Черешката на тортата - сезон 7

• 91 754
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
И защо е нужно да се забъркват всички съставки на салатата предварително? По-солените и тежки продукти ще направят всичко на каша след половин час ...   newsm78  

Ми не й е лошо менюто. А Бони като не яде пилешко и свинско, сливи ли има в устата да каже? Ама не, понеже е гаднярка, не е казала предната вечер.
Е как ще мрънка после?
Точно мислех да го напиша, Даре... и ти ми го спести...  Hug

Бонка мен също хич не ме дразни Wink, а направо ме вбесява с простотията, нахалството и циганското  безочие.  Confused  

# 706
Самата тя си го е разказвала в интервюта. Предполагам, че не знаете, защото напоследък не й искат такива.

# 707
За връзката ѝ с Освалдо Риос се знаеше отдавна, ама не разбрахме, каква връзка имаше това с Черешката newsm78

# 708
Бонито много проста .. #Crazy ooooh!

# 709
Какво ниво, каква класа... изумителни са просто. Tired

# 710
  • София
За връзката ѝ с Освалдо Риос се знаеше отдавна, ама не разбрахме, каква връзка имаше това с Черешката newsm78
Просто Шушона умира да разпространява гадни клюки, които всъщност не са гадни...   Mr. Green

# 711
Самата тя си го е разказвала в интервюта. Предполагам, че не знаете, защото напоследък не й искат такива.
защо не и искат интервюта? нова звезда?

# 712
  • София
Просто Шушона умира да разпространява гадни клюки, които всъщност не са гадни...   Mr. Green
Те не са гадни клюки, аз направо и задидЕх. Освалдо Риос , Васил Петров...  Mr. Green ще я намразя аз Веселата от женска завист и злоба  Laughing

# 713

Аз пък винаги съм си мислела, че е на другата резба въпросният латинос ... та, ако слуховете са верни - браво на мацката значи  Laughing  Личи си, че има нещо между ушите. Харесва ми.

# 714
  • София
Как оцениха, че изпуснах .

# 715
Когато Бонка каза, че се разтоварва с класическа музика, Весела направи някаква ехидна физиономия. Виждате ли, само ние, оперните певици, разбираме от класика. Тя самата не е известна като кой знае каква певица, а предимно със скандалите около себе си - драмата с Мазнейкова преди години, историята с Освалдо, която едва ли е тръгнала от самия него.

# 716
  • София
Когато Бонка каза, че се разтоварва с класическа музика, Весела направи някаква ехидна физиономия. Виждате ли, само ние, оперните певици разбираме от класика. Тя самата не е известна като кой знае каква певица, а предимно със скандалите около себв си - драмата с Мазнейкова преди години, историята с Освалдо, която едва ли е тръгнала от самия него.

Е, и!? Joy Joy Joy

# 717
Бони- 5
Весела- 10
Сотиров- 7
Дамян- 7

общо- 29 т.

Бони ми прилича в говора на Ивайла Бакалова, от устните ще да е. Mr. Green

# 718

Аз пък винаги съм си мислела, че е на другата резба въпросният латинос ... та, ако слуховете са верни - браво на мацката значи  Laughing  Личи си, че има нещо между ушите. Харесва ми.

Уикито пише, че е имал 3 съпруги и 3 деца.Не че не може да е лев, ама знам ли Laughing

# 719
  • София
Бони- 5
Весела- 10
Сотиров- 7
Дамян- 7

общо- 29 т.

Бони ми прилича в говора на Ивайла Бакалова, от устните ще да е. Mr. Green
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт