И аз нямам обяснение...  ooooh! ooooh!  или поне  не успя да ме убеди, че го прави заради нея...  Naughty  Помня, че когато го гледах за първи път, го връщах няколко пъти този диалог, защото нямаше и нямаше логика... първо помислих, че е СЛЕД ваканцията... сън, или нещо подобно, което тя си представя на люлката...  Cry Cry Cry
Според мен, ако не я беше отрязал така изцяло, нямаше да може да скъса с нея.  Sad Sad Sad

# 682

Ааааа щом е за Яманко, нищо не може да ме спре  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 683

Joy Joy

а са я заболяли, а аз съм поела махането... гъджък...  smile3512 smile3512

тук пък, изведнъж, Мира много самоуверена, а и се изяви като Касандра...   hahaha hahaha

Еджето е  подсказвала, май... да не я убиете с камъни...  Joy Joy Joy Joy

да я повторя, че много хубаво магаре туй наЩУ  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 684

да бе, и аз ще ви оставя да маАте по Яманчи  Whistling      smile3513 Joy Joy
Крачо се размечта да става зет   hahaha hahaha   

# 685
Скрит текст:

Joy Joy

а са я заболяли, а аз съм поела махането... гъджък...  smile3512 smile3512

тук пък, изведнъж, Мира много самоуверена, а и се изяви като Касандра...   hahaha hahaha

Еджето е  подсказвала, май... да не я убиете с камъни...  Joy Joy Joy Joy
Много хубаво му го рекна тук. Много ми хареса на мен. Всъщност и Яман знаеше, че това което му казва е истина. Затова и овърша пристанищата  smile3512 smile3512

# 686
Затова и овърша пристанищата  smile3512 smile3512

Party Party Party Party Party Joy 

# 687
Ама после си блъскаше главата  smile3512 smile3512

Sad Sad Sad Sad

# 688
Песентаааа  Party Party Party Party
 с нашия превод, ама в чужд канал  hahaha hahaha hahaha   вече е качена, затова Бокса ми наби спирачки  Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:82a2c6c76d

# 689

да бе, и аз ще ви оставя да маАте по Яманчи  Whistling      smile3513 Joy Joy
Крачо се размечта да става зет   hahaha hahaha   

hahaha hahaha hahaha  

всички бяха мн хубави този епизод....   hahaha hahaha hahaha  Heart Eyes Heart Eyes

Cry

Ооох, сънува милата телефонни разговори...  Praynig Praynig Sad Sad

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубаво му го рекна тук. Много ми хареса на мен. Всъщност и Яман знаеше, че това което му казва е истина. Затова и овърша пристанищата  smile3512 smile3512

да, бе, как, и на мен ми хареса... със самочувствие, достойнство, хайде холан, какво ще му се обяснява...  Peace  Joy Joy огледала, очи  Naughty ... айде прав ти път... аркадаш...  smile3512 smile3512

Общи условия

Активация на акаунт