Черешката на тортата - сезон 7

• 91 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Гръцка салата, хлебчета, пълнени калмари, домашно паста със скариди , тарт татен и разядки. Не в този ред, де

Много ти благодаря  bouquet

Изглежда вкусно и интересно меню

# 436
И лучена супа чух.

# 437
  • София
Хареса ми плод-зеленчука, от който пазарува Ирина. Знаете ли къде се намира?

# 438
  • София
На Манчо да не са му платили да я хвали толкова тая

# 439
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Хареса ми плод-зеленчука, от който пазарува Ирина. Знаете ли къде се намира?
До Фантастико на входа на Драгалевци  Peace
Съвсем нов магазин е.

# 440
Ауу, правила съм кроасаните на баба ѝ без да знам. Joy

# 441
  • София
Ето го бабиното тесто за кроасани. Кой питаше за него?

# 442
На мен ми прилича на добрата и прилежна ученичка, която просто старателно си е научила урока. На нея не й идва от вътре да готви добре, но чете, упражнява се, старае се и може и да се е понаучила. Видяла е по някоя реклама, как чужди готвачи хващат домата и го помирисват – и тя така (за части от секундата забрави наученото и аха да не го помирише и се усети и заби нос в домата). Сади си Джейми Оливър примерно подправки или Йоли на местна почва – ооооооо и аз съм си отгледала подправки, да не кажете, че не съм си научила и този урок. Много са модерни малките магазинчета – там сме и сме си заръчали да ни донесат бурата (небрежно подхвърляме по-рядко използвана дума за сирене, защото е очевидно, че всички знаят моцарела ииииии как беше ….аааа да, теракота. Не пропуска да подхвърли Джулия Чайлд.
Чела е коментарите в бг мама, водила си е записки, няма да я видим да оближе пръст, ще използва еднократно лъжичка при опитване, няма да я бучне обратно в манджата…..и кво от това.
Напъва се, напъва се милата и може и в очите на някой да изглежда ок, но на други хора просто си им идва от вътре. Признавам й, че е прилежна, но е скучна, отегчителна, начетена зубърка в моите очи.
Ще видя до края дали ще ме изненада с нещо, така че да си променя мнението.
И аз правя страхотна лучена супа, поне според моя вкус и този на гостите ми Simple Smile, та ще гледам с интерес нейната как се прави Simple Smile. Но това си е супа за хора, които обичат лук все пак Simple Smile.

# 443
  • Край ''синьосиньото синьо море''
''Бабино тесто за КРОАСАНИ'' hahaha
Бабината содена питка с чуздоземни изгъзици... Whistling
Ивката лае на италЯнски... Whistling

# 444
Само се чудя защо е смесила френски ястия - лучената супа и тарт татена, с италианска паста?
И защо навря замразените банани в блендера? Не рискува ли да го счупи така?

# 445
  • Тра-ла-ла
be under repairs, +1 и на мен ми идва позьорка.

Какво работи русата Ирина понастоящем?

# 446
Покривката, перденцето и възглавничките - смешно изглежда всичко да е в един десен ... все едно е взела един топ плат и шили докато не свърши  newsm78

пп. Еййй калмари били - не хлебчета. Посипвам си главата с пепел значи.  Laughing

# 447
Манчев се разпадна от хвалене Simple Smile, толкова не се е въодушевявал скоро.
Ирина, общо взето, сготви храна като за две вечери, за да покаже можене. Това е чудесно, но ми харесват по-скоро леки и стегнати менюта, с по-малко тесто и то точно за вечеря.

# 448
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Няма оттърване от скаридите, ей!!! СИрвиза е от бабата с кроасаните...... Naughty

# 449
  • ту тук, ту там
Не мога да гледам тази вечер, но се чудя - откъде идва тази неприязън към Ирина?! Не само в тази тема, по принцип!  newsm78
На мен ми е безразлична, да не ме обвини някой, че я защитавам или подкрепям!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт