Черешката на тортата - сезон 7

• 91 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ми не й е лошо менюто. А Бони като не яде пилешко и свинско, сливи ли има в устата да каже? Ама не, понеже е гаднярка, не е казала предната вечер.
Е как ще мрънка после?

# 691
  • София
Ми не й е лошо менюто. А Бони като не яде пилешко и свинско, сливи ли има в устата да каже? Ама не, понеже е гаднярка, не е казала предната вечер.
Е как ще мрънка после?
Точно мислех да го напиша, Даре... и ти ми го спести...  Hug

# 692
На мен това дето го разбърка финално в тенджерата ми изглеждаше безформено и гадно.
Риба тон и майонезата също ми е бльочаво някакво, но да кажем, че понеже аз не харесвам риба тон. Не ми харесаха нещата на вид изобщо.

# 693
Май трябва да ги минават с дрегер преди участие  Joy
или поне да не им дават да пият У возилото
Скандалът да започне сега!

# 694
Сотиров така като го гледам със слънчевите очила над веждите и започвам да подозирам, че  може би има и дълъг нокът на кутрето  Mr. Green

# 695
  • ту тук, ту там
Майкоуууу, какви са тез бъркочи?!  ooooh!

# 696
  • София
Сотиров така като го гледам със слънчевите очила над веждите и започвам да подозирам, че  може би има и дълъг нокът на кутрето  Mr. Green

Joy Joy Ох, ша умра!

Сега сериозно - злобари са към Зорница - не мисля, че който и да е човек заслужава подобно отношение.

# 697
Много се Одушевихте, ей! Joy След малко като сервира основното ще настане хаосТ. Joy Ох, Бонкее, добре, че други ти пишат текстовете.

# 698
  • София
Бонка много мрънка и си е злобарка, подхвърля доста злобни коментари.  Весела Неински не я познавам, но втора поредна вечер ми прави впечатление, че е много добронамерена.

Ма тази Бонка "нашел Манго масло и си намазал гъза", не ядяла пиле и свинско, а к'во сьомга и мраморно филе слайс ли яде у махалата !

# 699
Петорката демонстрира ужасно просташко ниво - какви разговори, какви турски сериали...За манджурляците нямам думи ooooh!

# 700
  • София
Лелее, в присъствието на Бони, дори Линдарева ми става симпатична...  Joy

# 701
Боца са прай на интересна, както винаги. Като не е казала предварително, няма как да бъде прогнозирано какво не яде... Laughing

# 702
Мен пък Бонка не ме дразни. Дразни ме високомерието на Весела Костова, която уж е голямата работа, а всички я знаят като онази, която преди 25 г. преспа с Освалдо Риос. То да си дъщеря на шефа на консерваторията не те прави певица.

# 703
  • София
Хахаха... и кой е забранил на когото и да било да преспива с Освалдо Риос?...  ooooh! Joy

# 704
Мен пък Бонка не ме дразни. Дразни ме високомерието на Весела Костова, която уж е голямата работа, а всички я знаят като онази, която преди 25 г. преспа с Освалдо Риос. То да си дъщеря на шефа на консерваторията не те прави певица.
Това за Освалдо Риос за първи път го чувам. Ама така е, като тогава нямаше жълта преса.

Общи условия

Активация на акаунт