Отговори
# 690
Ама после си блъскаше главата  smile3512 smile3512

Sad Sad Sad Sad

да, вярно, дори си я блъскаше във формата на М  hahaha hahaha hahaha  помниш ли  Joy

# 691
Песентаааа  Party Party Party Party
 с нашия превод, ама в чужд канал  hahaha hahaha hahaha   вече е качена, затова Бокса ми наби спирачки  Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:82a2c6c76d
bouquet bouquet bouquet bouquet
Имах си едно любимо клипче с тази песен, но в друго изпълнение, обаче и него са изтрили  ooooh! ooooh! ooooh!

Ама после си блъскаше главата  smile3512 smile3512

Sad Sad Sad Sad

да, вярно, дори си я блъскаше във формата на М  hahaha hahaha hahaha  помниш ли  Joy
Има си хас да не помня  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това с буквата М го измисли туитърния Яман  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ооох, сънува милата телефонни разговори...  Praynig Praynig Sad Sad

До последно се надяваше Мира - и преди да замине и след като се върна   Sad Sad Sad Как само подпитваше върнали ли са се, има ли някакви вести от Яман, знае ли той, че тя си идва. Но какво да се прави като се влюби в инатлив твърдоглавец, с излишъци от мъжка гордост.  Whistling Whistling Whistling Но пък тя си го обичаше точно такъв  Heart Eyes

# 692

До последно се надяваше Мира - и преди да замине и след като се върна   Sad Sad Sad Как само подпитваше върнали ли са се, има ли някакви вести от Яман, знае ли той, че тя си идва. Но какво да се прави като се влюби в инатлив твърдоглавец, с излишъци от мъжка гордостWhistling Whistling Whistling Но пък тя си го обичаше точно такъв  Heart Eyes

Joy Joy  ама колко пък неееженн, тооопъл  Blush Heart Eyes Heart Eyes  като не ревнуваше...  hahaha hahaha hahaha

с нашия превод, ама в чужд канал  hahaha hahaha hahaha   вече е качена, затова Бокса ми наби спирачки  Mr. Green

Песнитееее  Hug Hug Hug Hug много ги обичам... Иве, благодаря,  bouquet bouquet bouquet изобщо не мога да се спра да ги слушам и гледам и чета ...  Party Party Party Party

newsm78  Кой ме бъзикаше днес, пардон, вчера  Shocked  Joy  за лилЯвата сиджимка...  Joy Joy Joy  че ми отвори работа  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Гледа, целува, докосва...  Crazy  Blush  .....   Grinning Grinning Grinning Hug Hug

# 693
  • Sofia, Bulgaria

До последно се надяваше Мира - и преди да замине и след като се върна   Sad Sad Sad Как само подпитваше върнали ли са се, има ли някакви вести от Яман, знае ли той, че тя си идва. Но какво да се прави като се влюби в инатлив твърдоглавец, с излишъци от мъжка гордостWhistling Whistling Whistling Но пък тя си го обичаше точно такъв  Heart Eyes

Joy Joy  ама колко пък неееженн, тооопъл  Blush Heart Eyes Heart Eyes  като не ревнуваше...  hahaha hahaha hahaha

Песнитееее  Hug Hug Hug Hug много ги обичам... Иве, благодаря,  bouquet bouquet bouquet изобщо не мога да се спра да ги слушам и гледам и чета ...  Party Party Party Party

newsm78  Кой ме бъзикаше днес, пардон, вчера  Shocked  Joy  за лилЯвата сиджимка...  Joy Joy Joy  че ми отвори работа  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Гледа, целува, докосва...  Crazy  Blush  .....   Grinning Grinning Grinning Hug Hug

Бях сигурна ,че някой още не спи и е под влиянието на филма Joy Joy Joy
 Лу  Naughty Hug

# 694

Лу  Naughty Hug

Joy Joy Joy Joy

Искрее  Hug Hug Heart Eyes  

Heart Eyes Heart Eyes Crazy

слушам песничките....  през една се редуват с "Ашк сусмам"  Grinning Grinning Grinning

сега съм на Ямановата - Все още имам надежда - Benim Hala Umudum Var   hahaha Party

http://vbox7.com/play:92ebe0ba92

Grinning Grinning Grinning  Сиджимката...   Wink

# 695
  • Sofia, Bulgaria

Лу  Naughty Hug

Joy Joy Joy Joy

Искрее  Hug Hug Heart Eyes  

Heart Eyes Heart Eyes Crazy

слушам песничките....  през една се редуват с "Ашк сусмам"  Grinning Grinning Grinning

сега съм на Ямановата - Все още имам надежда - Benim Hala Umudum Var   hahaha Party

http://vbox7.com/play:92ebe0ba92

Grinning Grinning Grinning  Сиджимката...   Wink

Не си сама в това,и аз ги имам всичките в тела си и до преди малко ги слушах  Naughty  Laughing ooooh!
 ПП Добре че съм сама в стаята Crazy Flutter

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 01:39 от Iskra Pandova

# 696
Добро утро  Hug Hug Hug

Е, той Яман си е страхотен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Но слава Богу не е идеален  Peace Има си и той трески за дялане, понякога греши  Peace Но пък знае как да оправя нещата.

# 697

Повтарям това   Party Party Heart Eyes

Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Вени  Hug Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug Hug

Grinning  Хайде на джиджи-папатоо !  Hug Hug

# 698
Световен ден на целувката е  Party Party Party Party Party
   да се намляскаме  Crazy Crazy Laughing

Party Party

# 699
Скрит текст:

Вени  Hug Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз пък мислех, че ще повториш рипащия Яманко  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Нищо, аз ще го повторя  Party Party Party Party

smile3516  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 700
Скрит текст:
Скрит текст:

Вени  Hug Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз пък мислех, че ще повториш рипащия Яманко  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Нищо, аз ще го повторя  Party Party Party Party

Скрит текст:

smile3516  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Вени,  Hug Heart Eyes  Правилно си си помислила!!! , повторила го бях  Hug hahaha hahaha  но ми се видя много дребно, а този мах във водата е от незабелязаните от мен досега... та оставих него  Heart Eyes Heart Eyes

Вени, а защо този тъжен Яман си наредила  newsm78, днес е ден на целувката...  нещо като ден на онзи Яманко...  Heart Eyes

ей този  Hug Hug Иве,  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и от мен целувки  love001 love001 love001  за всички

# 701

Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Този ден го отбелязвахме почти всеки петък  Laughing Laughing Party Party Party Party Party

# 702
Здравейте,момичета  bouquet
Някъде мога ли да гледам сериите на 2 сезон?Намерих ги само до 6-та.

# 703
# 704
Здравейте,момичета  bouquet
Някъде мога ли да гледам сериите на 2 сезон?Намерих ги само до 6-та.
Засега толкова са давали на VOYO  Peace
Най-добре ги гледай по телевизията.
На първа страница има линк към сериите със субтитри  Peace

Общи условия

Активация на акаунт