Черешката на тортата - сезон 7

• 91 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Тра-ла-ла
Мултикукър ли е уреда, в който направи калмарите?

П.П. Ирина се похвали  Laughing

# 451
  • София
Не може да се отрече, че въпреки дразнещото и флегматично говорене, добре се справи с готвенето и менюто.

Мултикукър ли е уреда, в който направи калмарите?
Фритюрник за пържене без олио.Имаше цяла тема в готварския.На нея и го подариха с условие да показва рецепти направени в него.

# 452
Elleni, кък пък я измисли тая дума, неприязън. Wink - "Недоброжелателно отношение към някого, враждебност, омраза. "
Нито й мисля лошото, нито изпитвам враждебност към нея, нито пък я мразя. Просто ми е неприятно как говори, интонацията й е неприятна, монотонна, мудна и в допълнение, както и друг каза - позьорска.
Сготви, не отричам и това че не ми харесват някои неща в нейното поведение, не значи, че не мога да оценя готварските й умения. Но си остава в мен усещането за напъни на прилежна ученичка.
В училище най-се откроява този тип поведение - едни не учат, готини са, просто са си природно умни, всички искат да са в тяхната компания, отгоре на всичко и пълни отличници. А други скучни, залухани, старателни и те пълни отличници. Едните учат 1 час, другите 10 часа. И все пак дори и едните и другите да са шестици, разликата между тях си е от земята до небето Simple Smile

хахахха, всяка година подарявам на колеги от стаята босилек, дето съм насадила, че като ръся семенцата става нагъсто, и като взема да разреждам, да не ги хвърля, че хубави са поникнали, раздавам за подарък.... брех колко много съм дала от уюта ..... въх, пръстта ми е купешка, не е "МОЯТА ЗЕМЯ" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 453
Сладоледът ми е малко странен - за мен си е просто пасиран замразен банан, не и сладолед.

Но иначе явно се е справила, толкова хакане от гостите нямаше за всички взети заедно.

# 454
  • Тра-ла-ла
Тайна, благодаря  Grinning

# 455
  • София
Видя ли му цената? Joy

# 456
  • София
Добре се справи Ирина, но май предпочитам Дичо за победител.

През цялото време не можех да откъсна поглед от покривката и да се чудя на какво ми прилича, накрая се сетих, че е досущ като любимия бабин пеньоар  Crazy

# 457
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Сбирщайн в стил Тюрлю гювеч...Нищо с нищо не си пасва...... Калмари, пък паста, пък супа, пък питки и нахут за затегач.....Ще седят цяла вечер на балкона, ще пуфтят и ще си разстриват подутите кореми.....И Мезим Форте здраво.... ooooh! Joy

# 458
  • ГО
Аз пък няма да се изкажа лошо за Ирина  Mr. Green
Хареса ми какво и как сготви. Не усетих някакъв напън.
Изключвам монотонния й глас.  Stop
Спас е много симпатично дете.

# 459
  • София
От тази шарена покривка, не се виждаше нищо върху нея.

# 460
  • ту тук, ту там
Ами неприязън на мен ми звучи доста по-меко от омраза, а се постарах съзнателно да използвам мека и неутрална дума, иначе "хейт" ми беше първата изникнала в ума, но я намерих за неуместна. Спирам, наистина не искам да създавам впечатление, че съм защитник на Ирина, а днешния епизод не съм гледала все още, така че и не съм по темата!  Peace

# 461
  • Тра-ла-ла
Да, да, видях и ослепях Laughing Ще трябва цяла година да нагъвам пържени картофи, за да му избия цената Mr. Green

# 462
На мен ми е смешна. Не бих нарекла това хейт Peace
Мисля, че и за другите момичета е по-скоро смешна.

# 463
  • София
Дичо не яде от основното, затова пък се напи. Laughing

Иначе от менюто не съм впечатлена. Цялата работа ми изглежда предварително проучена и заучена. Предполагам, че имат достатъчно време преди снимките на епизодите да се подготвят.
Къщата не ми направи впечатление, очаквах повече от опосума - все пак е продуцент, което означава - пари. Обстановката е много обикновена и без специална атмосфера.

# 464
  • София
Покривката, перденцето и възглавничките - смешно изглежда всичко да е в един десен ... все едно е взела един топ плат и шили докато не свърши  newsm78
Очаквах да се справи добре в кухнята, но не очаквах такъв безвкусен дом... изненада ме. Sick

Изненада ме и с още нещо - предразположи гостите и създаде настроение... мислех, че ще е по-назидателна, защото е в същостта и.

Общи условия

Активация на акаунт