Черешката на тортата - сезон 7

• 91 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Как се казва уредът в който Ирина изпече калмарите?

# 466
  • София
Дичо не яде от основното, затова пък се напи. Laughing

Иначе от менюто не съм впечатлена. Цялата работа ми изглежда предварително проучена и заучена. Предполагам, че имат достатъчно време преди снимките на епизодите да се подготвят.
Къщата не ми направи впечатление, очаквах повече от опосума - все пак е продуцент, което означава - пари. Обстановката е много обикновена и без специална атмосфера.
Къщата е купена готова, вратичките на кухненските шкафове била сменила по свой вкус.

# 467
  • София
Той Дичо май и в петте вечери беше пиян на финала.

# 468
  • София
Как се казва уредът в който Ирина изпече калмарите?
Виж няколко мнения по напред, даже линк дадох. Peace

# 469
Е palmyra 3-4 поста по-нагоре има отговор на въпроса ти, все пак.

ФЕНОМЕНАЛНО, видиш ли ти, какви думи знае PR-а Simple Smile

Иначе и според мен, това ми беше най-симпатичната вечер. Дичо няма как да му простя за Воче изцепката. NEVER!!! Simple Smile

# 470
Манчев защо създава впечатлението, че Ирина и Дичо имат равни точки?

# 471
  • София
Манчев защо създава впечатлението, че Ирина и Дичо имат равни точки?

Имаха и двамата по 40 точки. Финалът - предизвестен. Hug

Да й е честито на Ирина.

# 472
  • Sofia
Кои са другата седмица? Само Николай Сотиров познах.

# 473
Хатесвам Ирина и се радвам, че спечели.

# 474
Бони май бъркаше миди. И нея и оперната певица съм ги мяркала в биг брадър. Явно са от щатните "звезди".

# 475
Да, да, видях и ослепях Laughing Ще трябва цяла година да нагъвам пържени картофи, за да му избия цената Mr. Green

Скрит текст:
Това защото тук  сме много богати.  Confused
От немския Амазон го поръчах аз на Черен петък и ми излезе 159 евро плюс още двайсетина  лева за доставка от Германия.  Ето го - като падне с 50 % си струва   https://www.amazon.de/gp/product/B00BS97UUA/ref=od_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Ирина сготви добре, но не по-добре от другата Ирина да речем, която поне не досаждаше толкова с лиричните си отклонения и подробни описания на всяка троха, която поднесе на масата ... Ей, чак пък да не сме виждали това чудо тарт татен - Джейми Оливър го прави за 15 минути. Laughing  И аз съм го правила по неговата рецепта.  Става - хубаво е, ама не е кой знае колко извънземен сладкиш.

# 476
  • София
Кои са другата седмица? Само Николай Сотиров познах.
Аз видях певицата Бони и другата оперната, как се казваше забравих.

# 477
  • София
Весела Неински,която изглеждаше много странно. Ди джей Дамян и другата на кака Зорче приличаше

# 478
  • София
Весела Неински,която изглеждаше много странно. Ди джей Дамян и другата на кака Зорче приличаше
Коя е кака Зорче?

# 479
  • Тра-ла-ла
Точно лудото Ленче е...пардон Зорница Линдарева Laughing

Banshee,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт