Черешката на тортата - сезон 7

• 91 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • ту тук, ту там
Къде я гледате тази покривка, нали тепърва ще я дават Ирина?  newsm78

# 421
  • До морето
Моля ви се, който не е чел статията в Ева за Ирина и нейната наследена от баба й престилка на Ив Сен Лоран, веднага да се поправи! http://eva.bg/article/28893-Na-gosti-pri-Irina-Tencheva
Там още става ясно, че има и наследствени рецепти за кроасани, които баба й правела преди 50 години. Кроасани, забележете! А също и, че произхожда от стара столична фамилия..... В профила си във ФБ също често избухва с разни домашни хлябове и специалитети.

Това, че е кулинар е и основен коз в борбата с Вихра, за живота си с която, Иван често казваше, че бил като мишка, щото в хладилника им имало само сирене.

# 422
Къде я гледате тази покривка, нали тепърва ще я дават Ирина?  newsm78
В промото я дадоха. Peace

# 423
  • ту тук, ту там
О, мерси, Дара, не съм го гледала! Simple Smile

# 424
За Дичо съм! Вчера не гледах, че Иво ми е много скучен.

Ирина ми е най - противна, мазна и лицемерна. Обаче мисля, че ще сготви хубаво.
Не ми хареса как се заяждаха заедно с Флорин с Ива.

Искам и аз с обикновени хора, не известни.

ПП Покривката ми заприлича на мушама.
 hahaha

# 425
Моля ви се, който не е чел статията в Ева за Ирина и нейната наследена от баба й престилка на Ив Сен Лоран, веднага да се поправи! Там още става ясно, че има и наследствени рецепти за кроасани, които баба й правела преди 50 години. Кроасани, забележете! А също и, че произхожда от стара столична фамилия..... В профила си във ФБ също често избухва с разни домашни хлябове и специалитети.

Това, че е кулинар е и основен коз в борбата с Вихра, за живота си с която, Иван често казваше, че бил като мишка, щото в хладилника им имало само сирене.

Мдааа и се пекат във Филипс Еър фрайър.. кроасаните и хлебчетата, де. Така е по-френско.  Wink  Имаме го този уред в къщи - много е полезен, но да печеш в него хляба вместо в истинска фурна  newsm78  ... ми не ми се връзва много  с големите ѝ претенции за съвършенство с кухнята.
пп. Инсталирам се пред ТВ-то днес по-ранко  в очакване на покривката - изпуснала съм я вчера.  Laughing

# 426
  • Viena
Ива е много злобна лелка,ужасна е,

# 427
Кроасани, пф.... най-обикновени кифлички, с които и аз съм израсла.
Иначе порцелановият немски супник на баба и аз наскоро го преоткрих и специално ходих до майка да си го присвоя  Laughing
Светна ми, че тия глупости, луминаркчета, дуралексчета са тъпни, ама кой ти разбира на младини. Пък и пари кой има тогава за порцелан  hahaha То това да ми е било грижата тогава. Сега вече, като взех да мисля преди всичко за себе си, се усетих за тия неща, така че го намирам за положително, че се е светнала по-рано от мен за супника на баба си. Ама няма нужда да им вика на кифличките кроасани, малко си е смешничко Simple Smile.

# 428
  • София
Тази рецепта в моя тефтер е за соленки.

Скрит текст:

# 429
Видях покривката Party, нелепа е, дори оперираният ми от вкус мъж възкликна като я видя, а той е безкритичен по принцип... Но туй да й е кусурът на Ирина. hahaha

# 430
  • София
Досега ми харесва Ирина, определено се е постарала и смятам, че наистина готви с удоволствие.

# 431
Много ми хареса градинката с подправките. Каза ли какво ще е менюто, че не хванах от началото?
Нещо като пълнени калмари ми се мярна

# 432
  • Варна
Поредния  забравил списъка..
Ирина Флорин пак облечена в черно,явно и е любимият цвят.

# 433
И тази вечер ще има моркови, но под формата на хумус. Първите сезони задължително имаше гуакамоле, сега морковите са хит.

# 434
  • До морето
Гръцка салата, хлебчета, пълнени калмари, домашно паста със скариди , тарт татен и разядки. Не в този ред, де

Общи условия

Активация на акаунт